Свържете се директно с училищата - Сравнете 2 Онлайн обучение Магистратура Програми в Биоинформатика в Съединени Американски Щати 2024

2 Онлайн обучение Магистратура Програми в Биоинформатика в Съединени Американски Щати 2024

Преглед

С акцент върху събирането на информация и анализ, биоинформатиката програми обикновено учат учениците как да учат биологична информация. Програмите могат да включват различни научно-обосновани курсове, заедно с класове на компютри, системи за данни, методи за събиране на информация и анализ.

САЩ остават най-популярната дестинация в света за международни студенти. Университетите в САЩ доминират в световните класации и страната също предлага голямо разнообразие от вълнуващи места за обучение. Системите на държавните университети са частично субсидирани от държавните правителства и може да имат много кампуси, разпръснати из щата, със стотици хиляди студенти.

Магистърските програми са специализирани академични програми, които обикновено продължават две години и могат да включват подготовка на изследвания или написване на научна работа. Такива напреднали програми позволяват на студентите допълнително да специализират своето образование в област, която ги интересува.

Научете повече

Филтри

 • Магистратура
 • Съединени Американски Щати
 • Науки за живота
 • Биоинформатика
Области на обучение
 • Науки за живота (2)
  • Назад към основната категория
  Местоположения
  Намерете още местоположения
  Тип степен
  Продължителност
  Темпо на обучение
  Езикознание
  Езикознание
  Формат на обучение

  Свързани области на обучение