30 Онлайн обучение Бакалавърска степен Програми в Туризъм и хотелиерство 2024

Филтри

Филтри

  • Бакалавърска програма по естествени науки (BSc)
  • Бакалавърска програма по изкуство (BA)
  • Бакалавърска степен
  • Бакалавърска програма по бизнес администрация (BBA)
  • Туризъм и хотелиерство
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (30)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Онлайн обучение Бакалавърска степен Програми в Туризъм и хотелиерство

    Бакалавърска степен е студент програма, която отнема около четири години, за да завърши. Много училища по целия свят позволяват на студентите да печелят това наименование, като класове онлайн, което им дава по-голяма гъвкавост.

    Какво е онлайн бакалавърска в туризма и хотелиерството? Тази програма подготвя студентите да придобият уменията, необходими за осигуряване на отлично обслужване на клиентите като гостоприемство професионално. Почти всяко училище предлага един различен подход, но учениците често се научат как местната култура, околната среда и икономиката се отрази на туризма и туристическата индустрия. Някои програми могат също да се съсредоточат върху творческите умения за управление и лидерство. Учените могат също да имат възможност да специализират в определена област, като например развитието на туристическа дестинация, конвенция и управление на среща, и игрални операции.

    В тази програма, участниците в програмата се развиват за решаване на проблеми и уменията на хората, което често е полезно в редица различни работни места, както и в личния живот на индивида. Получаването на степента също дава студенти голямо разнообразие от кариерата, за да изберете от в много различни части на света.

    Разходите, свързани с спечелил тази степен може да варира от едно училище в друго. Определени фактори влияят на това, което всяко училище такси за обучение, така че учениците се насърчават да се свържете с тях директно, за да разберете какво ще се изисква финансово.

    Има много различни кариери на разположение в областта на мениджмънта, продажбите и маркетинга, обслужването на клиентите и специални събития. Потенциалните работодатели могат да бъдат казина, авиокомпании, хотели и курорти, круизни компании, доставчици на хранителните услуги, посетител бюра, управление на имоти фирми, интернет сайтове и издатели Пътеписи.Видовете работни места могат да включват управление на операциите, управление на банкет, дейности и програми за планиране, търговско изложение за планиране, медия планиране и развитие, промоции, планирането на пътуванията и гости отношения.

    Ако на работа в областта на туризма и хотелиерството е от интерес, да започне проучване на училища и програми за сега. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.