Устойчивост на климата и адаптация към курса на селските пътища - Университет в Бирмингам

Общ преглед

2 locations available
Прочетете повече за тази програма на сайта на институцията

Описание на програмата

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Разберете как планиращите и пътните дизайнери могат да управляват ефекта от изменението на климата и екстремното време на селските пътища.

Открийте как селските пътища могат да станат по-устойчиви към променящите се метеорологични модели

Вече знаем, че изменението на климата оказва значително влияние върху температурата, валежите и скоростта на вятъра.

Проектантите, проектантите и управителите на пътни инфраструктури в селските райони трябва да бъдат в крак с естеството на тези промени. Това включва разбиране на вероятността от възникване, както и последиците за финансирането, проектирането и поддръжката на тези пътища в бъдеще.

На този курс ще проучите тези фактори и ще разгледате как новата и съществуваща инфраструктура може да бъде планирана, проектирана, модернизирана, поддържана и адаптирана, за да стане по-устойчива на климата.

Какви теми ще покриете?

 • Проблеми, свързани с климата, които могат да засегнат проектирането, изграждането и поддръжката на селските пътища с малък обем.
 • Въздействието върху социално-икономическото положение на хората, които разчитат на селски пътища с малък обем.
 • Как променящият се климат влияе върху влиянието на дизайна.
 • Как проектирането, изграждането и поддръжката на селските пътища с малък обем могат да бъдат модифицирани, за да се увеличи тяхната устойчивост на климата.

Кога бихте искали да започнете?

Повечето курсове FutureLearn провеждат многократно. Всяко изпълнение на курс има зададена начална дата, но можете да се присъедините към него и да работите през него, след като започне.

 • Предлага се сега

Какво ще постигнете?

До края на курса ще можете да:

 • Разгледайте научните изследвания от партньорството за проучване на достъпа до Общността (ReCAP) за селските пътища.
 • Определете антропогенните причини за изменението на климата и глобалното затопляне и имайте основно разбиране на науката, която е в основата на климатичните промени.
 • Преценете колко уверено могат да се използват инструментите за изменение на климата за прогнозиране на най-вероятните регионални събития от изменението на климата и очакваното въздействие върху селските пътища.
 • Разработете набор от стратегии и подходи за поддръжка и рехабилитация за адаптиране на мрежата на селските пътища към промените в климата и намаляване на щетите и загубата на функции.
 • Обяснете ефективно (на заинтересованите страни и националните планиращи стратегически превози) значението на подходящото планиране за изменението на климата и приемането на процедурите за адаптиране на климата.

За кой е курсът?

Този курс е за всеки, който има общ интерес да научи за влиянието на изменението на климата върху инфраструктурата в селските райони.

Той ще бъде особено полезен за практикуващи селски пътища и изследователи в Субсахарска Африка и Южна Азия, практикуващи, които управляват, проектират, конструират и поддържат селски пътища с малък обем (LVRR) и студенти за следдипломно инженерство, изучаващи развитието на селските пътища в развиващите се страни и развиващите се страни.

С кого ще се научите?

Дейвид Хюз

Аз съм дипломиран строителен инженер и академик, базиран в университета на Queen's Belfast с консултантски опит в областта на геотехниката и проектирането на тротоари по проекти за пътно строителство по целия свят.

Майкъл Броу

Аз съм старши преподавател в Инженерното училище в Бирмингамския университет. Специализиран съм в проучване и преподаване на управление на пътни активи с акцент върху развитието на бедните.

Кой е разработил курса?

Университета в Бирмингам

Университетът в Бирмингам е публичен изследователски университет, последователно изброен като водещ университет във Великобритания и класиран сред първите 100 в света.

Присъединете се към този курс

Безплатно
$ 0

Подобряване на
$ 44

Неограничен (ново!)
$ 259,99 за една година

Присъединете се безплатно и ще получите:

 • Достъп до този курс за 5 седмици

Надградете този курс и ще получите:

 • Достъп до този курс, стига да е на FutureLearn
 • Достъп до тестовете на този курс, както и до печатно и цифрово удостоверение за постижения, след като отговаряте на условията

Купете Неограничен и ще получите:

 • Достъп до този курс и стотици други кратки курсове и тестове на FutureLearn за една година
 • Дигитален сертификат за постигане за печат на всички кратки курсове, след като отговаряте на условията
 • Свободата да запазите достъп до всеки курс, на който сте постигнали дигитален сертификат за постижения, стига курса да съществува на FutureLearn
 • Гъвкавостта да завършите избора си на кратки курсове в собствено време в рамките на годината
Последна актуализация Септ. 2020

За учебното заведение

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses.

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses. Свиване
Лондон , Абърдийн , Оукланд , Балтимор , Барселона , баня , Bathurst , Берген , Биел / Биен , Бирмингам , Bracknell , Бризбейн Сити , Кеймбридж , Кейп Таун , Clayton , Кроули , Шарлотсвил , Delhi , Дъблин , Dundee , Дърам , Единбург , Еншеде , Exeter , Fiesole , Женева , Кралски квартал на Гринуич , Гренобъл , Грьонинген , глог , Хсинчу , Йерусалим , етажерка за ноти , Хонг Конг , Lancaster , Лийдс , Лестър , Льовен , Мадрид , Макати , Манчестър , Мелбърн , Ан Арбър , Милтън Кейнс , Монтрьо , Мърдок , Norman Gardens , Норич , Оксфорд , Padua , Париж , Darling Heights , четене , Реховот , Сеул , Шефилд , отказвам се от , Саутхемптън , Глазгоу , Guildford , Сидни , Тайпе , Токио , Трондхайм , Упсала , Warwick , West Lafayette , Йорк , Чикаго , Нюкасъл , Ковънтри + 70 Още По-малко
Посетете уебсайта на учебното заведение