Спечелете експертни познания, печелете признание и се задавайте за напредване в кариерата с нашите сертификационни програми.

Подгответе се за дълбоко възнаграждаваща кариера с онлайн усъвършенстваните сертификационни програми за аутизъм и тежки или множествени увреждания (Advanced ASMD) и нарушения на аутистичния спектър (Advanced ASD), предлагани от училището по образование на Ruth S. Ammon. Програмите Ви осигуряват изключително богат опит в обучението, знания, които можете да приложите незабавно на работното място и ценни образователни данни.

Те също така предлагат уникална възможност да учат и да получат прозрения от Stephen Shore, Ed.D., национално известен академик и член на факултета на Adelphi University чийто опит е напълно информиран от опита му, живеещ в аутистичния спектър.

Както Advanced ASMD, така и Advanced ASD наблягат на подхода за развитие на живота. Студентите не само учат мултидисциплинарни стратегии и методи за диагностика, оценка и интервенции, но и придобиват опит в съчетаването на най-добрите практики с индивидуалните нужди на всеки етап от живота.

Д-р Шоре и неговият колега Pavan J. Anthony, Ed.D., разработиха учебната програма, като се консултират с практикуващи и национално признати лидери в тази област, включително с автори на някои от учебните помагала, четени в клас. Всяка една от тези напълно онлайн, 12 кредитни програми, ръководени от инструктори, може да бъде завършена за една година.

Разширен сертификат за нарушения на аутистичния спектър:

Разширеният сертификат за нарушения на аутистичния спектър привлича широк кръг ученици от цял ​​свят, които работят или се интересуват от работа с деца и възрастни в аутистичния спектър. Те могат да заемат длъжности като преподаватели, доставчици на здравни услуги, терапевти или програмни мениджъри в условия, вариращи от училища, клиники и болници, до групи за домове и рехабилитационни центрове. Студентите с бакалавърска степен по всеки предмет могат да кандидатстват за прием.

Акценти на програмата

Нашите усъвършенствани сертификационни програми предоставят на студентите не само съвременни знания, но и персонализирани инструкции и ангажираща онлайн среда за обучение. Класовете предлагат и възможности за практическо обучение и задачи, които поддържат индивидуалните интереси и цели. Повечето курсове включват задължителен компонент на терен, по време на който учениците наблюдават населението в приобщаваща или специализирана среда; подпомагане в подходящ капацитет; и да спечелят многобройни гледни точки за своя опит чрез групови дискусии с преподаватели и връстници.

Чрез придобиването на един от нашите сертификати за завършено висше образование, вие поставяте на преден план Вашия опит и демонстрирате своя ангажимент за професионално развитие.

Факултетна снимка

Pavan J. Antony, Ed.D., доцент, програмен директор

Д-р Антоний е специален учител и учител, преди да спечели докторат и да се присъедини към факултета на училището по образование "Рут С. Амон". Той и неговият колега, д-р Стивън Шор, са съавтори на книгата "Колеж за студенти с увреждания": "Ние понасяме".

Стивън Shore, Ed.D., клиничен асистент, програмен съветник

Д-р Шор е международен специалист по аутизъм и аутизъм, консултант, говорител и автор. Той е представил повече от 120 презентации в 47 държави и е написал три книги:

 • Отвъд стената: Лични опити с аутизъм и синдром на Аспергер
 • Попитайте и разкажете: Самостоятелно застъпничество и оповестяване на хора с аутистичен спектър
 • Разбиране на аутизма за манекени

Приятелят и колегата на д-р Шор, прочутият активист на правата в областта на аутизма д-р Темпъл Гранд, е написал напредъка на всяка от книгите си.

Програмни ползи

 • Известен факултет
 • Професионални удостоверения с висока стойност и по заявка
 • Научете, като правите чрез настойническия ни подход към образованието
 • Удобен 100% онлайн формат, ръководен от инструктор, с провеждани през седмицата класове
 • Личен, подкрепящ студент-центриран етос
 • Усъвършенстваното ASMD води до анотация на държавната администрация в Ню Йорк при тежки или множествени увреждания
 • Не се изисква GRE за допускане

За училището по образование на Рут С. Амон

Академията за образование на Adelphi се ангажира с отлични постижения в областта на образованието и предоставя възможности за професионален растеж, като създава автентични академични и практически опит, култивирайки уважение към разнообразното население, което обслужваме, обхващайки етичните практики и подготвяйки нашите студенти да станат рефлективни агенти за промяна чрез изследване, и лидерство.

Нашата образователна философия подчертава значението на обучението чрез смислена дейност и размисъл в общността от учени и преподаватели. Ние признаваме ученето като социално-културна динамика и като такава, нашите класове са оформени в културния, исторически и материален контекст на различните популации, на които работим. Нашата философия води до съвместни общности, които почитат гласовете на всички и имат най-голямо обещание за индивидуална, както и колективна ефикасност.

Като самите учещи през целия живот, нашият факултет и администрация ценят творческото изразяване и художественото изследване за личен и професионален растеж и се ангажират да разпознават и да отговарят на нашите ученически потребности чрез развиване на лидерски, технологични и комуникационни умения.

Програма с обучение на:
 • Английски

Прегледайте още 4 курсове в Adelphi University »

Този курс е Онлайн обучение, Редовно обучение
Start Date
Contact school
Duration
Запитване на информация
Задочно обучение
Price
Contact school
Deadline
Contact school
По място
По дата
Start Date
Contact school
End Date
Contact school
Крайна дата за записване
Contact school

Contact school

Location
Крайна дата за записване
Contact school
End Date
Contact school