От вероятността и статистиката до анализа на данни и машинното обучение, овладеят уменията, необходими за решаване на сложни предизвикателства с данни.

Търсенето на специалисти, опитни в областта на данните, анализите и машинното обучение, експлодира. В неотдавнашен доклад на IBM и Burning Glass се посочва, че до 2020 г. в САЩ ще има 364 хиляди нови работни места за професии, базирани на данни. Научните работници по данни въвеждат стойност за организациите в различните индустрии, защото те могат да решават сложни предизвикателства с данни и да водят важни процеси за вземане на решения. 39% от най-строгите научни данни за данни изискват степен по-висока от бакалавърската.

Тази програма на MicroMasters в областта на статистиката и науката за данните се състои от четири онлайн курса и практически сертифициран изпит, който ще ви предостави основните познания, необходими за разбиране на методите и инструментите, използвани в науката за данните, както и практическо обучение по анализ на данни и машинно обучение , Ще се потопите в основите на вероятността и статистиката, както и ще научите, внедрите и експериментирате с техники за анализ на данни и алгоритми за машинно обучение. Тази програма ще ви подготви да станете информиран и ефективен практикуващ специалист по данни, който добавя стойност към организацията. Удостоверението може да се приложи за допуснати студенти до докторска степен. в Социалните и Инженерни Системи (SES) чрез Института за данни, системи и общество MIT или може да ускори пътя ви към магистърска степен в други университети по света.

Всеки може да се запише в тази програма на MicroMasters. Той е предназначен за обучаеми, които искат да придобият сложно и строго обучение по наука, без да напускат работата си, но без да правят компромис с качеството. Не съществува процес на кандидатстване, но смятането и комфортът на ниво колеж с математически разсъждения и програмиране на Python са силно препоръчителни, ако искате да превъзхождате. Всички курсове се преподават от факултета на Масачузетския технологичен институт с подобно темпо и ниво на строгост като курса на MIT в университета. Тази програма допринася за строгите, висококачествени учебни програми и подхода за обучение на учениците от целия свят - в мащаб.

Outlook Job

 • В неотдавнашен доклад на IBM и Burning Glass се посочва, че до 2020 г. в САЩ ще има 364 000 нови работни места в професии, базирани на данни.
 • От тези работни места най-трудните за попълване са позициите на Data Scientist / Advanced Analytics
 • 39% от тези позиции изискват степен по-висока от бакалавърската
 • Чрез завършването на тази програма ще можете да решавате сложни предизвикателства с данни и да управлявате процесите на вземане на решения за организациите

Какво ще научите

 • Овладеят основите на науката за данните, статистиката и машинното обучение
 • Анализирайте големите данни и правете прогнози, основани на данни, чрез вероятностно моделиране и статистически изводи; идентифициране и прилагане на подходящи модели и методологии с цел извличане на значима информация за вземане на решения
 • Разработване и изграждане на алгоритми за машинно обучение за извличане на смислена информация от привидно неструктурирани данни; изучават популярни методи за обучение без надзор, включително методологии за клъстериране и контролирани методи като дълбоки невронни мрежи
 • Завършването на тази програма на MicroMasters ще ви подготви за длъжности като Data Scientist, анализатор на данни, анализатор на бизнес разузнаване, анализатор на системи, инженер на данни

Какво представлява програмата MicroMasters?

Разработени, за да напреднат в кариерата си и родени от магистърски програми на водещи университети, програмите MicroMasters са поредица от курсове на по-високо ниво, признати от компаниите за реална работоспособност и може да ускорят магистърска степен.

Подробности за програмата MicroMasters

Как да спечелите удостоверението на MicroMasters

Завършване и успешно получаване на удостоверен сертификат по четири задължителни курса и преминаване на виртуално изпитани факти.

Вземете вашето мнение на следващото ниво

Обучаемите, които успешно завършат това удостоверение за MITx MicroMasters, имат възможност да кандидатстват за докторската програма на MIT по социални и инженерни системи (SES), предлагана от Института за данни, системи и общество (IDSS) на MIT. Обучаемите могат да използват своите удостоверения за MicroMasters, за да демонстрират своята подготовка в основите на статистиката и науката за данните на Комитета за прием на SES. Учениците, допуснати до SES, могат да очакват, че курсовата им работа по MITx MicroMasters ще бъде призната с кредити за съответните основни класове на SES, както и за удовлетворяване на изискванията на SES Information, Systems и Decision Science.

В допълнение, обучаемите, които успешно печелят MITx MicroMasters мандата в статистиката и Data Science сега имат право да печелят кредит в редица университети по целия свят, за да проследят бързото си постигане на пълна магистърска степен. По-долу е даден списък на тези университети и информация за размера на предлагания кредит.

Допълнителна информация

 • Средна продължителност: 12 седмици на курс
 • Усилие: 10-14 часа на седмица, на курс
 • Брой курсове: 5 курса по програма
 • Предмет: Статистика, наука за данните
 • Институция: Масачузетски технологичен институт
 • Институция, предлагаща кредит: Масачузетски технологичен институт
 • Английски език
 • Видео преписи: английски
 • Цена (USD): Първоначално $ 1500 USD, сега $ 1350 USD за цялата програма. Спестявате $ 150 USD.
Програма с обучение на:
 • Английски
edX

Прегледайте още 191 курсове в edX »

Последна актуализация Февруари 23, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Duration
60 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
1,350 USD
Първоначално $ 1500 USD, сега $ 1350 USD за цялата програма. Спестявате $ 150 USD.