7 Онлайн обучение Докторантура Програми в Изследване на образованието 2024

Филтри

Филтри

  • Докторантура
  • Педагогика
  • Изследване на образованието
Области на обучение
  • Педагогика (7)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      Онлайн обучение Докторантура Програми в Изследване на образованието

      Докторът по философия или доктор обикновено е с бакалавърска и магистърска степен и вероятно е най-високата степен във вашата област на обучение. Обикновено ще отнемете две до три години високоспециализирани курсове, последвани от оригинален изследователски проект, който може да отнеме още няколко години. Повечето университети изискват писмена дисертация.

      Какво е докторска степен в образователните изследвания? Тази програма е предназначена да ви помогне да изследвате, оценявате и докладвате за образователните теории и практическото им приложение в реални условия. Училищата могат да предлагат различни специализации като грамотност, образователна политика, специално специално образование в ранна детска възраст и образователни технологии. Може да вземете курсове за обучение на възрастни, образователно ръководство и оценка на учебната програма.

      Като студент, който печели докторска степен в образователните изследвания, можете да научите как да адаптирате учебните планове към различните стилове на учене. Може да се сдобиете с умения да управлявате групи хора, да организирате големи събития и да говорите публично. Всички тези умения са полезни за ежедневните преживявания.

      Цената, която плащате за придобиване на докторска степен в образованието, ще зависи от обучението и таксите, начислявани от училището, местоположението на училището и други разходи, като например стая и табло. Можете да се свържете с университетите и да получите реалистична оценка на разходите.

      Докторска степен в образователните изследвания може да ви подготви да бъдете по-успешни в класната стая като учител, професор или треньор. Бихте могли да станете и администратор на университет, провост, директор или надзирател на училищата. Ако имате чувство за приключение, може да работите за НПО като специалист по образование в развиващите се страни.

      Можете да се запишете в докторска степен по образователни изследвания в университети по целия свят. Онлайн класовете могат да бъдат опция, ако имате нужда от по-гъвкав график. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.