3 ТУРСКИ УНИВЕРСИТЕТИ = 1 ЕВРОПЕЙСКИ ДОКТОРАНТ / strong> Всички студенти ще имат съвместно докторска дисертация на ABMS Швейцария с университета в Dąbrowa Górnicza (WSB) и националния университет "Тарас Шевченко" (KNU). ABMS е сертифициран от EFMD EOCCS, швейцарското национално качество за образование (EduQua) и ASIC UK. WSB е европейски държавно признат университет и KNU е европейски публичен университет, основан преди 200 години, и е сред 500-те най-големи университета в света. 3 Топ европейски университети = Най-добър виртуален / онлайн програма = 1 Топ европейски докторант ШВЕЙЦАРИЯ + ЕС + TOP RANKED 500 Разширете Вашия опит в ABMS Свържете се с обучаеми и лидери точно като вас в нашите онлайн докторски програми. Ще стигнете доколкото умът ви ще ви отведе като докторант в ABMS.

За академичните изследователи и педагозите Докторатът по продажби и маркетинг (DBA) означава най-високото ниво на постижения във всяка академична дисциплина.

Това е най-високото образователно ниво можете да учат в ПБЗ Open University. На това ниво на студентите се дават пълното знание не само ноу-хау, нашите ученици трябва да са в състояние да излезе с нова теория себе си и трябва да са в състояние да управлява голям екип и да учи младите специалисти как да направим нещата по-добре, те запозна с управлението като академична дисциплина. Докторат по продажби и маркетинг е много известен квалификация, който е напълно способен да осигури голяма подкрепа за кариерите на тези, които са свързани с рекламата и маркетинга на света. Тази квалификация може да предостави помощ на хора, които искат да продават продукти на своите клиенти чрез привличане на по-голямата част от посетителите и увеличаване на продажбите им. Всъщност най-важното е, че всеки бизнес или по-точно продукт изисква промоция, без значение колко е добра. Вие трябва да кажете на хората за качествата на продукта, тъй като те ще се разгледа само да го използвате, когато те ще го знаеш. Поради тази причина, областта на продажбите и маркетинга е пряко или косвено свързани с всяка друга сфера, защото за привличане на клиенти, ние всички се нуждаят от популяризиране. Съвременния свят има предимството, бърза комуникация и има повече от достатъчно медиуми, които са използвани от професионалисти, които са свързани с областта на продажбите и маркетинга. Интернет е най-мощният рекламна медия на модерната епоха, която притежава силата на предаване на съобщения в минута с хората на този свят. Социални мрежи и други свързани платформи особено са се появили като убедителни маркетингови платформи, защото голям брой хора от различни части на този свят са свързани с тях. Тези, които преследват Докторат по маркетинг и продажби се преподават различни стратегии и умения, които могат да бъдат използвани за използване на социални медии за извършване на насърчаването на продукти и услуги. Подобно E-Business е свързана с прилагането на ИКТ, която е информационни и комуникационни технологии в извършването на стопанска дейност. Тя е свързана с продажби и маркетинг и в докторска степен по продажби и маркетинг студенти по програмата са предвидени съответни познания за тази област, както и.

Това разбира се, също се фокусира върху подчертавайки основната разлика между онлайн, както и офлайн маркетингови стратегии. Лица, които получават тази квалификация са в състояние да не помага онлайн, но също така и офлайн бизнеса. Опциите, свързани с такива курсове за обучение са предназначени за обучение на студентите в разработването на продукти и услуги, които са в търсенето. Той също така предоставя задълбочен поглед за тенденциите, преобладаващи в основната индустрия. С една дума, може да се каже, че продажбите и маркетингови аспекти, свързани с основното поле се сглобяват в програма докторска за осъществяване на развитието на по-силни, свързани с бизнес умения у студентите. По принцип критериите за студенти, които искат да се записват в тази програма за прием е, че те трябва да имат магистърска степен по същата област или професионален опит в областта на управлението на седем години в допълнение към всяко бакалавърска или еквивалентна. Продължителността на курса е един години плюс теза.

В нашите докторски програми ще:

 • Разработване и прилагане на иновативни методи за изследване.
 • Спечелете най-високото качество на образованието.
 • Постигане на експертните познания за публикуване в списания с рецензии.
 • Станете успешен докторант и преподавател.
Докторатът ще заведе вашето ръководство на следващото ниво. В нашите докторски програми ще:
 • Проучете и прилагайте иновативни методи на изследване.
 • Комбинирайте приложните изследвания и професионалната практика.
 • Подгответе се да окажете влияние в политиката и практиката.
 • Научете стратегии за улесняване на по-ефективни, адаптивни организации и създаване на положителни промени.
 • Станете по-иновативен лидер във вашата област.
Език на изучаване: тази учебна програма преподава изцяло на английски език.

Имаме 4 дози годишно: януари, април, юли и октомври

модули:

 • Продажби и маркетинг
 • Глобално управление
 • Стратегическо управление и лидерство
 • Управление на проекти
 • Анализи на стратегическата информационна система
 • Счетоводство и финанси
 • Изследователски методи
 • Електронни методи за изследване
 • Динамични сайтове

Изисквания за прием:

Продължителност: една академична година + дипломна работа (дипломна работа от 1 до 4 години) Диплома: DBA в продажбите и маркетинга Възраст: Минимална възраст 25 години Предишно обучение: магистър или еквивалент или 7 години Управленски опит + бакалавър или еквивалентно английски ниво: IELTS или (Само за студенти от страни, които не говорят английски език, или студенти, които не са учили в англоговорящо училище) Метод на обучение: Онлайн такса: 19900 евро Забележка: Таксата за обучение не включва такса за кандидатстване и резервация 240 евро (еднократно плащане и невъзвръщаем).

Европейска квалификационна рамка: тази програма е еквивалентна на ниво 8 на ЕКР (докторско ниво)

Програма с обучение на:
 • Английски

Прегледайте още 96 курсове в OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Отворено кандидатстване
Duration
2 - 6 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
3,050 EUR
По място
По дата
Start Date
Отворено кандидатстване
Крайна дата за записване

Отворено кандидатстване