Онлайн магистър в Business Analytics

Общ преглед

Описание на програмата

Акредитираното от EQUIS училище за управление на Университета в Бат предоставя този онлайн MSc с единици, управлявани в партньорство с IBM и SAS.

Използвайте данни и развийте своята кариера

Преодолявайки пропастта между науката за данни и управлението на бизнеса, онлайн MSc Business Analytics ви предоставя необходимите технически умения и опит, за да изкачите кариерата си на следващо ниво. Ще спечелите стратегическите умения за решаване на проблеми и вземане на решения, които са жизненоважни в съвременния бизнес свят, отваряйки кариерата си на множество вълнуващи роли на управленски и консултантски бизнес анализатор.

Идеален за работещи професионалисти, този 100% онлайн курс предлага възможност да се съсредоточите върху анализа на данни и решения. Това е ключово за осигуряването на конкурентно предимство в свят, в който данните са от решаващо значение за решаването на проблеми в почти всяка индустрия и на работното място.

Открийте повече

Превърнете данните в прозрение

Едно е да се идентифицират и извличат прозрения от безкрайни потоци от данни, но е съвсем друго - да се използват големите данни като практичен инструмент за постигане на реална промяна. Със силен акцент върху създаването и прилагането на информация за данните, онлайн MSc на Business Analytics изследва редица единици като извличане на данни, машинно обучение и бизнес разузнаване.

Вместо да се занимава със спекулативно вземане на решения, Училището се фокусира върху предписателната аналитика, основана на математиката, като помага да се наложи работата ви в реалния свят. Ще получите ценни знания, които да допълнят вашия бизнес опит, помагайки ви да се справяте с ежедневните предизвикателства в множество индустрии.

Училището по мениджмънт също е класирано на 5-то място от всички базирани в Обединеното кралство курсове за Business Analytics от класацията на QS Business Masters Rankings 2020. Това ви дава увереност, че времето, прекарано с университета в Бат, е добре прекарано време.

Научете повече

Интерактивно онлайн обучение

Ще научите чрез потапящи видео материали и казуси в реалния живот, както и да се възползвате от пряка и редовна комуникация с други студенти и преподаватели.

Онлайн MSc Business Analytics не само ви създава по-задълбочено разбиране на науката за данни, но ви предоставя и бизнес умението да приложите практическите данни и да изведете кариерата си на следващото ниво.

128874_128831_MSc_Brochure_2019-197sizeddown.jpg

Изисквания за вход

  • Обикновено трябва да имате бакалавърска степен от първи или втори клас по количествен предмет. В допълнение, имате нужда от език за програмиране с общо предназначение.
  • Международни студенти: Кандидатите трябва да имат IELTS оценка 7.0 с не по-малко от 6,5 във всяка група.

Подобрете кариерния си потенциал с Университета в Бат

Моля, свържете се с нас за повече информация.

Последна актуализация Ян. 2020

За учебното заведение

Our mission is to deliver world-class research and teaching, educating our students to become future leaders and innovators, and benefiting the wider population through our research, enterprise and in ... Научете повече

Our mission is to deliver world-class research and teaching, educating our students to become future leaders and innovators, and benefiting the wider population through our research, enterprise and influence. Свиване