Иновация. Творчеството. Стратегическо мислене. През изминалата година повече от 279 000 обяви за работа са изброили тези умения. Други 239 000 споменават дизайнерското мислене. *

Защо дизайнерското мислене се превръща в едно от най-търсените умения? Работодателите търсят решаване на проблеми, креативност, критично мислене и аналитични умения, за да повишат способностите на своите служители да водят своите компании в успешно бъдеще. Дизайнерското мислене е разработено от процесите, използвани от дизайнерите, включително разбирането на потребителя и потребителския опит, но приложението му може да се използва и за решаване на проблеми, които не са свързани с продуктите - от иновациите на нови продукти или възможности за услуги за прилагане на процедурни промени или идентифициране нова стратегическа посока за компанията.

В програмата Design Thinking MicroMasters ще научите как да използвате дизайнерския мисловен процес, за да решите проблемите творчески, съвместно и съпричастно. Придобиването на удостоверенията на MicroMasters ще ви достави познания за процесите и техниките, използвани за решаване на проблеми и иновации на работното място.* Източник: Burning Glass Technologies

Outlook Job

 • В неотдавнашно проучване на McKinsey 84% от световните мениджъри съобщиха, че иновациите са изключително важни за стратегиите им за растеж, но 94% от тях са недоволни от представянето на иновациите на техните организации.
 • През последните няколко години в корпоративния свят се наблюдава експлозия на иновативни програми, като 38% от водещите 200 компании създават иновационни центрове в глобален технологичен център. (Източник, Campainlive.co.uk.)
 • Сред най-търсените умения според Световния икономически форум са комплексното решаване на проблеми, критичното мислене, креативността и емоционалната интелигентност.

Какво ще научите

 • Изследователски умения, ориентирани към потребителя, за да спечелят съпричастност на потребителите чрез интервюта и наблюдения.
 • Стратегии за разбиране на потребителския контекст за идентифициране и проверка на бизнес проблеми.
 • Техники на идея и визуализация за генериране на целеви и креативни решения.
 • Методи за оценка и прилагане на обратна връзка на потребителите от тестване на модели и прототипи за идентифициране на предпочитани решения.

Какво представлява програмата MicroMasters?

Разработени, за да напреднат в кариерата си и родени от магистърски програми на водещи университети, програмите MicroMasters са поредица от курсове на по-високо ниво, признати от компаниите за реална работоспособност и може да ускорят магистърска степен.

Подробности за програмата MicroMasters

Как да печелите микрокредиторите
За да спечелите сертификатите на MicroMasters, обучаемите трябва да завършат и успешно да получат удостоверен сертификат във всичките четири курса и да преминат курса за оценка на Capstone.

Вземете вашето удостоверение за следващото ниво
Обучаемите, които успешно печелят удостоверенията на MicroMasters, могат да получат кредити в магистърската степен по предприемачество и иновации на UQ. Притежателите на удостоверения, които отговарят на изискванията за влизане в програмата, получават еквивалентен кредит от един семестър (8 единици), което намалява времето за обучение с 6 месеца. Студентите ще трябва да завършат останалите 12 месеца на пълен работен ден (16 единици) в университета.

Студентите, записани в степен MEI, ще могат да избират от редица области на обучение: биотехнология; Дизайн и информационни технологии; Предприемачество в областта на храните; Социално и общностно предприемачество; и устойчива енергия. Студентите ще имат възможност да приложат своите знания и умения за реални бизнес казуси чрез нашите уникални курсове.

Повече информация

 • Средна продължителност: 6 седмици на курс
 • Усилие: 8-12 часа на седмица, на курс
 • Брой курсове: 5 курса по програма
 • Предмет: Инженеринг, Бизнес
 • Институции: Технологичен институт на Рочестър
 • Институция, предлагаща кредит: Технологичен институт на Рочестър
 • Английски език
 • Видео преписи: английски
 • Цена (USD): Първоначално $ 1000 USD, сега $ 900 USD за цялата програма. Спестявате $ 100 USD.
Програма с обучение на:
 • Английски
edX

Прегледайте още 191 курсове в edX »

Последна актуализация Август 31, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Duration
30 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
900 USD
Първоначално $ 1000 USD, сега $ 900 USD за цялата програма. Спестявате $ 100 USD.