AHE

Мислят творчески, разработване на решения, отговори на промените, са новаторски, забавляват и вдъхновяват!

Графични програми Design бакалавърска степен предлагат богат опит в графичния дизайн с възможност да се специализират в една от следните три пътя: визуална комуникация и мултимедия, фотография, компютърна игра изкуство и дизайн. Нашата цел е да насърчи отворения ум, гъвкав и проучвателен подход към дизайна в рамките на подкрепяща среда за учене. Вие ще се запознаете с ключови области на комуникационен дизайн, изграждане на вашия дизайн на доверие чрез индивидуални и отборни проекти. Чрез поредица от семинари, лекции и ще придобият умения в области като мултимедиен дизайн, типография, брандинг, графиката, дизайн движение. Преподавателите са национално признати художници.

Да се ​​върнем във времето до 1972 година. В Федерална република Германия летните олимпийски игри се случваха, "Кръстникът" влезе в кината, и Майкъл Джексън записва първия си самостоятелен албум "Трябва да има". Това същата година, компанията Atari пусна играта Pong, което е инициатор впечатляващия ръст на индустрията за игри.

45 години по-късно, ние имаме осмия поколение игри. Световният пазар за компютърни игри е на стойност повече от 90 милиарда долара, а стойността му се увеличава непрекъснато. За да се произведе една позиция често са необходими в размер на 100 милиона долара.

Полша също допринася значително за развитието на пазара на игра, който е един от най-новаторските области на полския творческата индустрия. През 2015 г. полските игри като The Witcher от CD Projekt и Dying Светлината от Techland от Вроцлав, са били освободени и следващите издания се обявяват да дойде.

Университетът на хуманитарни науки и икономика в Лодз подготвили уникално предложение за бъдещите 3D художници. За разлика от много други университети, AHE предлага артистичен подход към проектиране на виртуалната и компютърни игри елементи.

В хода на 3D графики и изследвания игра на изкуството, предмети за 3D моделиране и анимация, видео и аудио редактиране, дигитална живопис, работа в Autodesk 3Dmax и Adobe Creative Cloud се приближи. Тези уникални курсове по новата специалност са именно с цел да отговорят на нуждите на нововъзникващ пазар: Игра изкуство - проектиране блок: проектиране на играта като цяло, пост-продукция и специални ефекти; Околна среда и характер дизайн - 3D моделиране, сценография, герои, проектиране равнище; Графичен дизайн в игри - интерфейс.

Адептите на 3D графики и игра изкуство специалност в Университета за хуманитарни науки и икономика в Лодз, да се научат как да се създаде художествен графичен дизайн, околна среда сценография и герои (на базата на цифрова живопис, арт концепция), дизайн и правят проектирани елементи с 3D програми и с помощта на подходящи методи за моделиране. Завършилите ще си намерят работа в графични екипи, рекламни агенции, архитектурни фирми и - разбира се - в индустрията на компютърните игри.

Според очакваната посока на развитие на игралната индустрия, че артистичен подход към виртуални пространства и висококачествен графичен дизайн ще бъде много важен фактор в тяхната популярност и финансов успех.

Офертата на Университета по хуманитарни науки и икономика в Лодз е в отговор на нуждите на студенти, интересуващи се от дизайна на компютърни игри, но вместо твърд подход за програмиране, AHE поставя акцент върху творчеството и артистичност, която е уникална в Европа.

Целта на изследванията

Образование в областта на 3D графика, със специален акцент върху реално време рендиране и мултимедийни приложения.

Въпросите, обхванати от програмата:

 • структура на мултимедийни приложения.
 • видове игри / развлечения; историческата гледка.
 • пре-продукция (игра дизайн). От идеята за създаването на документ за проектиране (проектен документ); изготвяне концепция; план - правила и различия.
 • производствен процес (тръбопровод) на проекта като цяло и производствените процеси на всеки отдел. Видове структура на моделите на екипа и управление. Кариерно развитие и специализация в рамките на екипите.
 • дизайна на потребителския интерфейс (UI). Примери. Изпълнение.

създаване на модел:

 • инструменти и методи за моделиране
 • ниска поли моделиране (инструменти, методи, топологията на мрежата - линия поток)
 • UV картиране (UV оформление, одиране, и т.н.)
 • текстуриране (видове текстури, дигитална живопис, използването на фотографията, безшевни текстури, процедурни материали)
 • извайвам инструменти и инструменти за 3D рисуване
 • нормална банкова
 • retopology на мрежата

засенчване:

 • философията на работата с шейдъри, теория на шейдърите и принципите на тяхното изграждане
 • начини за приготвяне на шейдъри за два типа двигатели (PBR и огледален)
 • поток (текстуриране) за всеки от типа
 • платформа и анимация. Видове, ползване
 • специални ефекти (VFX) - системи частици
 • оказване (ефекти на постпродукция в реално време рендиране)
Програма с обучение на:
 • Английски

Прегледайте още 2 курсове в AHE - The University of Humanities and Economics »

Този курс е Онлайн обучение, Редовно обучение
Start Date
Окт. 2019
Duration
Редовно обучение
Price
3,400 EUR
Нечленки на ЕС граждани, на пълен работен ден.
По място
По дата