Психология

Общ преглед

Описание на програмата

Преглед на курса

Онлайн BA (отличия) психология на Arden University

Гъвкавият режим на обучение на Arden ви позволява да развиете своите професионални знания около съществуващите си ангажименти. Тази програма ще ви осигури добро разбиране на връзката между тези две вълнуващи области и ще ви помогне да се доближите до кариерните си цели.

Пълният набор от програми, предлагани от Arden, се отличава със силен акцент върху работоспособността, практическите умения и успеха в кариерата. Тази програма е създадена, за да развие вашето разбиране за различни влияния, засягащи обществото, и да ви подготви с уменията за редица кариери.

Курсови модули

Ниво 4

Умения за интердисциплинарно изследване
Развивайте уменията си като обучаван и разглеждайте проблемите от различни гледни точки. След запознаване с вашата онлайн академична общност и ключовите умения, необходими за програмата, ще подобрите личните умения, търсени от работодателите.

Въведение в социалната и развитието на психологията
Този клон на психологията изследва промените, които настъпват през целия човешки живот. По време на този модул ще обхванете редица теории, включително формиране на идентичност, личност, идеи за придобиването на себе си и езика. Ще погледнете как мислите и поведението на хората се влияят от обектива на социалната психология.

Въведение в биологичната и когнитивната психология
Открийте когнитивните процеси, които са централни за това как виждаме, чуваме и научаваме нови умения. Научете как се развиваме и придобиваме усещане за възприятие, внимание, учене, памет и способности за вземане на решения. В този модул ще научите за някои биологични процеси и когнитивни принципи, необходими за разбиране на психологията, включително основната структура и функции на нервната система.

Въведение в социологията
Този модул представя някои ключови мислители като Карл Маркс, Макс Вебер, Мишел Фуко и Антъни Гидънс, подчертавайки техните централни теории на социологията. Чрез тези идеи, съчетани с аспекти от нашия произход, вие ще започнете да разбирате как си взаимодействаме и как нашите идеи за нормални са сложен набор от научени кодове и правила.

Медицинация на Аза
Тъй като здравните въпроси редовно се отличават с новините, този модул разглежда как човешкото тяло е станало обект на контрол и наблюдение. Ще научите за произхода на социалната държава и ще откриете как отговорността за човешкото благосъстояние се променя между индивида и държавата. Изследвайте етиката на генното инженерство, „правилата“ на здравословното общество и правата относно достъпа до здравни грижи.

Ключови изследвания в областта на психологията
Разглеждайки няколко важни изследвания в областта на психологията, ще придобиете по-широко разбиране за начините на развитие на дисциплината. Научете за различни методи за изследване на ума, за контекста, в който са били разработени, и влиянието, което са оказали върху различните клонове на психологията.

Ниво 5

Изследвания и етика в действие
Този модул ви дава възможност да покажете вашите способности чрез произведение по ваш собствен дизайн. Ще определите методологията, ще развиете набор от умения и ще вземете предвид етичните проблеми на работата, която предприемате. По-късно ще включите това по практичен начин, докато работите за вашия окончателен проект.

Социална психология
Вземете разбиране за човешкото поведение, докато изследвате концептуални и исторически въпроси в социалната психология. Използвайки традиционните и критични методи на изследване, вие практически ще приложите редица теории към проблемите в реалния свят и ще изследвате социалния конструктивизъм, култура, език, идентичност и други.

Личност и интелигентност
Научете за историческите и съвременни подходи към личността и интелигентността и техните последици за обществото и образованието. Ще откриете ролята на гените и околната среда, психометричните тестове и културните ефекти и с няколко съществени теми, с които да се занимавате, ще получите шанса да обсъдите ключови аспекти на личността и интелигентността в този модул - от поведенчески до биологични.

аномалия

Кибер общности

Протести, масови движения

121474_A_gyG2DQ.jpeg

Ниво 6

Съвременна психология на развитието
От развитието на себе си и ранното социално взаимодействие, до идентичността на половете и последствията от развитието върху последващия живот, този модул разглежда важни теории и дебати. Ще бъдете насърчени да мислите цялостно, свързвайки най-актуалното мислене с начините, по които различните аспекти на развитие се свързват помежду си.

Междукултурна психология
Тъй като повечето психологически изследвания са проведени сред западното общество, то най-вече се отнася за ограничено население. Тъй като културните граници се замъгляват, този модул разглежда сходствата и разликите между културите и как се разбираме и действаме една спрямо друга. Ще научите как се правят тези проучвания и ще имате шанс да упражнявате своите критични и аналитични умения чрез подход на казус.

Консуматорско общество

несигурност

Планиране на изследвания

Какво казват нашите ученици:

121475_Skjermbilde2019-09-19kl.15.28.12.png

"Всички, с които съм се сблъсквал, мои състуденти и преподаватели, бяха толкова полезни и оценявам, че преподавателите гарантират, че уроците са лесни за разбиране и са достъпни за отговор на въпроси. Знам, че получавам качествено образование."

Сара Фелдман,
Бакалавърска (психология) психология
Южна Африка

Изисквания за допустимост

За да имате право на този курс, обикновено трябва да имате:

  • Две дисциплини с GCE A-Level или еквивалент, плюс преминавания в степен C или по-висока при три предмета на ниво GCSE или еквивалент; ИЛИ
  • Завършена разпозната програма за достъп или еквивалентна.
  • За ученици, чието предварително обучение не се преподава на английски: IELTS 6.0 или еквивалент (не по-малко от 5.5 във всеки елемент).
Ако имате трудов стаж

Ние положително насърчаваме и разглеждаме молби от тези, които могат да демонстрират мотивацията си да изучават програмата. Ние ще поискаме Вашето лично изявление, заедно с Вашата автобиография и препратки в подкрепа на Вашата кандидатура.

Такси

£ 13 500 (Великобритания

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

???, ? Arden University , ??? ???????, ?? ????? ????????? ?????? ?? ??? ?????? ?? ??????? ???????????, ????? ??????????. ?????????? ???? ???? ??? ????????? ????? ??????????? ??? ?????? ???????? ?????? ... Научете повече

???, ? Arden University , ??? ???????, ?? ????? ????????? ?????? ?? ??? ?????? ?? ??????? ???????????, ????? ??????????. ?????????? ???? ???? ??? ????????? ????? ??????????? ??? ?????? ???????? ?????? ???????? ??? ??????? ???????????, ????? ????????? ? ????????????? ? ???????? ?? ?? ??????? ?? ???????? ???????? ????????????? ? ??????? ?????? ????. Свиване