Разбиране на поведението на потребителите: Вземане на решения от клиента и Курс за пътуване на клиента - Университет Англия Ръскин

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на институцията

Описание на програмата

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Запознайте се с поведението на купувача на целевия потребител и научете как да прилагате ефективни маркетингови кампании с различни канали.

Подобряване на маркетинговия успех чрез прилагане на теорията на потребителското поведение на практика

Само за десет седмици тази микрокредитация ще ви научи как да идентифицирате това, което вашите потребители искат и имат нужда, и как да им го дадете, като прилага клиент-ориентиран маркетингов подход.

Запознайте се с поведението на купувачите

За маркетинговите специалисти, които искат да изпреварят играта, тази микрокредитация ще ви помогне да разберете теорията на потребителското поведение, каквато съществува днес и как тя трябва да повлияе на вашите интегрирани маркетингови комуникации онлайн и офлайн.

Чрез теориите около потребителското поведение ще изследвате психологическите и социологическите фактори, които влияят върху начина, по който клиентите купуват, и изследват процеса на вземане на решения от потребителя.

Ще проучите текущите тенденции на покупка и поведение и ще се обърнете към потребителите на бъдещето, ще проучите как трябва да взаимодействате с тях и защо.

Създайте персони на купувача, като използвате анализ на поведението на потребителите

Тъй като клиентският опит (CX) се придвижва към върха на дневния ред в успешните организации по света, разбирането на вашия клиент и бариерите пред покупката са жизненоважни за подобряване на пътуването на клиентите.

Опитните специалисти в областта на дигиталния маркетинг на ARU ще ви научат как да картографирате пътуването на клиента и да използвате вашите открития, за да създадете клиентски персони, за да подобрите клиентското изживяване и успех. Ще научите как да приложите CX мисленето, за да създадете целенасочена маркетингова стратегия, която стимулира реализациите и насърчава положителните взаимоотношения с клиентите.

Открийте ефективни стратегии за целенасочен маркетинг и сегментиране

Освен картографирането на пътуванията на клиентите, ще научите и стратегии за насочване, сегментиране и задържане на клиенти.

Ще откриете най-добрите практики за сегментиране на потребителските пазари, профилиране на клиенти и как да дефинирате, изберете и достигнете и задържите конкретна аудитория в онлайн маркетинговите канали.

Докато разследвате достойнствата на различни канали за дигитален маркетинг, ще развиете разбирането си за това как социалните групи създават цифрови племена онлайн и как можете да използвате тези племена, за да подобрите съществуващите взаимоотношения с клиентите и да изградите нови.

Ще се науча ли да прилагам теорията за поведението на клиентите на практика?

Да. Тази микрокредитация е предназначена да помогне на специалистите да прилагат основните принципи на теорията на потребителското поведение към практическите маркетингови усилия в организацията.

Често ще бъдете помолени да приложите вашите умения и знания на практика с живи задачи и задачи на работното място, докато напредвате в курса.

Това микрокредитация ли е за онлайн и традиционните маркетингови специалисти?

Да. Това основание за избор и поведение на потребителите ще бъде приложимо за работата на традиционния маркетолог, работещите в дигиталния маркетинг, както и тези, които правят и двете.

Тази теория поставя потребителя в основата на маркетинговото планиране и стратегия, независимо от маркетинговия канал за разпространение.

Как се оценява този маркетингов курс?

Тази микрокредитация включва окончателна оценка под формата на един работен доклад от 3000 думи. Отчетът ще се основава на един от елементите на пътуването на клиента.

Какви умения ще научите?

 • Разбиране на пътуването на клиента
 • Инфлуенсъри и мотиватори
 • Приемането на технологията и нейната роля в пътуването
 • Теория на потребителското поведение
 • Социални групи
 • Профилиране на потребителите
 • Онлайн срещу офлайн пътувания на клиенти
 • Процесът на закупуване на клиента

Кога бихте искали да започнете?

Ние се стремим да стартираме нашите микрокредиенти на всеки няколко месеца. Присъединете се към датата, която ви подхожда или се регистрирайте, за да чуете от съветник за записване за бъдещи тиражи и актуализации.

 • 18 януари 2021 г.

Какво ще постигнете?

