MBA Онлайн Магистър форми за вас:

 • Получаване на необходимите знания за управлението и насочването на различните дисциплини и техники, които са от съществено значение за правилното функциониране на организация или компания.
 • Разработване, внедряване, проследяване на успешна стратегия за управление на бизнеса.
 • Оценява и оценява пригодността на търговските стратегии.
 • Анализирайте маркетинговия план на една компания и вземете съответни решения за маркетинговите канали в онлайн и международна среда.
 • Извършване на икономически и финансов анализ.
 • Познаване на правилното развитие на управлението на операциите на компанията.

Онлайн MBA е насочена към завършилите с професионален опит и професионалисти, които са работили в компании като мениджъри на средно ниво, които искат да подобрят работата си. Днешната реалност показва, че ако нямате магистърска степен, е много трудно да намерите работа или да я подобрите. След завършване на магистърска степен по мениджмънт и бизнес администрация, еволюцията е очевидна. Функционален директор на МСП може да стане генерален мениджър или функционален директор на голяма компания. В случай на междинна позиция, например, продуктов мениджър може да стане маркетингов директор или директор или мениджър на МСП.

Чрез методологията на случая магистърът по бизнес администрация и мениджмънт (MBA) се фокусира върху предоставянето и консолидирането на знания в две големи групи. Пазари: маркетинг, финанси и човешки ресурси; и междусекторно: останалите области на знанието и преди всичко фокусирани върху клона на комуникацията.

Целта на онлайн MBA е да обучи студентите да формулират и прилагат успешни стратегии в управлението на бизнеса, влизащи във всяка от областите на компанията. Формиране на мениджъри, способни да оценяват маркетинговите планове и подходящите канали за пускане на пазара на продуктите или услугите; контролни операции и логистични планове; информационни системи и технологии; Човешки ресурси; и икономическото и финансово състояние. Накратко, предоставете съществените знания за правилното управление на бизнеса във всеки аспект на организацията.

Искаме да се присъединим към МВА с преподавателския опит на професионалисти с богат опит в управлението и администрирането на компании.

Методология и оценка

МЕТОДИКА

Ние дойдохме с идеята да предложим образование, достъпно за всеки, във всяка ситуация. С повече от 15 години опит в обучението, ние се превърнахме в международен еталон в онлайн образованието.

 • Онлайн методология: Достъп до дневния ред от нашия виртуален кампус. Предлага се 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
 • Методология на дистанцията: Ако предпочитате, получете учебния материал в книжен формат.
 • Методология на смесеното обучение: С предимствата на онлайн режима, освен че може да посещавате класове лице в лице.

Ние предлагаме методология, близка до студента, благодарение на основните принципи на нашата методология:

 • Живи виртуални класове: Така че можете да ги видите само с достъп до интернет. Слушайте, питайте и обсъждайте с учителя чрез интерактивната платформа. Ако пропуснете един клас или искате да го видите отново, можете да получите достъп до тях от колежа от IMF .
 • Виртуален кампус: Достъп, когато или където искате, до цялото съдържание на обучението, с възможност да ни гледате през самия инструмент 2.0 или да ги изтеглите в PDF формат. Сътрудничество и взаимодействие с вашите съученици и учители чрез дискусионни и дискусионни групи, форуми и разговори. Възползвайте се от четения, казуси и казуси с възможност за самооценка.
 • Виртуална библиотека: Насладете се на повече от онлайн образователно съдържание, повече от 9000 референции от повече от 120 специализирани издатели и свързани със света на компанията. Виртуалният формат ви позволява да подчертавате, добавяте бележки или да променяте начина, по който текстът се показва с мисията да насърчавате ученето.
 • Неограничен преподавател: Той има подкрепата на личен учител и достъпа на професионални учители от сектора, с които да могат да се обучават и контактуват чрез разговори, форуми, телефон или електронна поща. Ако имате нужда от това, можете да прибягвате до обучение на лице в лице в централата на IMF .
 • Майсторски клас и работа в мрежа: Съществена част от света на обучението са мрежите от контакти. В IMF ние Ви улесняваме да създадете собствена мрежа с колеги и професионалисти от сектора чрез покани за уебинари, кръгли маси и всички видове текущи събития.
 • Практически казус: Всеки модул се проектира на практическо проучване, реална и актуална компания, Amadeus, от която те ще изучават своите данни и обстоятелства. Работата от гледна точка на всеки един от предметите, както студентът учи, ви позволява да развиете глобална визия за света на компанията.

ОЦЕНКА

Непрекъснато оценяване, съобразено с курса на Онлайн MBA. Всеки модул се оценява чрез комбиниране на онлайн изпит и разработване на практически случаи.

Окончателното придобиване на магистърски степени от Университета в Небрия и IMF Business School е предмет на издържане на тестовете на всеки от гореспоменатите модули и подготовката на дипломната работа.

възможности за работа

След завършване на тази магистърска MBA онлайн, ще можете да изпълнявате следните функции:

 • Директор и бизнес администратор.
 • Стратегически консултант в различните области на компанията.
 • Директор търговски, търговски и маркетинг.
 • Бранд мениджър / бранд мениджър.
 • Отговаря за развитието на бизнеса.
 • Продуктов мениджър

Искаме да IMF нашите ученици да придобият езикови умения и език, за да успее в професионалния свят с гаранции компетентност.

Един от начините за акредитиране на езиковите умения е чрез преминаване на официални езикови изпити. Ето защо от нашия отдел за езикови училища на IMF ние се подготвяме за официално сертифициране на езикови изпити в Университета в Кеймбридж (PET, FCE, CAE и CPE).

Борса на заетостта и гарантирани практики

IMF Business School , чрез своя портал за заетост и практики, гарантира на студенти по МВА студенти в компании в сектора. Проверете условията.

Сред фирмите, с които IMF има споразумения за образователно сътрудничество за обучение в областта на заетостта, включват:

partner115

Цена и стипендии

В IMF предлагаме на нашите ученици чудесни възможности за плащане:

 • Стипендия до 65%
 • Финансиране до 12 месеца без лихва или банкова интервенция (вижте условията)
 • Начин на плащане Онлайн: Парични средства (Отстъпка 5%) / Плащане без лихва
 • Форма на плащане Смесена: Парична наличност (Отстъпка 5%) / Вноска за плащане без лихва
 • Бонус чрез Тристранната фондация

няколко

Модалност: онлайн, смесен
ОЦЕНКА: Онлайн

Програма с обучение на:
 • испански

Прегледайте още 44 курсове в IMF Business School »

Последна актуализация Юни 9, 2019
Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Отворено кандидатстване
Duration
12 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
9,900 EUR
65% стипендия - 3,465 евро.
По място
По дата
Start Date
Отворено кандидатстване
Крайна дата за записване

Отворено кандидатстване