Степен на онлайн фондация - музика

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Онлайн фондация степен по музика

Степента на фондация е комбинирана академична и професионална квалификация, еквивалентна на две трети от диплома за отличие. Предполага се, че тези, които завършват Музикалната Степен на Фондацията

Програмата е валидирана от Университета на Западен Лондон и е еквивалентна на първите 2 години от бакалавърска степен (hons).

FD в музиката

  • Научете умения за работа в различни индустрии, включително музика, реклама и игри
  • Придобиване на практически умения при изграждане на портфолио от музика, контакти и опит
  • Развивайте способността да работите на свободна практика с няколко потока от доходи
  • Време, пространство и възможност да развиете собствен звук и да работите върху вашия материал

За колко време е?

Това е пълен Pathway (4 × 12 седмични семестъра, изучаван в продължение на 2 години).

За кого е?

Фондационната степен по музика

Предишният опит в областта на музикалните технологии е предимство, докато достъпът до основния софтуер / хардуер за домашно записване е от съществено значение (като студент имате право на отстъпки с редица търговци на дребно).

Важно е да имате или умения за музикални инструменти, или достъп до музикант / музиканти, които ще можете да записвате.

Изисквания за вход?

Минимум 48 точки на UCAS плюс успешно прослушване и интервю. Може да се обмислят и опитни музиканти без формална квалификация. Възможно е влизането на БЪРЗА ПЪТЯ във втората година на програмата FD или на програмата AMSonline BA (hons). Моля, свържете се с нашия екип за повече информация.

За кандидатите със съответния предварителен опит е възможно влизането на FAST TRACK във втората година на програмата FD или на програмата AMSonline BA (Hons). Моля, свържете се с екипа ни за допълнителна информация.

Какви предмети ще уча?

Основни модули и допълнителни модули

Фондационната степен по музика


Основни модули

Добра практика

Звуковата практика изисква ангажиране с хардуерно базирани студийни записващи системи за записване на живи инструменти (от китара до пълен барабанен комплект).

Популярни музикални стилове 1

Този модул осигурява задълбочено и съществено проучване на всички основни жанрове на популярната музика от средата на ХХ век до наши дни.

Музикално видео продукция

В тези доминирани от YouTube времена е важно съвременният музикант да може да създава привлекателно съдържание за подобни платформи.

В този модул ще трябва да направите два клипа, които показват, че можете да комбинирате творчеството и приложните технологии, докато работите успешно като член на производствен екип.

Музикално радиопроизводство

Това включва създаването на вълнуващо музикално шоу, включващо DJ глас, музика, връзки, иденти, реклами и интервюта.

Радиодокументална продукция

Всеки студент ще проучи и анализира различни производствени модели, методи за управление на производството и програмни проекти, преди да създаде радио документален филм за качеството на излъчването.

Бизнес иновации и предприемачество

Като подготовка за провеждане на собствено бизнес предприятие, ще изучавате различни бизнес стратегии (включително финансиране на тълпата), преди да подадете свои собствени предварителни планове за жизнеспособна бизнес идея.

Интерактивна музика и звук за видео игри

Това е огромна област на растеж с много възможности за тези, които могат да предоставят музика за този сектор. Научете се как да създавате и компилирате подходящо съдържание за формат, изграден за активни участници (гласови залози, специфични за характера музикални мотиви, звукови ефекти и т.н.).

Опционни модули

Изследвания на изпълнението 1а, 1б, 2а и 2б

Всеки семестър, по време на вашето обучение, ще имате възможност да се включите в значителна част от основното проучване на вашия първи инструмент. Крайъгълният камък на степента на фондация е техническо съвършенство; така че, ако искате да развиете своите игрални способности до професионално ниво, това е курсът за вас. Уроците за китара, бас, барабан и вокал се основават на висококачествени учебни видеоклипове, написани и записани от най-добрите учители и играчи във Великобритания.


Музикален продуцент

Ще изучавате теми, които ще ви осигурят цялостно обогатяване на музикалните знания и умения, необходими за създаването на добре закръглени музикални продуценти: поп песен; китарни ефекти и текстури; вокални текстури; методи за писане на песни; звукови компоненти; критично слушане; акустика; управление на персонала на студио; променящи се тенденции в музикалната продукция; въздействието на нововъзникващите технологии; музикални продуценти; увеличаване на търговския потенциал в музиката и др.


Техники на производство

Производствените техники се основават на теми, свързани с музиката, разработени в Music Producer. По-голямата част от този модул е посветен на развиването на умения, свързани с разбирането на хармонията и разработването на умения за писане на песни.

Производство на жанр

Студийните продуценти ще се научат как да записват аудио и живи произведения в стиловете: рок, фънк / диско, акустика и жанр по техен избор; като има предвид, че продуцентите на електронна музика ще изучават производствените стилове на House, Trance, Drum


смесване

Този модул включва изучаване на всички аспекти на овладяването на аудио за редица различни медии (напр. Радио, телевизия, филми, подкаст, стрийминг и т.н.) и обучение как да се използват различни стандартни плъгини за индустрията и покриване на жизненоважни теми като нива, гребен фактор, RMS, компресия, EQ, ограничаване, стерео разширяване, трептене, ISRC кодиране и ID3 маркиране.


Продукция за телевизионни реклами

Работете по търговски лист, за да създадете ефективна телевизионна реклама, да научите как да управлявате всички технически и художествени аспекти, за да представите телевизионна продукция в стандартен за индустрията формат.


Разширено записване на студио

Студийните продуценти ще се научат как да записват аудио и живи произведения в стиловете: Soul, Electronic Pop и Metal; като има предвид, че продуцентите на електронна музика ще изучават производствените стилове на Break Beat, Dub Step, Electronica и EDM художник по техен избор.

Какво ще стане след това?

След успешно завършване можете да преминете към бакалавърска степен по бакалавърска степен (Hons).

Такси и финансиране

Таксите за адемична година са 6165 лири годишно.

В зависимост от допустимостта можете да кандидатствате за студентски заем, за да покриете таксите.

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

AMS online is a pioneering online music college based in the UK. We offer fully validated Foundation Degree, BA Hons and Masters courses, written by and delivered by music professionals entirely onlin ... Научете повече

AMS online is a pioneering online music college based in the UK. We offer fully validated Foundation Degree, BA Hons and Masters courses, written by and delivered by music professionals entirely online. Свиване
Единбург , Exeter , Гейтсхед , Глазгоу , Саутхемптън + 4 Още По-малко