7 Онлайн обучение Магистратура Програми в Наука за храните и напитките 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • Наука за храните и напитките
Области на обучение
  • Наука за храните и напитките (7)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Онлайн обучение Магистратура Програми в Наука за храните и напитките

Магистърска степен е степен завършил ниво, което отнема около една до две години, за да завърши. Този тип програма дава възможност на учениците да направят целенасочен проучване на определена тема. Повечето програми изискват бакалавърска степен като предпоставка.

Какво е онлайн Магистър по храни и напитки изследвания? Този тип магистърска програма обучава студенти по това, което те трябва да знаят, за да работят в производството, продажбите и обслужването на храни и напитки. Тази програма се фокусира върху науката, заедно с бизнес аспекти на тази индустрия. Студентите могат да се обучават на млечни наука, управление на бизнеса, биотехнологиите, осигуряване на качеството и молекулярната биология. Курсовете могат да включват планиране на менюто, управление на производството на храни, технология алкохолна напитка, хранителна химия, хранително-вкусовия сектор маркетинг и организационно управление.

Една програма може да подготви хората да започнат или преминете кариера в различни храни и напитки, свързани сектори.Студентите могат да се развият умения за да се разбере как за производство на храни работи, заедно с изучаването на необходимите бизнес умения да работят в тази индустрия на ниво управление.

Програми различават за всяко училище, което може да се отрази на разходите. В допълнение, за обучение различия между училищата също се добавят към струва отклонения. Студентите трябва да получат оценка на разходите директно от избраната от тях училище.

След завършване степен програма за храна и проучвания напитки магистърска, завършилите могат да работят в различни кариери в рамките на хранително-вкусовата промишленост. Това включва управление на ресторант, приготвяне на храна и дистрибуция на напитки. Възможни титли в кариерата за възпитаници на програма включват финансов мениджър, ресторант мениджър, главен готвач, маркетинг мениджър и мениджър на хранителните услуги. Завършилите могат да се приготвят да започнат свой собствен бизнес в хранително-вкусовия сектор, подготовка, дистрибуция или производство.

Ако се интересувате от работа в хранително-вкусовата промишленост в който и да е лидерска позиция, след това магистратура в храни и напитки изследвания може да бъде за вас. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.