изпълнителен майстор в институционалната и образователен мениджмънт

Общ преглед

Описание на програмата

3-добрите университети = 1 европейско ниво Всички студенти ще имат в допълнение към ABMs Диплома съвместна диплома с Университета в Dąbrowa Górnicza (WSB) и Тарас Шевченко Националния университет. 3 Топ европейски университети = Best Virtual / Разстояние Програма = 1 Top Европейската диплома ШВЕЙЦАРИЯ + ЕС + Най класираха 500

Авансово вашия опит в ABMs

Свържете се с учащите и лидери, точно като вас в програми нашия онлайн господаря. Вие ще отидете, доколкото е умът ви ще ви отведе като студент магистърска най ABMs.

За Академик изследователи и преподаватели

Изпълнителният магистърска на институционалния и образователен мениджмънт (EMBA) означава следващото ниво на постижение за всяка академична дисциплина.

Това Executive Master (EMBA) в институционална и образователна проучване на управлението на програмата е идеален за студенти, които са работили директно след гимназията в продължение на най-малко 5 години на ръководна позиция в същата област, или подобен, в края на Магистър по институционални въпроси и образователен проучването управление програмирате завършилите ще съчетава теория със своя успешен опит и показва добро познаване в областта на образованието. Студентите са оборудвани с полезна образователно ноу-хау и теории, за да навлязат на пазара на труда и да допринесат по-ефективно и ефикасно да организации в рамките на областта на образованието.

Този изпълнителен Магистър по програма за проучване на институционалния и образователен мениджмънт е направен и подготвен от университета директор в Швейцария, които са работили в 4 различни училища и университети в Швейцария в продължение на много години. Тази програма е предназначена да помогне на учениците да разберат как да управлява училище или колеж и как те могат да станат по-добро управление в сферата на образованието.

Нашата Институционална и образователна програма за управление проучване ще ви подготви за предизвикателствата на днешния ден да бъде лидер и да бъде в състояние да реши проблемите ви ще се изправят във всяка ситуация. Нашите Завършилите ще подобрят способността си да разбере и да общуват ефективно с техните ученици и колега, мислят самостоятелно и да работят в екип, за да процъфтяват в ситуации на работното място.

В програмите за нашия магистърски, вие ще:

 • Разработване и практика иновативни изследователски методи.
 • Спечелете най-високо качество на образованието.
 • Постигане на експертизата да публикува в научни списания.
 • Стани успешен изследовател и специалист.

EMBA: 6 месеца + теза

Имаме 4 приема за година: през януари, април, юли, октомври и

Капитанът ще ви вземе лидерството към следващото ниво. В програмите за нашия магистърски, вие ще:

 • Проучване и прилага иновативни методи на изследване.
 • Комбинирайте приложни изследвания и професионална практика.
 • Подгответе се да оказва въздействие в политиката и практиката.
 • Научете стратегии, за да се улесни по-ефективни, адаптивни организации и да се създаде положителна промяна.
 • Станете по-иновационен лидер в своята област.

Проучване Език: това проучване програма преподава изцяло на английски език.

Модули:

 • Институционални и образователен мениджмънт
 • Учебни умения за следдипломно обучение
 • Изследователски методи
 • Информация и знания за управление
 • International Strategy Marketing
 • Управление, контрол и отчетност за Финансови ресурси
 • Управление на хора в Организации
 • Стратегически мениджмънт
 • Стратегическо управление на операции

Изисквания за прием:

Продължителност: 6 месеца + Thesis (теза отнема около 6 месеца)

Диплома: Executive MBA в институционалния и образователен мениджмънт

Age: Минимална Възраст: 23 години

Предишно проучване: 5 години опит Management School Diploma + Висока или бакалавърска или еквивалентна

Английски ниво: IELTS 6.0 или еквивалент (Само за студенти от страни, в англоезичните страни или студенти, които не се обучават в англоезични училище), ако ти не трябва английски сертификат можете да направите свой собствен тест по английски език за безплатно.

Проучване Метод: Онлайн

Такса за участие: 17 900 Euro

Забележка: Такса за проучване не включва заявление и заплащане на резервационна такса (за да ви гарантира едно проучване място) от 240 Euro (някогашен плащане и не се възстановява).

Европейската кредитна система за трансфер и натрупване: тази програма е еквивалентно на 60 ECTS

Европейска квалификационна рамка: тази програма е еквивалентно на ниво 7 на ЕКР

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic ye ... Научете повече

We offer a range of online study programs starting from Associate Bachelor Degree up to Doctorate Degree, including Masters and Bachelors study programs, all our Studies can be done in ONE academic year part time (Friday to Sunday). Свиване