До края на курса ще можете да:

 • Идентифицирайте двигателите на теорията на потребителското поведение, както психологическа, така и социологическа.
 • Идентифицирайте областите от пътуването на клиента в организация, където могат да се направят подобрения.
 • Приложете принципите на теорията на потребителското поведение към реална организация.
 • Класифицирайте различните видове клиенти в рамките на организацията от гледна точка на потребителското поведение.

Какво ще получите

15 британски кредита на бакалавърско ниво от Университета Англия Ръскин

Разбиране на поведението на потребителите: Вземането на решения от клиента и кредитите за пътуване на клиента могат да се използват за дистанционно обучение BSc Digital Marketing.

Препис от кредит от университета Англия Ръскин

Преписът ARU ще чете Разбиране на потребителите и пътуването на клиента. Преписът ще бъде предоставен в PDF формат.

Имате ли право на този микрокредитив?

Няма предпоставки за присъединяване към тази микрокредитация.

Въпреки че известният опит в работата в маркетинга би бил от полза, идентификационните данни са предназначени за специалисти по маркетинг на всички нива.

Владеенето на английски език (слушане, говорене, четене и писане) на професионално ниво е от съществено значение, тъй като този курс се провежда и оценява на английски език.

Това микрокредитивно ли е за вас?

Тази микрокредитация е предназначена за професионалисти, работещи както в традиционния, така и в дигиталния маркетинг.

Това ще подобри професионалните умения на всеки специалист по маркетинг, независимо от нивото или сектора, чиято роля би се възползвала от основа в теорията на потребителския избор и поведението на купувача и как тези прозрения могат да бъдат приложени в реалния свят.

Това удостоверение ще ви научи как да поставите клиента и потребителя в основата на вашата маркетингова практика, мислене и планиране.

С кого ще се научиш

Ани Доусън

Управлявайте малка консултантска компания за маркетинг, а също така работете за CIM и няколко университета във всички области на маркетинга - с основен фокус в дигиталната сфера.

Кариерно фокусирано обучение от

Университет Англия Рускин

ARU е глобален университет с кампуси в източната част на Англия. Те страстно преобразуват живота чрез иновативно, приобщаващо и предприемаческо образование и изследвания.

Тази микрокредитация е одобрена от Института за данни и маркетинг

Тази микрокредитация е част от акредитирана от IDM степен на бакалавърски дигитален маркетинг, предлагана от ARU, и е одобрена от IDM.

Какво е микрокредитив?

Микрокредиментите са предназначени да ви усъвършенстват за работа в бързоразвиващи се отрасли, без време и разходи да се ангажират с пълна степен. Вашият микрокредитив може да стои самостоятелно като независим акредитив, а някои от тях също предлагат академичен кредит, който да се използва до степен.

Научете онлайн с експертни инструктори

Завършете онлайн курсове, ръководени от експерти над 12-16 седмици, със специализирана група професионалисти.

+

Цялостни оценки, основани на проекта

Тествайте разбирането си с оценки и упражнения, маркирани с онлайн преподаватели.

+

Спечелете професионален авторитет

Завършете обучението си и преминете оценките си, за да придобиете акредитиран акредитив.

=

Напред напред в кариерата си

Използвайте своя микрокредитив като доказателство за вашите специализирани умения и напредък по-нататък във вашата индустрия.

Последна актуализация Окт. 2020

За учебното заведение

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses.

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses. Свиване
Лондон , Абърдийн , Оукланд , Балтимор , Барселона , баня , Bathurst , Берген , Биел / Биен , Бирмингам , Bracknell , Бризбейн Сити , Кеймбридж , Кейп Таун , Clayton , Кроули , Шарлотсвил , Delhi , Дъблин , Dundee , Дърам , Единбург , Еншеде , Exeter , Fiesole , Женева , Кралски квартал на Гринуич , Гренобъл , Грьонинген , глог , Хсинчу , Йерусалим , етажерка за ноти , Хонг Конг , Lancaster , Лийдс , Лестър , Льовен , Мадрид , Макати , Манчестър , Мелбърн , Ан Арбър , Милтън Кейнс , Монтрьо , Мърдок , Norman Gardens , Норич , Оксфорд , Padua , Париж , Darling Heights , четене , Реховот , Сеул , Шефилд , отказвам се от , Саутхемптън , Глазгоу , Guildford , Сидни , Тайпе , Токио , Трондхайм , Упсала , Warwick , West Lafayette , Йорк , Чикаго , Нюкасъл , Ковънтри + 70 Още По-малко
Посетете уебсайта на учебното заведение