Овладеят езика на международната правна общност, включително правилата и институциите, свързани с човешките права, войната и чуждестранните инвестиции.

Международното право е законът на международната общност и в нашия глобализиран свят, това е разширяваща се област и международната политика не може да бъде разбрана днес без известни познания за правните ограничения, които го засягат.

С тази програма за микромастери по международното право ще овладеете езика и институциите на международното право. Програмата MicroMasters ще ви даде ясна представа за начините, по които международното право съществува като правен ред и носи вътрешно управление (човешки права), война (закон за въоръжените конфликти) и икономиката (инвестиционното право). Ще се научите да дешифрирате международни новини от правна гледна точка и да разбирате правните норми в конкретни професионални области на международните отношения (дипломация, хуманитарна помощ, НПО ...).

Ако не сте адвокат, ще можете да взаимодействате с професионални адвокати по определен начин.

Ако вече сте завършили право, политически науки или международни отношения, може дори да се заинтересувате от поемане на пълномощията ви на следващото ниво и да станете напреднал студент в Лувен!

Вашият MicroMasters Credential ще струва 20 кредита от 60 кредита, необходими за завършване на напредналия майстор. 33% от записаното време за обучение!

Outlook Job

 • Възможностите за кариера включват адвокати, политолози, журналисти, икономисти, активисти и НПО специалисти.
 • членове на въоръжените сили, държавни служители, членове на правителствени и междуправителствени организации, дипломати, служители на посолството.

Какво ще научите

 • Разбиране на правните правила в специфични професионални области на международните отношения. (дипломация, хуманитарна помощ, НПО.)
 • Направете стабилни правни аргументи, за да подобрите исковете, основаващи се на международното право, и да взаимодействате с професионални адвокати по артикулативен начин.
 • Дешифрирайте международните новини от правна гледна точка.

Какво представлява програмата MicroMasters?

Разработени, за да напреднат в кариерата си и родени от магистърски програми на водещи университети, програмите MicroMasters са поредица от курсове на по-високо ниво, признати от компаниите за реална работоспособност и може да ускорят магистърска степен.

Подробности за програмата MicroMasters

Как да спечелите удостоверението на MicroMasters
Успешно спечели удостоверението за удостоверение във всичките четири курса. Предлагаме да започнете с курса по международно право, тъй като той ще ви осигури необходимите знания, които са полезни за по-лесното провеждане на следните курсове.

Вземете вашето мнение на следващото ниво

Проучване в Белгия (близо до Брюксел)! Регистрирайте се в (Жилищни) Усъвършенстван магистър (LL.M.) по международно право.

Всеки MOOC в тази програма на MicroMasters е на стойност 5 кредита. Следователно цялата програма на MicroMasters е оценена на 20 кредита или 33% от пълната програма за жилищно строителство. Тъй като това е специализирана магистърска програма, трябва да сте завършили право (магистър по право), в международни отношения или в политически науки, за да кандидатствате за напреднали майстори.

Повече информация

 • Средна продължителност: 8-11 седмици на курс
 • Усилие: 8-12 часа на седмица, на курс
 • Брой курсове: 4 курса по програма
 • Предмет: Право, хуманитарни науки
 • Институции: Université Catholique de Louvain
 • Институция, предлагаща кредит: Université Catholique de Louvain
 • Английски език
 • Видео преписи: английски
 • Цена (USD): Първоначално $ 600 USD, сега $ 540 USD за цялата програма. Спестявате $ 60 USD.
Програма с обучение на:
 • Английски
edX

Прегледайте още 191 курсове в edX »

Последна актуализация Август 31, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Duration
32 - 44 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
540 USD
Първоначално $ 600 USD, сега $ 540 USD за цялата програма. Спестявате $ 60 USD.