Keystone logo

6 Онлайн обучение Програми в Технологични изследвания Автоматика Инженерство на автоматизацията 2024

Филтри

Филтри

  • Технологични изследвания
  • Автоматика
  • Инженерство на автоматизацията
Области на обучение
  • Технологични изследвания (6)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Онлайн обучение Програми в Технологични изследвания Автоматика Инженерство на автоматизацията

Очарован ли сте от идеята за създаване на машини и системи, които могат да работят независимо с минимална човешка намеса? Инженерингът за автоматизация обединява принципи от инженерството, компютърните науки и информационните технологии за разработване на интелигентни системи, които могат да изпълняват задачи сами.

Всяка програма може да има малко по-различна учебна програма, но има някои основни теми, които можете да очаквате да проучите по време на вашата степен по инженерство по автоматизация. Вероятно ще се потопите в основите на механичното, електрическото и електронното инженерство. Освен това ще получите възможност да изучавате вълнуващи теми като системи за управление, роботика и дори изкуствен интелект.

Като завършил инженерство по автоматизация, можете да работите върху проектирането и внедряването на автоматизирани системи. Ако се интересувате повече от роботика, може да продължите кариера като инженер по роботика. За тези, които харесват програмирането, ролята на PLC програмист или системен интегратор може да бъде идеалното решение.

Разгледайте инженерните програми за автоматизация днес и започнете възнаграждаваща кариера в тази бързо развиваща се област.