AHE

Мислят творчески, разработване на решения, отговори на промените, са новаторски, забавляват и вдъхновяват!

Графични програми Design бакалавърска степен предлагат богат опит в графичния дизайн с възможност да се специализират в една от следните три пътя: визуална комуникация и мултимедия, фотография, компютърна игра изкуство и дизайн. Нашата цел е да насърчи отворения ум, гъвкав и проучвателен подход към дизайна в рамките на подкрепяща среда за учене. Вие ще се запознаете с ключови области на комуникационен дизайн, изграждане на вашия дизайн на доверие чрез индивидуални и отборни проекти. Чрез поредица от семинари, лекции и ще придобият умения в области като мултимедиен дизайн, типография, брандинг, графиката, дизайн движение. Преподавателите са национално признати художници.

Да се ​​върнем във времето до 1972 година. В Федерална република Германия летните олимпийски игри се случваха, "Кръстникът" влезе в кината, и Майкъл Джексън записва първия си самостоятелен албум "Трябва да има". Това същата година, компанията Atari пусна играта Pong, което е инициатор впечатляващия ръст на индустрията за игри.

45 години по-късно, ние имаме осмия поколение игри. Световният пазар за компютърни игри е на стойност повече от 90 милиарда долара, а стойността му се увеличава непрекъснато. За да се произведе една позиция често са необходими в размер на 100 милиона долара.

Полша също допринася значително за развитието на пазара на игра, който е един от най-новаторските области на полския творческата индустрия. През 2015 г. полските игри като The Witcher от CD Projekt и Dying Светлината от Techland от Вроцлав, са били освободени и следващите издания се обявяват да дойде.

Университетът на хуманитарни науки и икономика в Лодз подготвили уникално предложение за бъдещите 3D художници. За разлика от много други университети, AHE предлага артистичен подход към проектиране на виртуалната и компютърни игри елементи.

В хода на 3D графики и изследвания игра на изкуството, предмети за 3D моделиране и анимация, видео и аудио редактиране, дигитална живопис, работа в Autodesk 3Dmax и Adobe Creative Cloud се приближи. Тези уникални курсове по новата специалност са именно с цел да отговорят на нуждите на нововъзникващ пазар: Игра изкуство - проектиране блок: проектиране на играта като цяло, пост-продукция и специални ефекти; Околна среда и характер дизайн - 3D моделиране, сценография, герои, проектиране равнище; Графичен дизайн в игри - интерфейс.

Адептите на 3D графики и игра изкуство специалност в Университета за хуманитарни науки и икономика в Лодз, да се научат как да се създаде художествен графичен дизайн, околна среда сценография и герои (на базата на цифрова живопис, арт концепция), дизайн и правят проектирани елементи с 3D програми и с помощта на подходящи методи за моделиране. Завършилите ще си намерят работа в графични екипи, рекламни агенции, архитектурни фирми и - разбира се - в индустрията на компютърните игри.

Според очакваната посока на развитие на игралната индустрия, че артистичен подход към виртуални пространства и висококачествен графичен дизайн ще бъде много важен фактор в тяхната популярност и финансов успех.

Офертата на Университета по хуманитарни науки и икономика в Лодз е в отговор на нуждите на студенти, интересуващи се от дизайна на компютърни игри, но вместо твърд подход за програмиране, AHE поставя акцент върху творчеството и артистичност, която е уникална в Европа.

Целта на изследванията

Образование в областта на 3D графика, със специален акцент върху реално време рендиране и мултимедийни приложения.

Въпросите, обхванати от програмата:

 • структура на мултимедийни приложения.
 • видове игри / развлечения; историческата гледка.
 • пре-продукция (игра дизайн). От идеята за създаването на документ за проектиране (проектен документ); изготвяне концепция; план - правила и различия.
 • производствен процес (тръбопровод) на проекта като цяло и производствените процеси на всеки отдел. Видове структура на моделите на екипа и управление. Кариерно развитие и специализация в рамките на екипите.
 • дизайна на потребителския интерфейс (UI). Примери. Изпълнение.

създаване на модел:

 • инструменти и методи за моделиране
 • ниска поли моделиране (инструменти, методи, топологията на мрежата - линия поток)
 • UV картиране (UV оформление, одиране, и т.н.)
 • текстуриране (видове текстури, дигитална живопис, използването на фотографията, безшевни текстури, процедурни материали)
 • извайвам инструменти и инструменти за 3D рисуване
 • нормална банкова
 • retopology на мрежата

засенчване:

 • философията на работата с шейдъри, теория на шейдърите и принципите на тяхното изграждане
 • начини за приготвяне на шейдъри за два типа двигатели (PBR и огледален)
 • поток (текстуриране) за всеки от типа
 • платформа и анимация. Видове, ползване
 • специални ефекти (VFX) - системи частици
 • оказване (ефекти на постпродукция в реално време рендиране)
Програма с обучение на:
Английски

Прегледайте още 2 курсове в AHE - The University of Humanities and Economics »

Този курс е Онлайн обучение, Редовно обучение
Start Date
Окт. 2019
Duration
Редовно обучение
Price
3,400 EUR
Нечленки на ЕС граждани, на пълен работен ден.
По място
По дата
Start Date
Окт. 2019
Крайна дата за записване