Професионален магистър по управление на човешките ресурси

Общ преглед

Описание на програмата

Общ преглед на програмата

Програмата Rutgers Online Professional Master в областта на управлението на човешките ресурси (MHRM) е предназначена за професионалисти в областта на човешките ресурси и мениджъри / надзорници с 4-годишен опит, които търсят напредък в кариерата си до висши HR или мениджърски позиции.

Програмата предлага задълбочени знания и умения за управление на човешките ресурси, които ще разграничат участниците от техните връстници и ще им позволят да комуникират ефективно с други ръководители в регионален, национален и световен мащаб. Завършилите програмата Rutgers MHRM са експерти по човешки ресурси с висока способност да свързват и прилагат функцията по ЧР и нейните практики към организационната стратегия в рамките на своите организации.

Основни характеристики на нашата онлайн дипломна програма

Факултет от световна класа

100% онлайн програма

Не се изисква GRE / GMAT

Гъвкав график

Висококачествени курсове

Най-високо класиран университет

Уважаеми преподаватели

Нашият факултет се счита за един от най-успешните в световен мащаб за научни изследвания в областта на човешките ресурси. Техният опит е разнообразен и изчерпателен във всички HR функции, съчетавайки изключителни изследователски умения и практически опит в индустрията. Курсовете, които представляват онлайн MHRM програмата, са проектирани и изпълнявани от нашия факултет по управление на човешките ресурси в Rutgers, който предоставя на студентите в програмата актуално висококачествено съдържание и възможност за общуване с висши преподаватели в тази област.

Напълно онлайн

Програмата се доставя 100% онлайн и е подходяща за работещи професионалисти, които участват в програмата на непълно работно време, както и за тези, които желаят да продължат образованието си като редовен студент. Програмата предлага удобен достъп за постигане на висока степен на висше образование с гъвкавост на местоположението и времето.

Не се изисква GRE / GMAT

Програмата е предназначена за опитни професионалисти с 4-годишен опит в HR или управленски роли. Оценките на GRE / GMAT се отменят като изискване поради нивото на опитност на учениците в програмата.

Гъвкаво време за завършване

Програмата Rutgers онлайн Professional MHRM може да бъде завършена от студент на пълен работен ден само за 18 месеца. Няма минимално натоварване на курса за семестър за задочни студенти. Програмата предлага записване през есента, пролетта и лятото, предлагайки гъвкавост при планиране на курса за всички студенти.

Комплексни, висококачествени курсове

Онлайн курсовете по MHRM са разработени от Rutgers School of Management and Labor Relations които са експерти по темите, които преподават. Цялостната програма на програмата е разработена, за да осигури отлични постижения в дизайна на инструктажа и се състои от 8 задължителни основни курса за човешки ресурси, проект с най-високо ниво и 3 избираеми.

Най-високо класиран университет и отдел Човешки ресурси

Университет Рутгерс - Ню Брънзуик се нарежда на първо място като национален национален университет в Ню Джърси, # 17 в страната за държавни университети, и # 56 в нацията сред всички национални университети според US News

Работа в мрежа с други професионалисти и академици в областта на човешките ресурси

Студентите имат възможност да си взаимодействат с опитни колеги в своята кохорта на програмата, в допълнение към академичните експерти, които ръководят инструкциите, укрепват професионалната си мрежа и обменят задълбочен опит в индустрията.

Уважаеми възпитаници

Завършилите програмата Rutgers Professional MHRM се присъединяват към нашата мрежа от изтъкнати възпитаници, много от които са ръководители на HR в топ организации.

Нашият собствен център за кариера и услуги за поддръжка

Rutgers School of Management and Labor Relations разполага със собствен кариерен център с професионални специалисти, които предлагат ресурси за търсене на работа и услуги за кариерно консултиране. Нашият екип за кариерни услуги поддържа стабилна мрежа от връзки в индустрията, а най-добрите организации често се свързват с нас, за да насочат нашите възпитаници. Като онлайн ученик ще имате достъп до същото ниво на всеобхватни услуги за поддръжка, които се предоставят на нашите традиционни студенти.

учебна програма

Онлайн професионалната магистърска степен по управление на човешките ресурси е изчерпателна и е предназначена да отговори на нуждите на професионалистите в областта на човешките ресурси, за да развие кариерата си до най-добрите човешки ресурси и управленски позиции. Учебната програма обхваща 8 основни курса, магистърска програма и 3 избираеми дисциплини. Необходими са общо 36 кредита, за да се постигне тази степен.

Основни курсове (8 курса, 24 кредита)

 • Свързване на човешките ресурси с бизнес стратегията
 • Управление на глобалната работна сила
 • Управление на системите за награди
 • Управление на потока от работна сила
 • Анализ на работната сила
 • Развитие на човешкия капитал
 • Вземане на решения за човешките ресурси: финансови решения
 • Закон за заетостта

Проект Capstone (1 курс, 3 кредита)

 • Проект "Капстоун"

Избираеми курсове (изберете 3 курса, 9 кредита)

 • Икономика и демография на пазарите на труда
 • Организационно лидерство и управление на промените
 • Организационно поведение
 • Включително работно място
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Rutgers' School of Management and Labor Relations (SMLR) is the leading source of expertise in the world of work, building effective and sustainable organizations, and the changing employment relation ... Научете повече

Rutgers' School of Management and Labor Relations (SMLR) is the leading source of expertise in the world of work, building effective and sustainable organizations, and the changing employment relationship. The school is comprised of two departments—one focused on all aspects of strategic human resource management and the other dedicated to the social science specialties related to labor studies and employment relations--with faculty from a wide variety of disciplinary backgrounds. Свиване