Онлайн MBA Legal Leadership - University of Cumbria (UK)

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

MBA се утвърди като високо ценена, уважавана следдипломна квалификация, която предлага на кандидата задълбочено разбиране на бизнес практиките, заедно с умения за оперативно управление, ръководство на екип и стратегическо планиране. Такъв мултидисциплинарен подход към прилагането на закона би осигурил огромно предимство в отношенията с клиента. MBA Legal Leadership се стреми да предостави на студентите търговска осведоменост и умения за бизнес знания, за да ръководи модерна адвокатска кантора или отдел, чрез подобряване на класическата MBA с модули за устойчиво финансиране, дигитален маркетинг и юридическо лидерство.

Тази програма ви позволява да активирате отново кариерата си, като научите редица практически концепции, които можете веднага да приложите за решаване на предизвикателни ситуации. Уникален аспект на програмата е възможността да се учите чрез приложни, реални казуси, които ще подобрят уменията ви за решаване на проблеми и следователно ще увеличат максимално потенциала ви в кариерата.

Програмите на MBA се възползват в голяма степен от интернационализма, получен от набирането на студенти от цял ​​свят и от обучители, които са добре квалифицирани в своята област.

Научете в най-добрия частен колеж в Швейцария и завършете със студенти от над 130 различни страни и от университета в Камбрия .

продължителност

Минимум 12 месеца, максимум 5 години.

Метод на доставка

100% онлайн чрез OnlineCampus (интерактивна онлайн среда за обучение) с интензивна дискусия и сътрудничество в клас.

места

Броят на местата за срок е строго ограничен до 60.

Класиране

Университетът в Камбрия е класиран на 8-мо място в света за качествено образование от Times Higher Education през 2020 г.

В проучване, поръчано от Hitachi Capital Invoice Finance (2020) върху над 9 500 000 предишни студенти във Великобритания, Университетът в Камбрия е класиран в трите най-висши учебни заведения в Северна Великобритания за студенти, които продължават да започват или управлява бизнес.

условия

Четири термина на година (зима, пролет, лято и есен).

Акредитация и признаване

Програмите за MBA на университета в Камбрия, предлагани онлайн в изключително партньорство с Robert Kennedy College са признати по целия свят. След като завършите обучението си в Robert Kennedy College , ще получите степен от университета в Камбрия. Университетът в Камбрия получи титлата и степен за присъждане на университета от най-почетния съвет на тайна на нейно величество. Той е напълно признат от британското правителство и надлежно е включен в списъка на Министерството на бизнеса, иновациите и уменията на Обединеното кралство на признатите британски наградни институции.

Получете повече информация за онлайн MBA Legal Leadership!

Последна актуализация Окт. 2020

За учебното заведение

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Научете повече

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Свиване
Цюрих , Швейцария онлайн , Йорк , Salford , Великобритания онлайн , Град Карлайл + 5 Още По-малко