Усъвършенстван ИИ за Microsoft Azure: Етика и закони, Методи за изследване и Курс за машинно обучение - CloudSwyft Global Systems, Inc.

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на институцията

Описание на програмата

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Изследвайте етиката и законите около AI и развийте усъвършенствани AI и умения за машинно обучение, използвайки Python и Microsoft Azure.

Превъзходно умение за работа в бързо развиващите се области на ИИ и машинното обучение

Уменията за изкуствен интелект (AI) често се изброяват сред най-търсените умения на работното място на настоящия и бъдещия пазар на труда, тъй като организациите се стремят да използват AI, за да революционизират своите операции. Полето се разраства експоненциално, а правните рамки и етиката се борят да се справят.

Този изчерпателен професионален сертификат е създаден, за да обхване цяла следа от умения, за да ви помогне да издигнете кариерата си в AI на следващото ниво. Ще покриете законите и етиката на AI, методите за изследване на данни, използващи езика за програмиране Python, усъвършенстваните принципи на машинното обучение и проектирането и внедряването на AI решение в облачната инфраструктура на Microsoft Azure.

Запознайте се с етиката и законите, свързани с практиката на ИИ

Този професионален сертификат ще развие вашето разбиране за стандартите за добро и зло, което ръководи моралното поведение при разработването и използването на AI технологии.

Ще научите как да прилагате методи за изследване на данни за етична и правна работа в аналитиката и изкуствения интелект и ще придобиете задълбочена представа за основите на етичните и правните рамки.

Открийте как машинното обучение може да се използва за изграждане на прогнозни модели за AI

Освен че разширявате познанията си по етика на ИИ, ще научите и как да разработвате модели за машинно обучение с машинно обучение Azure. Ще откриете как софтуерът може да се използва за обработка, анализ и извличане на смисъла от естествения език. Също така ще обработвате изображения и видеоклипове, за да придобиете разбиране за това как виждаме света по начина, по който го правим, и ще научите как се създават и подобряват ботовете с QnA Maker и LUIS.

Научете как да прилагате методи за изследване на науката за данни с помощта на Python

Този курс ще ви предостави и практически умения за програмиране на Python, докато откривате как да планирате анализ на данни с помощта на Python.

Кога бихте искали да започнете?

Ние се стремим да стартираме нашите микрокредиенти на всеки няколко месеца. Присъединете се към датата, която ви подхожда или се регистрирайте, за да чуете от съветник за записване за бъдещи тиражи и актуализации.

  • 7 декември 2020 г.

Какво ще получите

Цифров сертификат от Cloudswyft

Дигитален сертификат за завършване на цялата микрокредитация.

Цифрови сертификати за завършен курс за всеки отделен курс по микрокредитация.

Практическата лаборатория изпълни дигитални значки за всеки отделен модул, които могат да се споделят и добавят към LinkedIn и каналите в социалните медии.

Ваучери за изпити на базата на роли на Microsoft за асоцииран изпит на Microsoft Azure AI Engineer AI-100

Всички цифрови значки и сертификати ще бъдат удостоверени с верижна верига и уникални за всеки отделен учащ.

Имате ли право на този микрокредитив?

За да се присъедините към този професионален курс за сертификат, ще трябва да имате основни познания по математика, статистика, програмиране (Python би било предимство) и C # или Visual Studio.

Трябва също така да имате известен опит в работата с данни от Excel, бази данни или текстови файлове, както и желание за учене чрез практически практики.

Това микрокредитивно ли е за вас?

Този практически онлайн курс е предназначен за студенти и професионалисти, целящи да започнат или развият кариерата си в индустриите и секторите на изкуствения интелект, анализа, науката за данни и машинното обучение. Той е специално пригоден за тези, които искат да станат ИТ професионалисти, анализатори на данни, изследователи и учени, разработчици на софтуер, облачни специалисти, преподаватели по приложна математика и статистика, разработчици на Chatbot и AI инженери.

Кариерно фокусирано обучение от

CloudSwyft Global Systems, Inc.

CloudSwyft си партнира с водещите световни технологични компании, за да предостави авангардно обучение за цифрови умения на съвременното работно място.

Тази микрокредитация е в партньорство с Microsoft

Какво е микрокредитив?

Микрокредиментите са предназначени да ви усъвършенстват за работа в бързоразвиващи се отрасли, без време и разходи да се ангажират с пълна степен. Вашият микрокредитив може да стои самостоятелно като независим акредитив, а някои от тях също предлагат академичен кредит, който да се използва до степен.

Научете онлайн с експертни инструктори

Завършете онлайн курсове, ръководени от експерти над 12-16 седмици, със специализирана група професионалисти.

+

Цялостни оценки, основани на проекта

Тествайте разбирането си с оценки и упражнения, маркирани с онлайн преподаватели.

+

Спечелете професионален авторитет

Завършете обучението си и преминете оценките си, за да придобиете акредитиран акредитив.

=

Напред напред в кариерата си

Използвайте своя микрокредитив като доказателство за вашите специализирани умения и напредък по-нататък във вашата индустрия.

Последна актуализация Окт. 2020

За учебното заведение

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses.

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses. Свиване
Лондон , Абърдийн , Оукланд , Балтимор , Барселона , баня , Bathurst , Берген , Биел / Биен , Бирмингам , Bracknell , Бризбейн Сити , Кеймбридж , Кейп Таун , Clayton , Кроули , Шарлотсвил , Delhi , Дъблин , Dundee , Дърам , Единбург , Еншеде , Exeter , Fiesole , Женева , Кралски квартал на Гринуич , Гренобъл , Грьонинген , глог , Хсинчу , Йерусалим , етажерка за ноти , Хонг Конг , Lancaster , Лийдс , Лестър , Льовен , Мадрид , Макати , Манчестър , Мелбърн , Ан Арбър , Милтън Кейнс , Монтрьо , Мърдок , Norman Gardens , Норич , Оксфорд , Padua , Париж , Darling Heights , четене , Реховот , Сеул , Шефилд , отказвам се от , Саутхемптън , Глазгоу , Guildford , Сидни , Тайпе , Токио , Трондхайм , Упсала , Warwick , West Lafayette , Йорк , Чикаго , Нюкасъл , Ковънтри + 70 Още По-малко
Посетете уебсайта на учебното заведение