В промяната и силно конкурентен свят, професионални умения да водят, иновации, договарят, управляват време, провеждат срещи и работа в екип са това, което прави разликата между успешните специалисти и останалите. Ето защо, социални отношения в рамките на компанията, днес, те са един от ключовете към успеха. Поради тази причина, е важно, че и двете бъдещи професионалисти, като работници, и са наясно с правомощията на управленски умения, лидерство и стратегическо направление в управлението empresarial.El Експертни методи и техники на управление и организации на, Тя отговаря на нуждата за всички тези мениджъри и ръководители на всички нива на компанията, които желаят да развиват професионално и да се постигне успех по-бързо благодарение на майсторството на тези ключови умения.

ЦЕЛИ

  • Придобиване на знания и умения, необходими, за да се превърне в успешен мениджър, разработването на необходимите мерки за решаването на стратегическата посока на бизнес компетенции.
  • Знаейки елементите на бизнес план и динамиката на нейното проектиране и развитие, определяне на стратегически профил на компанията, за да открие своята продукция съотношение - на пазара.
  • Проучване на типологията на генерични стратегически политики и производство пред рисковете на конкуренцията на някои стратегии.
  • Въвеждане на учениците към значението на социалните отношения имат в компанията, различните роли в рамките на бизнеса и неговите основни характеристики и "коучинг" като инструмент за по-добро функциониране на дружеството.
  • Знаейки това, което процеса на управление и функциите, изпълнявани от управлението на една компания.
  • Задълбочаване на преговори, техники и фигура играе на преговарящия.
  • Установяване на това, което те са групови отношения, динамика и техники група, позволяваща задълбочаване на социалните умения в управлението на група.
  • Проучване на работната среда, определяне на конфликти и начини за предотвратяване, овладяване и резолюция, задълбочаване на стреса и работа мотивация и разграничаване фигура на комуникация като основен функция в компанията.

професионалните практики

Възможно ли е да търсите разположения? Вие искате да бъде конкурентен / а на пазара на труда и осигуряване на вашия професионален успех? Провеждане на експертни методи и техники на управление и организации, които позволяват на стажове в компании с максимална продължителност от 1 месец.

INEAF ви позволява да направите стажове в компании бързо и ефективно. Увеличете кариерата си работи в компании от голямо национално и международно проекция.

Ако е необходимо да се натрупа опит във вашата индустрия можете да намерите възможност търсите. INEAF отваря вратата за бъдещата си кариера.

Кой трябва да присъства

Насочена към двете висшисти и специалисти в различните клонове на човешки ресурси и управление, както и на различните специалисти, които отговарят на организационните отношения в областта на големите предприятия. Като цяло, всички тези, които се интересуват от добрия напредък на обществените отношения в рамките на компанията, които искат да знаят за обучение и развитие на различни мотивационни техники и преговори в рамките на компанията на професионално ниво.

Какво ли нагоре

Това Expert подготвя можете да се научите да извършва и прилага методите и техниките за управление и организации. От стратегическо ръководство и планиране на дейността на компанията, знаейки процеса и основните принципи в проектирането и разработването на бизнес план, с акцент върху въпроси като развитието на пазарно проучване, планиране в областта на управление на бизнеса , маркетинг и производство, както и в управлението на инфраструктурните дружества, човешки и финансови ресурси за тях. Както и основни познания за организации в рамките на бизнеса, въвеждане на функциите на различните роли, които са формулирани в тази област, като по този начин засилват връзките и подобряване на действието този експерт empresarial.El ще осигурят на учениците със знанието професионалист в бизнес сектора, трябва да притежава, за да изпълнява ефективно своята работа. Основната цел е да даде на студентите необходимите умения, за да се развие напълно своите ръководни и управленски качества, подбора и прилагането на техники за преобразуване на бизнеса си в успешен дейност.

Описание на методологията

Нашият метод на изследване се основава на интегрирането на формиращите фактори и използването на нови технологии. Нашият екип си е поставил за цел да интегрира двете области, така че нашите студенти взаимодействат с виртуална CAMPUS пъргав и лесен за използване. Една платформа, предназначена да улесни изследването, в които студентите получават цялата необходима подкрепа.

Нашата методология на онлайн обучение, изцяло ориентирана практика е проектирана така, че студентите прогрес чрез образователни звена на различните модули и изпълняват задачите (практически дейности, анкети, казуси записи и предположения размисъл), че ще предложи по пътя на ученето.

В края на обучението си дейност, учениците ще могат да се трансформират академични знания в професионални знания.

система за оценяване

обучения INEAF са структурирани в модули, състояща се от учебни единици, практически дейности, семинари, форуми и конференции, между другото.

Всеки модул ще бъде оценявана отделно според резултатите от задължителни и избираеми тестове предложения и оценки учител.

За преодоляване на различните модули на студентите ще трябва да се постигне минимално ниво на разбиране на теоретичните съдържанието и прилагането им в практическата дейност и в нашата "Supercaso".

Resources (Platform Online 3.0, печатни материали, ...)

В стремежа ни да се адаптира обучението философия 3.0 и насърчаване на използването на нови технологични ресурси в компанията, ние сме разработили Virtual Campus (онлайн обучение Platform 3.0) изключителното изкуство с функционален и иновативен дизайн.

Сред наличните инструменти, ще намерите: уроци услугата, чат, съобщения и виртуални инструменти за обучение (примери, практически дейности -От изчисление, размисъл, развитие и т.н., видео примери и видео уроците плюс "supercasos", покриващи модулите завърши и предлагат на студентите преглед на конкретни въпроси).

Учениците ще имат неограничен достъп до съдържанието отпечатани наръчници, в допълнение с теоретичните съдържанието на всеки модул, които ще служат като опора за да завърши обучението си.

Програма с обучение на:
испански

Прегледайте още 9 курсове в INEAF Business School »

Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Отворено кандидатстване
Duration
250 
Задочно обучение
Price
495 EUR
По място
По дата
Start Date
Отворено кандидатстване
Крайна дата за записване

Отворено кандидатстване