3 Онлайн обучение Магистратура Програми в Мениджмънт на хранителни заведения 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • Наука за храните и напитките
  • Бизнес с храни и напитки
  • Мениджмънт на хранителни заведения
Области на обучение
  • Наука за храните и напитките (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Онлайн обучение Магистратура Програми в Мениджмънт на хранителни заведения

Магистърска степен е дву- или тригодишна програма, която позволява на студентите да получат бакалавърска степен до следващото ниво. Магистърската степен е съсредоточена върху специфични знания, стратегии и технологии, свързани с областта на обучение. Тази степен може да осигури необходимия опит и умения за успешна кариера, както и конкурентно предимство на пазара.

Какво е магистър по управление на храните и напитките? Управлението на храните и напитките е добър образователен избор за студенти, които се интересуват от кулинарния свят и искат да развият потребителски услуги, предприемачески и бизнес умения. Той може да подготви студентите за кариера в сферата на храненето, гостоприемството или туризма. Международните програми биха могли да дадат възможност да учат в центрове за кулинарно изтъкване като Италия, Франция и Испания. Курсовете често обхващат широк спектър от бизнес и гастрономически теми, от това как да предлагат на пазара хранителен продукт и как да се бюджет за ресторант или хотел.

Студентите могат да научат набор от умения, който лесно се предава на други професии и области от живота. Работата по ресторант или туристическа атракция се основава на организационни, управленски и финансови умения. Развитието на благодарност за изискана храна, вино и готвене добавя едно вълнуващо измерение към живота.

Разходите за тази степен варират. Програма с кулинарен фокус може да бъде различна по време, материали и изисквания от програма, насочена към гостоприемство и туризъм. Местоположението също оказва влияние върху разходите.

Промишлеността в хранително-вкусовата промишленост има кариера, която може да включва пътуване и излагане на други култури. Служителите могат да станат част от разнообразна работна сила и глобална общност, която има общ интерес да създава качествени клиентски преживявания. Работите на входно ниво, като продажби на хотели и кетъринг, могат да доведат до ръководни позиции. Кариери в производството на храни, маркетинга и дистрибуцията също са възможни. Независимата собственост на фирмата е друга опция.

Степента в управлението на храни и напитки е добре закръглена програма, която може да тества способностите на студентите в различни теми и да прояви интерес към непредвидени области. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.