Усъвършенстван изкуствен интелект в Microsoft Azure: Дълбоко обучение, Укрепващо обучение и Приложен AI курс - CloudSwyft Global Systems, Inc.

Общ преглед

Прочетете повече за тази програма на сайта на институцията

Описание на програмата

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Изградете усъвършенствани умения за програмиране на AI с помощта на Microsoft Azure и повишаване на уменията за роли в AI, анализ, наука за данни и задълбочено обучение.

Изкуственият интелект ще определи следващото поколение софтуерни решения

Създаден в сътрудничество с Microsoft, професионалният сертификат предлага усъвършенствано обучение по изкуствен интелект и задълбочено обучение за професионалисти в областта на ИИ, студенти, анализатори и инженери, които искат да издигнат своите умения и кариера на ИИ на по-високо ниво.

Чрез онлайн лекции и практически лабораторни среди, използващи софтуер, задвижван от CloudSwyft и Azure, ще изградите уменията да седнете и да положите изпит за асоцииран инженер на Microsoft Azure AI (AI-100). Цената на този курс включва ваучер за явяване на този сертификационен изпит на Microsoft онлайн.

Получете разширено обучение за използване на Microsoft Azure за AI

Докато 77% от нас вече използват услуга, задвижвана с AI, изкуственият интелект е настроен да дефинира следващото поколение софтуерни решения - с PwC, който прогнозира, че AI, роботиката и интелигентната автоматизация ще допринесат до 15 трилиона долара за глобалния БВП до 2030 г.

Следвайки машинното обучение и основите на Python, това сертифициране ще ви предостави усъвършенствани умения за внедряване и проектиране на реални приложения на AI, които позволяват на организациите да бъдат по-ефективни и ефективни.

Използвайки облачната инфраструктура на Microsoft Azure, ще разширите познанията си за най-новите решения за програмиране на AI, обхващащи всичко - от разпознаване на речта до обработка на естествен език (NLP).

Получете професионален сертификат за дълбоко обучение

Този професионален курс за сертификат ще ви научи как да изградите и внедрите авангардна технология за изкуствен интелект, която позволява дълбоко обучение.

Ще научите как да прилагате машинно обучение за изграждане на прогнозни модели за ИИ и ще идентифицирате основните концепции, които са в основата на дълбокото обучение.

Ще научите как софтуерът може да се използва за обработка, анализ и извличане на смисъла от естествения език, както и за обработка на изображения и видео - което му позволява да разбира света по начина, по който го правят хората.

Изследвайте подкрепящо обучение, невро-лингвистично програмиране, компютърно зрение и анализ на изображения

Докато разглеждате примери за приложения на ИИ в реалния свят, ще развиете разбирането си за технологията, стояща зад ключовите системи за ИИ, и ще научите как сами да използвате и прилагате тази технология, използвайки Azure.

Също така ще откриете как да създадете интелигентни ботове (включително LUIS), които дават възможност за разговорна комуникация между хората и AI системи, както и да проектирате модели на дълбоко семантично сходство (DSSM) и невронни модели за машинен превод. Също така ще изградите основна обработка на сигнала за разпознаване на реч, акустично моделиране, етикетиране и общи алгоритми за езиково моделиране.

Учете се с експерти по обучение и обучение на AI

Този курс за сертификат е сътрудничество между Microsoft, CloudSwyft и FutureLearn .

Богат на самостоятелни темпове модули за съдържание, лекции и уникални практически лабораторни среди на живо, вие ще се учите от онези, които проправят пътя на милиони, които искат да изградят доказани в бъдеще технологични умения за съвременния пазар на работни места.

Ще получа ли сертификат за Azure, базиран на роли на Microsoft?

Да. Ако попълните този професионален сертификат, ще получите ваучер, за да се явите на отделен изпит, за да спечелите сертификат на Microsoft Azure AI Engineer Associate (AI-100).

Също така ще получите множество сертификати за цифрово завършване, официални дигитални книги от Microsoft и практически лабораторни цифрови значки, които могат да бъдат споделени в LinkedIn и социалните медии, за да докажете своя опит в разширените области на AI курс в рамките на това сертифициране.

Кога бихте искали да започнете?

Ние се стремим да стартираме нашите микрокредиенти на всеки няколко месеца. Присъединете се към датата, която ви подхожда или се регистрирайте, за да чуете от съветник за записване за бъдещи тиражи и актуализации.

