Онлайн курс за дигитално лидерство и иновации

Общ преглед

2 locations available

Описание на програмата

В днешния дигитален свят е от съществено значение лидерите да разбират разрушителните технологии, оформящи икономиката, и да имат уменията да се възползват от възможностите, които създават за своя бизнес. Курсът за сертификати за цифрово лидерство и иновации на BrainStation е предназначен да демистифицира най-новите технологии и тенденции, като същевременно преподава рамките, използвани от водещи компании по света за стимулиране на иновациите. Преподавани от опитни дигитални лидери с успех в дигиталната трансформация, този курс дава възможност на нови и бъдещи бизнес лидери да използват технологиите и да стимулират дигиталната трансформация в своя бизнес.

Какво ще научите

Разберете и използвайте разрушителната технология

Премахнете объркването около разрушителните технологии, които засягат бизнеса по света. Разберете техните възможности и как те дават възможност на новите бизнес модели да стимулират дигиталната трансформация.

Приложете мисленето за дизайн към цифровите възможности

Научете дизайнерското мислене и как се използва за идентифициране и изпълнение на възможности за иновации, независимо от индустрията или бизнеса.

Научете се да ръководите цифровата трансформация

Всички лидери трябва да знаят как да използват цифровата трансформация, за да позволят бързи иновации чрез прилагането на технологиите. Научете как да управлявате чрез прекъсване с междуфункционални екипи, цифрово картографиране на пътищата и Agile принципи.

Учете се от водещи лектори за гости в индустрията

Студентите от BrainStation получават достъп до ексклузивни лекции за гости и дискусионни събития, ръководени от някои от водещите световни експерти и професионалисти по тематика.

Присъединете се към общност от професионалисти от световна класа

Когато вземете курс за BrainStation , вие се учите с най-добрите. Запишете се днес, за да се включите в глобална мрежа от преподаватели и студенти в някои от най-иновативните организации в света.

Какво казват нашите студенти

"Моят опит в BrainStation беше нищо друго освен фантастично. Персоналът е изключително професионален, проницателен и внимателен. Съоръженията са превъзходни и създават идеална среда както за учене, така и за работа в мрежа. Определено бих помислил да взема още един курс на BrainStation да продължа професионалното си развитие . "

Дейвид, Google

"Най-добрата част от моя опит с BrainStation бяха страхотните инструктори и добре организираните учебни материали. Бях много впечатлен от това, което направихме в класа, който беше силно фокусиран върху практически проекти."

Сони, доклад за курса

"Взех няколко курса за професионално развитие и BrainStation досега е моят любим опит ... учителите са професионалисти в бранша и винаги изглежда, че са готови да отделят допълнително време извън класа, за да сте сигурни, че оставате до скорост. "

Ashleigh, Switchup

Гъвкави опции за плащане

BrainStation предлага някои от най-конкурентните възможности за плащане за дигитално обучение, с набор от гъвкави планове и възможности за стипендии.

Последна актуализация Окт. 2020

За учебното заведение

BrainStation is the global leader in digital skills training, empowering students and professionals to succeed in the digital age. Established in 2012, BrainStation has worked with over 500 instructor ... Научете повече

BrainStation is the global leader in digital skills training, empowering students and professionals to succeed in the digital age. Established in 2012, BrainStation has worked with over 500 instructors from the most innovative companies, developing cutting-edge, real-world digital education that has empowered more than 100,000 professionals and some of the largest corporations in the world. Свиване
Ню Йорк , Торонто , Ванкувър + 2 Още По-малко