Вземете своите умения на предната линия на автомобилните технологии и станете инженер на бъдещето.

Автомобилната индустрия се променя по фундаментални начини. Днес двигателят с вътрешно горене все повече се допълва или дори се заменя с електродвигател. Автомобилите стават все по-автономни, създавайки все по-нарастваща нужда от по-добър софтуер. Следователно квалифицираните автомобилни инженери трябва да отговарят на изискванията за висококачествена индивидуална мобилност и транспорт на хора и стоки, особено когато се вземат предвид екологичните предизвикателства и визията за нулеви произшествия.

В тази програма MicroMasters ще научите основите не само как е проектирано превозно средство, но и как да моделирате и симулирате динамиката на автомобила. Научете как да прилагате интелигентни възприятия и процедури за вземане на решения, необходими за самоуправление на автомобили и как моделът, базиран на дизайна, се използва широко в индустрията за точно симулиране на превозното средство, но също и за проектиране на ефективни алгоритми.

Тази програма MicroMasters ви предоставя седем курса, които ви дават цялостен поглед върху възникващите подходи за електрически и хибридни двигатели; безопасност и избягване на катастрофи; и разработване на вградени контролери на базата на модели. Последната част на програмата ви запознава с последните разработки в рамките на автономното шофиране и се фокусира както върху възприемането, така и върху вземането на решения за най-съвременните автономни превозни средства.

Завършилите програмата MicroMasters ще бъдат оборудвани с необходимите умения за кариера в автомобилната индустрия и ще имат широка перспектива за възникващите технологии в разработването на автомобилни технологии.

Outlook Job

 • Регистрациите на електрически автомобили достигнаха нов рекорд през 2016 г., с над 750 000 продажби в световен мащаб. (Източник: Международна агенция по енергетика)
 • След като бъдат решени технологичните и регулаторни проблеми, до 15% от новите автомобили, продадени през 2030 г., могат да бъдат напълно автономни. (Източник: МакКинси
 • Тази програма предоставя на обучаемите подходящ опит, когато се стремят към кариера / роля в инженеринга на силовите агрегати, активната безопасност и автономното управление, както и техническата поддръжка и продажбите на различни нива.
 • Средната заплата за автомобилните инженери със самостоятелно шофиране е 233 000 долара. (Източник: Paysa)

Какво ще научите

 • Проектирайте и симулирайте електрически и хибридни силови двигатели.
 • Разберете основите на концепциите за пасивна и активна безопасност.
 • Моделирайте и симулирайте динамиката на превозното средство.
 • Прилагане на интелигентни процедури за възприемане и вземане на решения, необходими за самостоятелно управление на автомобили.

Какво представлява програмата MicroMasters?

Разработени, за да напреднат в кариерата си и родени от магистърски програми на водещи университети, програмите MicroMasters са поредица от курсове на по-високо ниво, признати от компаниите за реална работоспособност и може да ускорят магистърска степен.

Подробности за програмата MicroMasters

Попълнете и успешно спечелете удостоверен сертификат във всичките седем курса на ChalmersX плюс окончателен изпит.

Учащите, които успешно печелят сертификат за програмата MicroMasters, могат да кандидатстват в магистърската програма по технология в автомобилостроенето или в системите, контрола и мехатроника. Ако бъдат приети в магистърската програма, учащите ще бъдат акредитирани курсова работа, съответстваща на 20-22.5 кредита (120 ECTS са необходими за завършване в гореспоменатите магистърски програми).

За да получат кредити за една от двете магистърски програми, обучаемите трябва да кандидатстват и да бъдат приети (формални изисквания трябва да бъдат изпълнени) като редовни студенти в кампуса.

Повече информация

 • Средна продължителност: 6-8 седмици на курс
 • Усилие: 10-20 часа на седмица, на курс
 • Брой курсове: 7 курса в програмата
 • Тема: Инженеринг, компютърни науки, анализ на данни
 • Институции: Технологичен университет на Чалмърс
 • Институция, предлагаща кредит: Технологичен университет на Чалмърс
 • Английски език
 • Видео преписи: английски
 • Цена (USD): Първоначално $ 1400 USD, сега $ 1260 USD за цялата програма. Спестявате $ 140 USD.
Програма с обучение на:
 • Английски
edX

Прегледайте още 191 курсове в edX »

Последна актуализация Август 31, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Duration
42 - 56 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
1,260 USD
Първоначално $ 1400 USD, сега $ 1260 USD за цялата програма. Спестявате $ 140 USD.