експерт в областта на техниките за управление на бизнеса и организациите

Общ преглед

Описание на програмата

В промяната и силно конкурентен свят, професионални умения да водят, иновации, договарят, управляват време, провеждат срещи и работа в екип са това, което прави разликата между успешните специалисти и останалите. Ето защо, социални отношения в рамките на компанията, днес, те са един от ключовете към успеха. Поради тази причина, е важно, че и двете бъдещи професионалисти, като работници, и са наясно с правомощията на управленски умения, лидерство и стратегическо направление в управлението empresarial.El Експертни методи и техники на управление и организации на, Тя отговаря на нуждата за всички тези мениджъри и ръководители на всички нива на компанията, които желаят да развиват професионално и да се постигне успех по-бързо благодарение на майсторството на тези ключови умения.

ЦЕЛИ

  • Придобиване на знания и умения, необходими, за да се превърне в успешен мениджър, разработването на необходимите мерки за решаването на стратегическата посока на бизнес компетенции.
  • Знаейки елементите на бизнес план и динамиката на нейното проектиране и развитие, определяне на стратегически профил на компанията, за да открие своята продукция съотношение - на пазара.
  • Проучване на типологията на генерични стратегически политики и производство пред рисковете на конкуренцията на някои стратегии.
  • Въвеждане на учениците към значението на социалните отношения имат в компанията, различните роли в рамките на бизнеса и неговите основни характеристики и "коучинг" като инструмент за по-добро функциониране на дружеството.
  • Знаейки това, което процеса на управление и функциите, изпълнявани от управлението на една компания.
  • Задълбочаване на преговори, техники и фигура играе на преговарящия.
  • Установяване на това, което те са групови отношения, динамика и техники група, позволяваща задълбочаване на социалните умения в управлението на група.
  • Проучване на работната среда, определяне на конфликти и начини за предотвратяване, овладяване и резолюция, задълбочаване на стреса и работа мотивация и разграничаване фигура на комуникация като основен функция в компанията.

професионалните практики

Възможно ли е да търсите разположения? Вие искате да бъде конкурентен / а на пазара на труда и осигуряване на вашия професионален успех? Провеждане на експертни методи и техники на управление и организации, които позволяват на стажове в компании с максимална продължителност от 1 месец.

INEAF ви позволява да направите стажове в компании бързо и ефективно. Увеличете кариерата си работи в компании от голямо национално и международно проекция.

Ако е необходимо да се натрупа опит във вашата индустрия можете да намерите възможност търсите. INEAF отваря вратата за бъдещата си кариера.

Кой трябва да присъства

Насочена към двете висшисти и специалисти в различните клонове на човешки ресурси и управление, както и на различните специалисти, които отговарят на организационните отношения в областта на големите предприятия. Като цяло, всички тези, които се интересуват от добрия напредък на обществените отношения в рамките на компанията, които искат да знаят за обучение и развитие на различни мотивационни техники и преговори в рамките на компанията на професионално ниво.

Какво ли нагоре

Това Expert подготвя можете да се научите да извършва и прилага методите и техниките за управление и организации. От стратегическо ръководство и планиране на дейността на компанията, знаейки процеса и основните принципи в проектирането и разработването на бизнес план, с акцент върху въпроси като развитието на пазарно проучване, планиране в областта на управление на бизнеса , маркетинг и производство, както и в управлението на инфраструктурните дружества, човешки и финансови ресурси за тях. Както и основни познания за организации в рамките на бизнеса, въвеждане на функциите на различните роли, които са формулирани в тази област, като по този начин засилват връзките и подобряване на действието този експерт empresarial.El ще осигурят на учениците със знанието професионалист в бизнес сектора, трябва да притежава, за да изпълнява ефективно своята работа. Основната цел е да даде на студентите необходимите умения, за да се развие напълно своите ръководни и управленски качества, подбора и прилагането на техники за преобразуване на бизнеса си в успешен дейност.

Описание на методологията

Нашият метод на изследване се основава на интегрирането на формиращите фактори и използването на нови технологии. Нашият екип си е поставил за цел да интегрира двете области, така че нашите студенти взаимодействат с виртуална CAMPUS пъргав и лесен за използване. Една платформа, предназначена да улесни изследването, в които студентите получават цялата необходима подкрепа.

Нашата методология на онлайн обучение, изцяло ориентирана практика е проектирана така, че студентите прогрес чрез образователни звена на различните модули и изпълняват задачите (практически дейности, анкети, казуси записи и предположения размисъл), че ще предложи по пътя на ученето.

В края на обучението си дейност, учениците ще могат да се трансформират академични знания в професионални знания.

система за оценяване

обучения INEAF са структурирани в модули, състояща се от учебни единици, практически дейности, семинари, форуми и конференции, между другото.

Всеки модул ще бъде оценявана отделно според резултатите от задължителни и избираеми тестове предложения и оценки учител.

За преодоляване на различните модули на студентите ще трябва да се постигне минимално ниво на разбиране на теоретичните съдържанието и прилагането им в практическата дейност и в нашата "Supercaso".

Resources (Platform Online 3.0, печатни материали, ...)

В стремежа ни да се адаптира обучението философия 3.0 и насърчаване на използването на нови технологични ресурси в компанията, ние сме разработили Virtual Campus (онлайн обучение Platform 3.0) изключителното изкуство с функционален и иновативен дизайн.

Сред наличните инструменти, ще намерите: уроци услугата, чат, съобщения и виртуални инструменти за обучение (примери, практически дейности -От изчисление, размисъл, развитие и т.н., видео примери и видео уроците плюс "supercasos", покриващи модулите завърши и предлагат на студентите преглед на конкретни въпроси).

Учениците ще имат неограничен достъп до съдържанието отпечатани наръчници, в допълнение с теоретичните съдържанието на всеки модул, които ще служат като опора за да завърши обучението си.

Последна актуализация Март 2016

За учебното заведение

INEAF, Instituto Europeo de Asesoría Fiscal es una escuela de negocios especialista en Formación ONLINE jurídico-Tributaria, cuya actividad formativa está enfocada a la práctica Profesional .Nuestro a ... Научете повече

INEAF, Instituto Europeo de Asesoría Fiscal es una escuela de negocios especialista en Formación ONLINE jurídico-Tributaria, cuya actividad formativa está enfocada a la práctica Profesional .Nuestro amplío Catálogo Formativo se centra en las áreas Contable, Mercantil, Fiscal y Laboral y tiene como objetivo proporcionar a nuestros alumnos una formación práctica permitiéndoles , tanto si son estudiantes como... Свиване