MBA по предприемачество и иновации в Йорк Бизнес Училище Ви предоставя умения и знания, за да участвате ефективно в създаването и растежа на бизнеса с голямо влияние в творческия, социалния и технологичния сектор.

Програмата е разработена така, че да подпомага предприемаческите и иновационните умения, за да ви позволи да имате кариера за управление на иновациите в съществуващите фирми и да финансирате нови начинания. Ще научите как организациите изграждат стойност чрез прилагането на предприемачески практики, предизвикателствата и възможностите, с които обикновено се сблъскват новите и съществуващите бизнеси, както и способността да проектирате и прилагате творчески стратегии. Програмата поставя силен акцент върху приложението на вашите умения и знания в реални ситуации и организации.

Програмата се стреми да изложи учениците на предизвикателствата, контекста и последиците от предприемачеството и да ви даде усещане за предизвикателствата, присъщи на стартирането и управлението на ново предприятие. Ще разработите критично разбиране за съвременните дискурси около предприемачите и предприемачеството, тъй като те се намират в редица национални култури и организационни контексти. Програмата обединява съответните съвременни академични теории и изследвания с практическо разбиране на дейностите в рамките на организациите на всички етапи от тяхното развитие. Ще разгледате въпроси, които имат значително въздействие върху организациите, като работите с други хора и изграждате както своя опит, така и вашите собствени.

Голяма част от обучението се развива чрез създаването на съвместни учебни общности на участниците в програмата и преподавателите - и вие ще станете част от тази общност за учене. Решенията за реални проблеми се предлагат, обсъждат и анализират в рамките на обучаващата се общност с помощта на преподаватели и съученици.

Програмата е международна в своя дизайн и се занимава с теми на международна основа. Много различни културни контексти се използват, за да осигурят условия за дискусии. Тази програма предоставя възможности за развиване на глобални мрежи както на практика, така и чрез жилищната дейност, която създава среда за междукултурно обучение между връстници.

След завършване на програмата ще можете да оцените критично редица теории и модели, свързани с организациите, предприемачеството, иновациите и промяната, и да ги приложите в реални ситуации, за да информирате вашето решение. Мрежата, която ще развиете по време на програмата, често продължава да бъде подкрепяща и силна общност на практиката след дипломирането.

Повечето от програмите се доставят онлайн, но трябва да посетите петдневен жилищен комплекс в Йорк или Цюрих като част от модула Capstone Project. Това е отлична възможност да се свържете с други професионалисти, да споделите ученето и разбирането и да изградите глобални взаимоотношения, както и да научите как да провеждате академични изследвания, които да ви подкрепят при завършването на вашия проект.

продължителност

Минимум 12 месеца, максимум 3 години.

Метод на доставка

Предимно онлайн чрез онлайн кампания (интерактивна онлайн среда за обучение) с интензивна класова дискусия и сътрудничество, плюс задължителна резиденция за една седмица. Резиденцията се провежда на две места - Robert Kennedy College в Цюрих и в Йоркския университет в Йорк в Йорк, както и преподавателски състав в Университета в Йорк.

места

Броят на местата за срок е строго ограничен до 60.

условия

Четири термина на година (зима, пролет, лято и есен).

Такси за обучение

13 000 CHF (швейцарски франкове). Тази такса включва библиотечен достъп, достъп до OnlineCampus, такси за дипломиране и такси за обучение в университета. Таксите се плащат в безлихвени вноски. Таксите са за цялата програма и включват всички курсове, както и надзор за последната дисертация. Разходите за пребиваване, като например такси за самолет и настаняване, плюс такса за обучение за пребиваване в размер на 2 000 CHF (швейцарски франка) и някои от учебниците, от които ще се нуждаете за курса, не са включени в тези такси.

Акредитация и признаване

Тази програма се предлага в ексклузивно партньорство с университета "Йорк Сейнт Джон". След успешно завършване на вашето обучение в Robert Kennedy College , вие ще получите диплома от университета "Йорк Сейнт Джон", който е надлежно акредитиран от британското правителство. Университетските степени на Йорк Сейнт Джон са признати по целия свят

Можете да потвърдите изключителното си партньорство с университета "Йорк Сейнт Джон" тук .

Програма с обучение на:
  • Английски
Robert Kennedy College

Прегледайте още 32 курсове в Robert Kennedy College »

Този курс е Комбинирано в кампус и онлайн
Start Date
Авг. 2020
Duration
1 - 3 
Price
13,000 CHF
По място
По дата
Start Date
Авг. 2020
Крайна дата за записване
Start Date
Февр. 2020
Крайна дата за записване
Start Date
Февр. 2020
Крайна дата за записване