Онлайн дипломиран сертификат за бизнес администрация (Global)

Общ преглед

Описание на програмата

 • Продължителност на курса: 8 месеца на непълно работно време *
 • Такси за курс: $ 3,188 на тема. FEE-HELP е на разположение.
 • Периоди на обучение: Ян, Мар, Май, Юли, Септември, Окт
 • Тематични теми: 4

* Продължителността зависи от признаването на предишно обучение

Станете ефективен лидер с глобална перспектива

Начинът, по който светът извършва бизнеса, се променя. Университетът на Джеймс Кук (JCU) е онлайн сертификат за бизнес администрация, предназначен да ви помогне да управлявате несигурността и да използвате нови възможности в глобализираната икономика.

Покривайки ключовите концепции за лидерство, този курс ще ви подготви за възможностите и предизвикателствата на световните пазари. Той също така осигурява идеалната Pathway в глобалната степен по MBA.

Изисквания за вход

 • Завършване на бакалавърска степен в съпътстваща дисциплина и два (2) години опит в бизнеса; или
 • Завършване на степен на отличие във всяка дисциплина и два (2) години опит в бизнеса; или
 • Четири (4) години опит в бизнеса в управленска роля * за удовлетворяване на координатора на курса; или
 • Други квалификации или практически опит, признати от декана, Колежа по бизнес право и управление като еквивалент на горепосоченото.

Кандидатите на не-англоезични среди трябва да отговарят на изискванията за владеене на английски език в Band 2 - Schedule II на Политиката за приемане на JCU.

* Кандидатите трябва да имат най-малко четири години професионален професионален опит, еквивалентен на пълно работно време, на управленско, ръководно или надзорно ниво в бизнес среда или да имат право на членски статус на съответната професионална организация. Студентите ще имат доказан ефективен управленски опит, свързан с организационно поведение, бизнес, стратегия, маркетинг, икономика, комуникация и управление на хора.

Признаване на предишно обучение (RPL)

Продължителността на курса зависи от предишните ви нива на образование и работата ви. Това би могло да намали броя на темите, които сте изучавали, за да получите сертификат за диплома. Обадете се на екипа ни за записване, за да обсъдите възможностите си.

Какво ще проучите

За да завършите онлайн дипломиран сертификат по бизнес администрация , ще изучавате четири предмета. Тези предмети също са част от Global MBA, ако решите да продължите към магистърска степен.

Всеки обект работи в продължение на седем седмици, с шест периоди на записване годишно.

 • Анализ на данни и моделиране на решения
 • Корпоративни финанси
 • Управленски и лидерски умения
 • Корпоративна стратегия

Насладете се на глобално, превъзходно изживяване

Ако решите да продължите с диплома за завършено висше образование или магистърска степен, можете да изберете да участвате в седмичен Интегриран проект Global Capstone в Сингапурския университет JCU, остров Орфей или дъждовните гори Daintree близо до Кейрнс, Австралия.

Този окончателен предмет ще бъде достъпен и в онлайн формат за тези, които не могат да пътуват.

Структура на курса

Завършил сертификат по бизнес администрация е "вградена квалификация" в рамките на магистърска степен по бизнес администрация (MBA). Той е част от 12-предметното MBA, заедно с квалификационното ниво на диплома.

След завършване на сертификат за завършване на курса, можете да излезете от курса или да продължите обучението си към диплома за завършване на бизнес администрация или към MBA.

100% онлайн и гъвкав

Нашите курсове се доставят 100% онлайн на всяко устройство. Поддържане на работа, семейство и други ангажименти, без да се налага каране на определен график.

Предлагаме шест учебни периода през календарната година. Това означава, че можете да се запишете в до шест предмета и да завършите онлайн сертификат за завършил по-малко време. Тази иновативна онлайн структура ви позволява да се съсредоточите върху една тема и да завършите следдипломната си квалификация преди повечето други университетски програми.

Възможността да се свържете с академици и съученици - независимо от местоположението - означава, че ще изградите професионална мрежа, без да се налага да напускате дома или офиса си.

Индивидуална доставка на курс

В JCU сме горди, че предлагаме онлайн курсове, съобразени с нуждите на студентите на непълен работен ден. Под ръководството на специализиран екип по дизайн на обучението, всички учебни материали се разработват с учебния материал онлайн.

Всеки предмет е изграден в рамките на LearnJCU, интерактивна онлайн среда, където можете активно да се ангажирате с курсова работа, оценка и ресурси.

Подкрепа за вашия успех

Стремим се да създадем среда, която ви позволява да постигнете успех. Чрез ограничаване на размерите на клас до 25 студенти нашите преподаватели разполагат с достатъчно време, за да ви осигурят пълното внимание и подкрепа.

В допълнение към академичната подкрепа, предоставена от вашия координатор и преподаватели, ще получите индивидуална подкрепа от съветника за успех на студентите. Вашият консултант за успех на студентите може да ви помогне с неакадемични съвети, независимо дали това е намирането на правилните ресурси или поддържането на мотивация през целия курс.

Последна актуализация Юли 2019

За учебното заведение

James Cook University is a world-leading university based in tropical Australia. For more than 50 years, we've been helping our students gain the skills they need to propel their careers and make a di ... Научете повече

James Cook University is a world-leading university based in tropical Australia. For more than 50 years, we've been helping our students gain the skills they need to propel their careers and make a difference in their communities. Свиване