Онлайн технологично дипломиране

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Курсовете за по-високи дистанционни технологии са бакалавърски курсове, насочени към професионалисти, които възнамеряват да се възползват от новите инструменти и техники за управление и които търсят бързо приложение на пазара на труда. Те също така изследват развитието на умения, свързани с управленските практики, с акцент върху: Резултат, Вземане на решения, Качествени принципи и Обслужване на клиенти.

гол

Курсовете изследват развитието на умения, свързани с управленските практики, с акцент върху:

 • Резултат;
 • Вземане на решение;
 • Принципи за качество;
 • Обслужване на клиенти.

Целева аудитория

Курсовете са насочени към професионалисти, които работят или възнамеряват да работят в управленски функции в публични или частни организации, както и предприемачи, които възнамеряват да управляват собствен бизнес. Те са посочени за:

 • Интересува се от постъпване във висше образование, но не открива жизнеспособност;
 • Професионалисти, които вече са въведени на пазара на труда и които желаят да прогресират в кариерата си;
 • Организации, които се стремят да квалифицират своите ръководители на различни длъжности или функции

Билет

За да влезе в FGV Online Technological Graduation, кандидатът трябва да е завършил гимназия или еквивалент.

Кандидатът може да се запише в нашия процес на подбор и да вземе вестибуларния онлайн (писане), който ви позволява да вземете изпита, където и да е кандидатът.

Друга възможност за участие в процеса на подбор е използването на резултата от Националния гимназиален изпит (ENEM), проведен от кандидата.

Трета възможност за влизане е използването на одобрение в предишни процеси на подбор.

Курсове

Онлайн технологичното дипломиране FGV предлага курсове за професионалисти, които искат да знаят нови инструменти и техники за управление и които търсят бързото приложение на обучението на пазара на труда.

- Търговско управление

Онлайн технологичното дипломиране в търговския мениджмънт се фокусира върху развитието на умения, свързани с управлението на бизнеса, чрез инструменти и техники за управление и внимание към принципите на качеството в обслужването на клиентите, за да се даде възможност за лидерство и мотивация на екипите, както и формулирането на бизнес стратегии и политики за организациите.

- Финансово управление

Технологичното онлайн дипломиране по финансов мениджмънт се фокусира върху развитието на умения, свързани с финансовия мениджмънт, чрез инструменти и техники, насочени към управление на финансовите и инвестиционни дейности на организации, за да се максимизират икономическите и финансовите резултати, произтичащи от тяхната дейност. оперативни дейности.

- Публично управление

Онлайн технологичното дипломиране в публичния мениджмънт се фокусира върху развитието на умения, свързани с управлението, чрез инструменти и техники, насочени към процеса на управление на публичните политики, програми и проекти, с цел установяване на нови координационни и консултантски практики в публичната администрация. , както и комунални услуги и организации от трети сектор.

- Маркетинг:

Онлайн технологичното дипломиране в маркетинга се фокусира върху развитието на умения, свързани с удовлетворяване на изискванията на клиентите по ефективен и отговорен начин, чрез инструменти и техники, насочени към бизнес, планиране на продукти и марки, стратегии и действия за дистрибуция, комуникация и промоции, за да се повиши конкурентоспособността на организациите.

- Управленски процеси:

Онлайн технологичното дипломиране в процесите на управление се фокусира върху развитието на умения, свързани с управлението, чрез инструменти и техники, насочени към управление на дейностите на организациите, с цел установяване на нови практики в производствения процес по отношение на индивидите и обществото където им е мястото.

диференциали

Международни курсове

В допълнение към академичното обучение, FGV разбира, че задължителните международни дисциплини във всички курсове са разлика, която обогатява знанията от глобална гледна точка и кариерата на студента.

Преподаватели

Главни преподаватели или лекари

Тялото на учителите-преподаватели се състои от магистър или лекар, обучени да работят в дистанционно обучение, с богат опит в областите на дисциплините, с които работят. Подобен опит допринася за подготовката на нашите студенти за работа в различни сегменти, като ги подготвя да ръководят и провеждат най-сложните проекти в различни академични и бизнес области.

Клас на живо

Активен процес на обучение с класове на живо, предавани чрез видеоконференция и преподавани от учители-преподаватели на FGV. Класовете привилегировано участват и обменят опит и дебат между учители и ученици.

Интердисциплинарен семинар:

Интердисциплинарни семинари (WI) се провеждат в края на всяко тримесечие с цел актуализиране и актуални теми за обучение и стимулиране на мрежата сред студентите.

100% онлайн

Онлайн технологичното дипломиране се предлага на 100% онлайн. Курсът предлага Интердисциплинарен семинар в онлайн метода. Присъствието на стълба за извършване на тази дейност не е задължително.

Условия за стипендия

Поддържането на стипендията е свързано със следните условия, които ще бъдат преоценени в края на всяко академично тримесечие:

 • Стипендиите не са кумулативни;
 • Поддържане на натрупаното съотношение на ефективност в курса, равно или по-високо от 6,0 (шест);
 • Стипендиите се подновяват на тримесечие;
 • Студентът не може да има документи, чакащи в Службата за академични записи, за да отговаря на условията за стипендия.

За повече информация щракнете тук .

График на процеса на подбор

- Входни такси

 • Регистрация от 08/17 до 09/14
 • Безплатна регистрация до 31.08
 • Провадия 9/27
 • Начало на часовете: 10/20

- ENEM и предишни приемни изпити

- Първо обаждане:

 • Регистрация от 08/17 до 08/09 (безплатна)
 • Начало на часовете: 10/20

Месечна инвестиция

 • 24 вноски от 834,00 R $ или 30 вноски от 686,50 R $

* Плащането се извършва на 10-о число всеки месец. Първата вноска се дължи на следващия ден на датата на влизане.

Последна актуализация Септ. 2020

За учебното заведение

The first public administration school in Latin America, the Brazilian School of Public Administration at the Getulio Vargas Foundation (FGV/EBAP) was established in Rio de Janeiro on April 15, 1952 t ... Научете повече

The first public administration school in Latin America, the Brazilian School of Public Administration at the Getulio Vargas Foundation (FGV/EBAP) was established in Rio de Janeiro on April 15, 1952 through a partnership between the United Nations (UN) and the FGV, in order to respond to demands for qualified professionals in this field. Свиване
Рио де Жанейро , Bailrigg , Монреал , Йокохама , Bengaluru + 4 Още По-малко