Keystone logo

116 Онлайн обучение Бакалавърска степен Програми в Управленски науки 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска степен
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Управленски науки
Области на обучение
  • Управленски науки (116)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Онлайн обучение Бакалавърска степен Програми в Управленски науки

Лидерите са съществена част от света на бизнеса - независимо дали са в малки и средни по размер за търговия на дребно бизнес до голяма, мултинационална корпорация сурови материали - управление е съществена отговорност. Бакалавър по управление на учениците да научат за това как работи, управление на управление-важни дисциплини (предприемачество, човешки ресурси, счетоводство, маркетинг, финанси, операции, веригата за доставки, международен бизнес и т.н.), как доброто управление допринася за рентабилността и колко лошо управление може да означава падение. В областта на управлението е широка, а в много случаи студентите ще изберат да се специализират в определена област по време на бакалавър в онлайн програма за управление.

Специализации за бакалавър по управление на програми са насочени някои от следните практически области: доставка, изкуство, комуникации, маркетинг, съвременни езици, туризма, хотелиерството, финанси, бизнес психология, стратегия и др.The бакалавър в онлайн програми за управление, изброени по-долу дават възможност на учениците по-голяма гъвкавост в дневния режим, учебни и те могат да намерят онлайн програми да бъдат по-гъвкави в цялостния учебен график. Друго предимство на вземане на бакалавър по управление на онлайн е, че форматът дава възможност за по-дълбоки възможности и научните изследвания в ключови понятия.

Кликнете по-долу за да прочетете повече за различните бакалавър по линия на програмите за управление черта тук. Можете да поискате информация от акредитирани институции, предлагащи специалности за броени минути.