Онлайн MBA

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Лин MBA е добре уважавана програма, оценена като Топ 10 в региона от Южна Флорида Бизнес Джърнъл, класирана на национално ниво от US News и World Report и считана за една от най-добрите онлайн програми по MBA във Флорида. Научете от акредитирани, внимателни преподаватели с реални бизнес опит в съвременен, удобен и гъвкав онлайн формат.

Изберете една от деветте специалности, захранващи вашата привлекателност в един непрекъснато променящ се, все по-персонализиран пазар. Тъй като придобивате лидерски умения, които трябва да преследвате на ръководни позиции, ще се занимавате с дискусии в малка виртуална класна стая, средна за 10-15 студенти, от личен и професионален опит.

Не само, че Lynn Online MBA ви предлага гъвкавостта да учите онлайн, без да се налага да пътувате или да влизате в определени часове от деня, ние ви даваме свободата да започнете и завършите образованието си в рамките на една година, като ви помага да останете актуални и свежи в текущата или новата област. Работете на пълен работен ден, докато се утвърдите като бизнес лидер с напреднала и реномирана степен от програма, акредитирана от Международната асамблея за колежно бизнес обучение (IACBE).

Започнете днес, като кандидатствате за нашата онлайн програма за MBA без GMAT или GRE изпит, необходима за допускане. В Лин ни ценят работата и житейския опит и вярваме, че улавяме задвижвани високо интелектуални студенти без това препятствие да предприемат действия в кариерата си.

Сега, повече от всякога, финансовите загрижености играят роля в решението на някого да премине към напреднала степен. Ние предлагаме онлайн програма за MBA на конкурентни цени с ускорено темпо, което ще ви даде курсовете, от които се нуждаете, за да направите хода, който искате в кариерата си.

Като студент на програмата ще можете да създадете курс на обучение, който да изследва областите на управление на бизнеса, които ви интересуват най-много. Lynn University онлайн MBA предлага 9 специализации, които ви позволяват да развиете фокусирани умения, които могат да ви помогнат да направите следващата стъпка в кариерата си.

С помощта на квалифициран, индустриално-експертен факултет, несравнима технологична и студентска подкрепа, малки размери на класа, кариерно консултиране и активна, завършена възпитателна мрежа, ще се почувствате като у дома си в процъфтяващата глобална онлайн MBA общност.

Специализации по MBA

Чрез предлагането на голямо разнообразие от специализации, както с високо търсене, така и с ниша, Лин МБА онлайн развива фокусирана бизнес експертиза, като същевременно ви позволява да приспособите степента към вашата страст.

Управление на въздухоплаването

Научете вдъхновяванията на летищните операции и авиационните организации и мениджмънта. Обучението Ви ще ви подготви да заемете мениджърски позиции на средно и висше ниво на летища, авиокомпании, оператори на фиксирана база, държавни агенции и консултантски фирми.

Предприемаческото управление

Научете се да разпознавате и ръководите нови предприемачески начинания, които внасят смели идеи на пазара. Тази специализация се фокусира както върху творческите, така и върху практическите елементи на предприемачеството, като разглежда иновациите и оригиналното мислене заедно с финансирането, прогнозирането и управлението на оборотния капитал. Курсовете също така изучават източниците на финансиране, които са на разположение на предприемачите, и как да направят нова концепция за инвеститорите.

Финансово оценяване и управление на инвестициите

Получете по-задълбочено разбиране за финансовия анализ и научете стратегии за развитие, за да увеличите производителността и да подобрите резултатите. Изследвайте начините, по които да изчислявате стойността на дадено дружество или актив, използвайки моделите на дисконтираните парични потоци и моделите за оценка на собствения капитал. Научете как да измервате риска на портфейла, вътрешни и международни практики за управление на портфейла и методи за оптимизиране на портфолиото. Проучете корпоративното развитие за повишена оценка. Завършилите тази специализация могат да получат позиции на висши финансови анализатори във всички сектори на глобалната икономика.

Управление на хотелиерството

Вземете гостоприемния свят като лидер с управленски и междуличностни умения. Разберете как ефективно да управлявате курортните операции, да подобрявате услугите и предлаганията си и да управлявате администрирането на обслужването на храна. Завършилите тази специалност продължават да работят в планиране на събития, обслужване на храна и управление на жилища по целия свят.

