3 ТОП УНИВЕРСИТЕТ = 1 ЕВРОПЕЙСКИ ДОКТОРАТ

Всички студенти ще имат в допълнение към ABMS Switzerland Doctorate съвместен докторат с университета Dąbrowa Górnicza (WSB) и Национален университет "Тарас Шевченко" (KNU). ABMS е сертифициран от EFMD EOCCS, швейцарското национално качество за образование (EduQua) и ASIC UK. WSB е европейски държавно признат университет и KNU е европейски публичен университет, основан преди 200 години, и е сред 500-те най-големи университета в света.

3 Топ европейски университети = Най-добра виртуална / онлайн програма = 1 Топ европейско докторант ШВЕЙЦАРИЯ + ЕС + TOP RANKED 500

Авансово вашия опит в ABMs

Свържете се с учащите и лидери, точно като вас в нашите онлайн докторски програми. Вие ще отидете, доколкото е умът ви ще ви отведе като докторант към ABMs.

За Академик изследователи и преподаватели

Докторантурата на продажбите & Marketing (DBA) означава най-високото ниво на постижение за всяка академична дисциплина.

Това е най-високото образователно ниво можете да учат в ПБЗ Open University. На това ниво на студентите се дават пълното знание не само ноу-хау, нашите ученици трябва да са в състояние да излезе с нова теория себе си и трябва да са в състояние да управлява голям екип и да учи младите специалисти как да направим нещата по-добре, те запозна с управлението като академична дисциплина. Докторат по продажби и маркетинг е много известен квалификация, който е напълно способен да осигури голяма подкрепа за кариерите на тези, които са свързани с рекламата и маркетинга на света. Тази квалификация може да предостави помощ на хора, които искат да продават продукти на своите клиенти чрез привличане на по-голямата част от посетителите и увеличаване на продажбите им. Всъщност най-важното е, че всеки бизнес или по-точно продукт изисква промоция, без значение колко е добра. Вие трябва да кажете на хората за качествата на продукта, тъй като те ще се разгледа само да го използвате, когато те ще го знаеш. Поради тази причина, областта на продажбите и маркетинга е пряко или косвено свързани с всяка друга сфера, защото за привличане на клиенти, ние всички се нуждаят от популяризиране. Съвременния свят има предимството, бърза комуникация и има повече от достатъчно медиуми, които са използвани от професионалисти, които са свързани с областта на продажбите и маркетинга. Интернет е най-мощният рекламна медия на модерната епоха, която притежава силата на предаване на съобщения в минута с хората на този свят. Социални мрежи и други свързани платформи особено са се появили като убедителни маркетингови платформи, защото голям брой хора от различни части на този свят са свързани с тях. Тези, които преследват Докторат по маркетинг и продажби се преподават различни стратегии и умения, които могат да бъдат използвани за използване на социални медии за извършване на насърчаването на продукти и услуги. Подобно E-Business е свързана с прилагането на ИКТ, която е информационни и комуникационни технологии в извършването на стопанска дейност. Тя е свързана с продажби и маркетинг и в докторска степен по продажби и маркетинг студенти по програмата са предвидени съответни познания за тази област, както и.

Това разбира се, също се фокусира върху подчертавайки основната разлика между онлайн, както и офлайн маркетингови стратегии. Лица, които получават тази квалификация са в състояние да не помага онлайн, но също така и офлайн бизнеса. Опциите, свързани с такива курсове за обучение са предназначени за обучение на студентите в разработването на продукти и услуги, които са в търсенето. Той също така предоставя задълбочен поглед за тенденциите, преобладаващи в основната индустрия. С една дума, може да се каже, че продажбите и маркетингови аспекти, свързани с основното поле се сглобяват в програма докторска за осъществяване на развитието на по-силни, свързани с бизнес умения у студентите. По принцип критериите за студенти, които искат да се записват в тази програма за прием е, че те трябва да имат магистърска степен по същата област или професионален опит в областта на управлението на седем години в допълнение към всяко бакалавърска или еквивалентна. Продължителността на курса е един години плюс теза.

В нашите докторантски програми, вие ще:

 • Разработване и практика иновативни изследователски методи.
 • Спечелете най-високо качество на образованието.
 • Постигане на експертизата да публикува в научни списания.
 • Стани успешно докторска изследовател и преподавател.

Основната цел на този курс е да осигури квалифицирани специалисти към основната индустрия, които могат да функционират щедро вътре в конкурентния световен пазар. Лица, които са свързани с продажби и маркетинг индустрия със сигурност може да осигури голям тласък на кариерата си, като им се записват в това учение програма. Ако проявявате интерес, тогава не се губи време и да започне сега.

Докторантурата ще ви вземе лидерството към следващото ниво. В нашите докторски програми, вие ще:

 • Проучване и прилага иновативни методи на изследване.
 • Комбинирайте приложни изследвания и професионална практика.
 • Подгответе се да оказва въздействие в политиката и практиката.
 • Научете стратегии, за да се улесни по-ефективни, адаптивни организации и да се създаде положителна промяна.
 • Станете по-иновационен лидер в своята област.

Проучване Език: това проучване програма преподава изцяло на английски език. Имаме 4 приема за година: януари, април, юли и октомври

Модули:

 • Продажби и маркетинг
 • Global Management
 • Стратегически мениджмънт и лидерство
 • Управление на проекти
 • Стратегически Информационна система Анализи
 • Счетоводство и финанси
 • Изследователски методи
 • Електронни Методи за изследване
 • На динамични уеб сайтове

Изисквания за прием:

Продължителност: една академична година + Thesis (теза отнема 1-4 години),

Диплома: DBA в продажби и маркетинг

Age: Минимална възраст 25 година

Предишно проучване: Магистър или еквивалентна или 7 години Experience Management + бакалавърска или еквивалентна

Английски ниво: IELTS или еквивалент (само за студенти от не-англоезични страни или студенти, които не се обучават в англоезични училище)

Проучване Метод: Онлайн

Такса за участие: 19900 Евро

Европейска квалификационна рамка: тази програма е еквивалентно на ЕКР Level 8 (докторска степен)

Забележка: Такса за проучване не включва заявление и заплащане на резервационна такса (за да ви гарантира едно проучване място) от 240 Euro (някогашен плащане и не се възстановява).

Програма с обучение на:
Английски

Прегледайте още 96 курсове в OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland »

Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Отворено кандидатстване
Duration
2 - 6 
Задочно обучение
Price
3,050 EUR
По място
По дата
Start Date
Отворено кандидатстване
Крайна дата за записване

Отворено кандидатстване