  • 9 ноември 2020 г.

Какво ще получите

Цифров сертификат от Cloudswyft

Дигитален сертификат за завършване на цялата микрокредитация.

Цифрови сертификати за завършен курс за всеки отделен курс по микрокредитация.

Практическата лаборатория изпълни дигитални значки за всеки отделен модул, които могат да се споделят и добавят към LinkedIn и каналите в социалните медии.

Ваучери за изпити на базата на роли на Microsoft за асоцииран изпит на Microsoft Azure AI Engineer AI-100

Всички цифрови значки и сертификати ще бъдат удостоверени с верижна верига и уникални за всеки отделен учащ.

Имате ли право на този микрокредитив?

Няма конкретни изисквания за влизане за този курс на сертификат, но тъй като това е средно до напреднало ниво на машинно обучение и AI курс, трябва да имате основни умения по програмиране, математика и компютър.

Трябва също така да имате работещи познания по програмиране на питон и наука за данни, както и силно разбиране на вероятността и статистиката.

Сертифицирането ви предлага шанса да се учите чрез проучване и практически практики с околната среда, така че решителността и постоянството са от решаващо значение.

Това микрокредитивно ли е за вас?

Този професионален сертификат адресира много от пропуските в уменията, които съществуват в сектора на изкуствения интелект и дълбокото обучение и ще ви помогне да подобрите възможностите си за заетост в индустриите с изкуствен интелект, аналитика, наука за данни и машинно обучение.

Той е предназначен за AI и ИТ специалисти, анализатори на данни, разработчици на софтуер, облачни специалисти, преподаватели по приложна математика и статистика и практици, изследователи на данни, разработчици на чат ботове, инженери на AI и изследователи на данни.

Това удостоверение също така ще подпомогне кариерата и развитието на уменията на онези, които търсят по-специализирана роля.

Кариерно фокусирано обучение от

CloudSwyft Global Systems, Inc.

CloudSwyft си партнира с водещите световни технологични компании, за да предостави авангардно обучение за цифрови умения на съвременното работно място.

Тази микрокредитация е в партньорство с Microsoft

Какво е микрокредитив?

Микрокредиментите са предназначени да ви усъвършенстват за работа в бързоразвиващи се отрасли, без време и разходи да се ангажират с пълна степен. Вашият микрокредитив може да стои самостоятелно като независим акредитив, а някои от тях също предлагат академичен кредит, който да се използва до степен.

Научете онлайн с експертни инструктори

Завършете онлайн курсове, ръководени от експерти над 12-16 седмици, със специализирана група професионалисти.

+

Цялостни оценки, основани на проекта

Тествайте разбирането си с оценки и упражнения, маркирани с онлайн преподаватели.

+

Спечелете професионален авторитет

Завършете обучението си и преминете оценките си, за да придобиете акредитиран акредитив.

=

Напред напред в кариерата си

Използвайте своя микрокредитив като доказателство за вашите специализирани умения и напредък по-нататък във вашата индустрия.

Последна актуализация Окт. 2020

За учебното заведение

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses.

Learn 100% online with world-class universities and industry experts. Develop your career, learn a new skill, or pursue your hobbies with flexible online courses. Свиване
Лондон , Абърдийн , Оукланд , Балтимор , Барселона , баня , Bathurst , Берген , Биел / Биен , Бирмингам , Bracknell , Бризбейн Сити , Кеймбридж , Кейп Таун , Clayton , Кроули , Шарлотсвил , Delhi , Дъблин , Dundee , Дърам , Единбург , Еншеде , Exeter , Fiesole , Женева , Кралски квартал на Гринуич , Гренобъл , Грьонинген , глог , Хсинчу , Йерусалим , етажерка за ноти , Хонг Конг , Lancaster , Лийдс , Лестър , Льовен , Мадрид , Макати , Манчестър , Мелбърн , Ан Арбър , Милтън Кейнс , Монтрьо , Мърдок , Norman Gardens , Норич , Оксфорд , Padua , Париж , Darling Heights , четене , Реховот , Сеул , Шефилд , отказвам се от , Саутхемптън , Глазгоу , Guildford , Сидни , Тайпе , Токио , Трондхайм , Упсала , Warwick , West Lafayette , Йорк , Чикаго , Нюкасъл , Ковънтри + 70 Още По-малко
Посетете уебсайта на учебното заведение