Управление на човешките ресурси

Получете уменията, които се очакват от днешните лидери в областта на човешките ресурси в този фокусиран курс на обучение. Попълнете общ преглед на техниките за управление, които ръководят мениджърите на човешките ресурси, като конкретно разглеждат основни области от областта като трудово право, ползи, съответствие и компенсация.

Международен бизнес

Разберете света около вас и станете по-добър бизнесмен за него. Открийте тенденциите и областите на растеж в международната търговия и инвестиции; изграждане на стабилна основа в международните финанси и ангажиране в задълбочено проучване на специални теми в международния бизнес, засягащи работната сила днес. Завършилите тази специализация могат да получат управленски и старши позиции в областта на човешките ресурси, финансите, природните науки / енергетиката, информационните технологии, здравеопазването и управлението на проекти.

маркетинг

Бъдете маркетинговият мениджър, за когото искате да работите. Студентите придобиват практическо познание за бизнес функциите, лидерските техники, стратегическото изпълнение и предизвикателствата, свързани с поддържането на динамична глобална икономика. Завършилите тази специалност продължават да заемат ръководни длъжности в областта на комуникациите, продажбите, маркетинга, рекламата, корпоративните комуникации, консултирането и връзките с обществеността.

Управление на медиите

Станете комуникатор, стратег и медиен ценител на най-високо ниво. Вземете най-новите технологии и планиране на комуникационните тенденции, докато усъвършенствате необходимите умения, за да управлявате уверено правните въпроси и регулирането в масовите комуникации и глобалния медиен свят. Разберете как се обвързват медиите и културата и как да направите вашето съобщение преброено. Завършилите тази специалност продължават да заемат ръководни длъжности в областта на комуникациите, продажбите на връзки с обществеността, маркетинга, рекламата, корпоративните комуникации, консултирането и връзките с обществеността.

Управление на спорта

Управление на междукоректно и професионално ниво с усъвършенствани умения в спортното администриране. Научете се да създадете оптимална среда за междуличностно и бизнес развитие, като същевременно разберете проблемите, които засягат бъдещето на индустрията. Завършилите тази специалност продължават да заемат ръководни длъжности в професионални спортни отбори, спортен и фитнес маркетинг, частни и обществени здравни клубове и спортни стадиони и арени.

Курсове по Фондация МБА

 • Семинар за ориентационен курс
 • Лидерство и управление на организациите
 • Управление на маркетинга в глобалната икономика
 • Управленско счетоводство
 • Финансово управление
 • Управление на операциите
 • Семинар за стратегическо управление

Прием

От студентите се изисква да отговарят на следните предпоставки за допускане до програмата:

 • Бакалавърска степен от акредитирана институция.
 • Студентски курс по СО 2.5 или по-висок.
 • Официални преводи от университета.
 • Кратко резюме и лично изявление (което е писмено извадка, демонстриращо способността да се изпълнява на дипломирано ниво).
 • Едно препоръчително писмо от академичен или професионален източник.

За чуждестранни студенти, които не са завършили акредитирана бакалавърска степен в Съединените щати, задоволителен резултат от TOEFL (550 точки на хартиен носител, 213 компютърни или 80 базирани на интернет) или IELTS резултат (6.5 или повече) заедно с международна преписка Оценката и докладът за еквивалентността на курса трябва да бъдат представени.

Предпоставки за тези, които нямат бакалавърска степен

 • Бакалавърските преписи от кандидатите за MBA се преглеждат, за да се определи дали кандидатът е завършил предварителни курсове по финансово счетоводство, макроикономика и статистика.
 • Умението за използване на компютърни приложения като Word, Access, Excel и PowerPoint е от съществено значение.

Макар и да не са необходими за допускане, студентите, които не са преминали курс по счетоводство, макроикономика, статистика и / или които нямат опит в MS Office Suite (Word, PowerPoint, Excel), може да се изисква да вземат курсове за предучилищни предучилищни Основни курсове в програмата MBA.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Lynn University’s small size and fearless people let us do things the big schools only wish they could. Experience boundless classrooms with iPad-powered learning. Connect with potential employers as ... Научете повече

Lynn University’s small size and fearless people let us do things the big schools only wish they could. Experience boundless classrooms with iPad-powered learning. Connect with potential employers as early as your first semester. Gain a global mindset with peers from around the world. Graduate at warp speed with accelerated degree programs. Свиване