Вътрешността на интернет води дигитална революция за индустриите. Научете се да проектирате решения за IoT и да насочвате най-съвременни проекти на интернет на Вашата област.

Експлозията на вградени и свързани с умствени устройства, системи и технологии в живота ни създаде възможност да свържете всяко нещо с интернет. Полученото събиране на данни и свързаност са създали ефективност и решения, които преди са били сънувани само в научнофантастични истории.

Това разрушава и трансформира всяка индустрия по света.

Тази програма за MicroMasters ще ви постави начело на дигитална революция, където можете да проектирате системи за решаване на проблеми или да ръководите авангардни IoT проекти във вашата индустрия и област на опит. Професионалисти от всяка област, които искат да използват съществуващите си бизнес и / или технически познания във всички свързани с IoT функции на работното си място, ще научат какво точно представлява IoT, как работи и как да използват силата си за подобряване и оптимизиране на вашия бизнес.

Програмата ще ви покаже обхвата на интернет на нещата и ще разкрие основните принципи и архитектура на своите мрежи, устройства, програмиране, данни и сигурност. Ще научите как една идея може да се превърне в жизнеспособен, работещ продукт на интернет на нещата и да можете да генерирате собствени идеи за интернет на нещата и да проектирате и / или подкрепяте тяхното развитие.

Утвърдените обучаеми ще могат да участват в редовни живи дискусии с преподаватели и да използват дистанционно реално лабораторно оборудване за практически сесии. Освен това, проверените обучаеми ще получат достъп до ресурсите на Cisco Network Academy.

Къртин е класиран в топ 200 в света по електротехника и електроника с 5-звезден рейтинг QS и е класиран ERA 5 (най-високата възможна оценка за върхови постижения в Австралия).

Outlook Job

 • IoT ще засегне повечето индустрии и бизнес сектори - около 30% от задачите и до 60% от професиите могат да бъдат автоматизирани и почти всяко занятие има потенциал за частична автоматизация. (Източник: McKinsey Global Institute)
 • Интернет на нещата води до създаването на нови работни места, където хората, които разбират и могат да използват логото на интернет на нещата, за да създават решения, ще бъдат много търсени.
 • За да останат конкурентоспособни и успешни в цифровата икономика, професионалистите трябва да имат разбиране за това, какво е IoT и как може да се използва за създаване на бизнес решения.
 • Тази програма MicroMasters също така ще помогне на учащите да развият своите аналитични, творчески умения, умения за решаване на проблеми и критично мислене, които са високо ценени от работодателите във всички области.

Какво ще научите

 • Генерирайте концепции за IoT и проектирайте решения за IoT във вашата област на компетентност.
 • Изчертайте процеса на решение за IoT и идентифицирайте сензорите и другите необходими устройства.
 • Оценявайте различни инфраструктурни компоненти и мрежови системи и проектирайте основната мрежа за идеите си за IoT.
 • Приложете софтуерни решения за различни системи и големи данни към дизайна на концепцията си и оценявайте как се управляват данните в мрежата.
 • Идентифициране и анализиране на рисковете за сигурността и неприкосновеността на интернет на нещата, както и защитен хардуер и софтуер за концептуален дизайн.
 • Изготвяне на жизнеспособен дизайн на концепцията за IoT, който решава проблем, е готов да прототип и тества и има определен маршрут на пазара.

Какво представлява програмата MicroMasters?

Разработени, за да напреднат в кариерата си и родени от магистърски програми на водещи университети, програмите MicroMasters са поредица от курсове на по-високо ниво, признати от компаниите за реална работоспособност и може да ускорят магистърска степен.

Подробности за програмата MicroMasters

Как да спечелите удостоверението на MicroMasters
За да бъде удостоен със сертификат за програмата MicroMasters, обучаемите трябва да завършат и успешно да получат удостоверение за удостоверение във всички 6 курса на IOT, включително проекта IoT Capstone (цена USD 599).

Вземете вашето мнение на следващото ниво

Успешното завършване на всичките шест проверени курса осигурява входна Pathway в една от следните магистърски програми:

 • Магистърска програма по международен бизнес и предприемачество в университета Къртин. При спазване на критериите за приемане на Curtin, ще получите 100 кредита (25%) към магистърска програма по бизнес кредити и предприемачество от 400 кредита.
 • Магистърска степен по инженерни науки (електротехника) в Университета Къртин. Моля, обърнете внимание, че магистърът по инженерни науки също изисква кандидатите да имат степен бакалавър по инженерство. При спазване на критериите за приемане на Curtin, вие ще получите 100 кредита (25%) към магистърската програма по 400 инженерни науки (електротехника).

Повече информация

 • Средна продължителност: 6-7 седмици на курс
 • Усилие: 2-8 часа на седмица, на курс
 • Брой курсове: 6 курса по програма
 • Тема: Компютърни науки
 • Институции: Университет Къртин
 • Кредит на институцията: Университет Къртин
 • Английски език
 • Видео преписи: английски
 • Цена (USD): Първоначално $ 1,294 USD, сега $ 1,164.60 USD за цялата програма. Спестявате $ 129.40 USD.
Програма с обучение на:
 • Английски
edX

Прегледайте още 191 курсове в edX »

Последна актуализация Август 31, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Септ. 2020
Duration
38 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
1,165 USD
Първоначално $ 1,294 USD, сега $ 1,164.60 USD за цялата програма. Спестявате $ 129.40 USD.
По място
По дата
Start Date
Септ. 2020
Крайна дата за записване
Start Date
Септ. 2020
Крайна дата за записване
Start Date
Септ. 2020
Крайна дата за записване
Start Date
Септ. 2020
Крайна дата за записване