Онлайн MBA

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

MBA, който работи за вас

Чрез лидерския фокус, индивидуалното наставничество и ученето през целия живот, този 100% Онлайн MBA е съобразен с индивидуалното ниво, за да осигури всичко, което е необходимо, за да заемете кариерата си на нови висоти.

Персонализирайте своя онлайн MBA със специализация в Data Analytics.

Онлайн MBA от Nottingham Business School ще ви даде целия опит, който ви е необходим, за да направите значително влияние в света на бизнеса, без да се налага да стъпвате в кампуса. Nottingham Business School е акредитирана от AACSB и EQUIS. По-малко от 1% от бизнес училищата в световен мащаб имат акредитация EQUIS и AACSB, потвърждавайки строгите и иновативни стандарти на нашето преподаване и научни изследвания, както и равновесието, което последователно удряме между академичното качество и професионалното значение.

Проектирани за амбициозни мениджъри, успешните студенти излизат от този онлайн MBA с задълбочено разбиране на стратегическите бизнес модели, съвременните проблеми и рамки, както и оценката на стойността на отговорното и устойчиво лидерство. Тези умения са много търсени в днешния пазар за управление на бизнеса. С Nottingham Business School можете също така да персонализирате своя онлайн курс по MBA за по-специално студентски опит.

Това включва възможността да изберете специалист:

Онлайн MBA

Продължете да разглеждате бизнес функциите, операциите и уменията, които могат да бъдат приложени за различни индустрии и заведения. Онлайн MBA се вписва дълбоко в стратегически бизнес теми с курсове по ангажиране на клиентите, творчество и иновации, усъвършенствано стратегическо управление и стратегии за човешки ресурси за съвременното работно място.

Онлайн MBA с данни за анализ

Развийте разбирането на науката за данни, за да се възползвате от силата на големите данни. Днес съществуват огромни количества информация за бизнеса, което поражда необходимост от специалисти с опит, за да ги анализира ефективно. Познанията, придобити от данните, могат да доведат до по-голяма организационна ефективност и успех.

Онлайн MBA с Data Analytics ще ви даде разбиране за целия жизнен цикъл на големи данни: улавяне, организиране, анализ, извличане на заключения и предприемане на действия за натрупване на ливъридж или конкурентно предимство, което ще ви даде изключително целенасочен набор от умения, които ще бъдат изключително привлекателни за бъдещите работодатели.

Онлайн MBA Fast Track

Ускорете резултатите от обучението си с 100% онлайн MBA Fast Track. Използвайки същото съдържание на курса като основния MBA, онлайн MBA Fast Track може да бъде завършен за 18 месеца, като ви помага да развиете стратегическите си бизнес умения в една все по-конкурентна глобална бизнес среда.

Открийте повече


Обзор на курса

Опитният компонент на онлайн MBA на Nottingham Business School и нейните специализанти гарантира, че можете да приложите знанията си в сценарии за бизнес в реалния свят. Чрез онлайн модулите ще обхванете широк спектър от дисциплини по дисциплината, с изложители на лектори, гост-лектори и студенти от редица индустриални сектори. Ще участвате редовно и в бизнес симулации и проекти за казуси, които ви помагат да разберете предизвикателствата, свързани с управлението на дадена организация.

Днешната бизнес среда е нестабилна, конкурентна и международна. Нашият онлайн MBA отговаря на решаващо търсене, като предоставя на индустрията опитни и образовани мениджъри с цялостно разбиране на бизнес стратегията, отговорното ръководство и съвременните глобални проблеми. До края на онлайн MBA, вие ще сте придобили набор от практични и прехвърляеми умения, които ще ви направят уникално позициониран, за да управлява бъдещия успех на вашата организация.

"Курсът ми даде нова цялостна перспектива за работата като цяло, за да разбера различните реалности и как те могат да бъдат приложени дори и в най-малките неща, които правя в ежедневието".

Мария Агиус (Малта), онлайн MBA с данни за анализ

Открийте повече


Гъвкаво и ангажиращо онлайн обучение

Университетът в Нотингам Трент непрекъснато разработва новаторски начини за оживяване на нашите курсове във виртуална учебна среда. Нашите 100% онлайн курсове са предназначени да ви потопят в материала, за да ви накарат да се почувствате като в класната стая. Онлайн курс по MBA предлага гъвкав и ангажиращ начин за учене, без да се налага да стъпвате в кампуса.

За повече информация попълнете формуляра за запитване на тази страница.


Изисквания за вход

  • Минимум 2,1 градуса или еквивалентна квалификация.
  • Професионален трудов стаж от над три години.
  • Препоръчително писмо.
  • Декларация за целта.

Международни студенти: IELTS или TOEFL.


Започнете пътуването си с NTU днес.

Открийте повече

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Nottingham Trent University (NTU) is one the largest universities in the UK, having an excellent global reputation, strong alumni networks and impressive credentials for postgraduate employment.

Nottingham Trent University (NTU) is one the largest universities in the UK, having an excellent global reputation, strong alumni networks and impressive credentials for postgraduate employment. Свиване

Акредитации

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited