6 Онлайн обучение Магистратура Програми в Мениджмънт на туризма 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • Туризъм и хотелиерство
  • Туризъм
  • Мениджмънт на туризма
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (6)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Онлайн обучение Магистратура Програми в Мениджмънт на туризма

степен магистърска програма се предлага на ниво завършил и може да изисква студенти вече имат бакалавърска степен в сродна сфера. Студентите се фокусират върху избран обект площ, и програмата може да отнеме от една до две години, за да завърши.

Какво е онлайн Магистър по мениджмънт в туризма? Този вид програма обикновено се фокусира върху предоставянето на студентите с необходимите умения да работят в различни области на промишлеността в позициите на високо ниво. Много програми предлагат бизнес двата курса и туризъм курсове. Някои курсове, които могат да бъдат намерени в програмата за управление на туризма за включват маркетинг, юридическа отговорност в туризма, разрешаване на конфликти, управление на ресурсите, количествен анализ и глобален туризъм. Програмите може също да включват изследвания или практически елемент.

А програмата, в управлението на туризма на равнище степен на майстора може да помогне на учениците да развиват своите умения за управление.Това може да доведе до способността им да напредне в текуща кариера или да започне нова кариера в рамките на туристическата индустрия.

разходи по програмата могат да варират. Училищата могат да проектират програми по различен начин, което се отразява на цената на обучение и материали. Най-добрата оценка на разходите може да бъде получена от студента директно от избрания си училище.

След като завършва магистърска степен по програма за управление на туризма, студент може да бъде готов да поеме ролите управление на ниво в рамките на отрасъла. Това включва работа в хотели, курорти, транспортни фирми и туристически агенции. Учениците също могат да започнат свой собствен бизнес. Възможни титли в кариерата включват круиз директор, тур мениджър, приключение, екскурзовод, управител на хотел и събитие плановик. Студентите могат да избират и да работят за чужди компании или компании, които предоставят луксозни почивки.

Ако сте доволни от туристическата индустрия и искате да си намерят работа по-високи позиции ниво в рамките на областта, тогава може да искате да се запишат в магистърска програма по управление на туризма. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.