13 Онлайн обучение Магистратура Програми в Подготовка на учители 2024

Филтри

Филтри

  • Магистратура
  • Педагогика
  • Педагогика
  • Подготовка на учители
Области на обучение
  • Педагогика (13)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Онлайн обучение Магистратура Програми в Подготовка на учители

    Мислите ли да спечелите магистърска степен? Тези програми обикновено изискват бакалавърска степен, отнемат от една до три години, за да завършат, и включват кулминационен изследователски проект, презентация или теза.

    Какво е магистър по педагогическо образование? За тези, които се интересуват от кариера в К-12 образование, магистърска степен често е изискване за сертифициране. Програмите обикновено включват курсова работа по детското развитие и психология, образователни фондации и история, специални методи и педагогика и контролира времето за обучение на студенти в училище, свързано със специалността. Някои от тези програми позволяват на студентите да работят на пълен работен ден като учители в стажове, докато вършат необходимите курсове, за да получат своите степени.

    Целта на програмата за обучение на учители са завършилите, които са готови да служат като ръководители на учебни зали и предмети. Учебната програма и планирането на уроците, разработването на материали, оценката и оценяването, както и експертните познания по специалности са едни от най-важните умения, които студентите могат да развият. Програмите също така наблягат на организацията и управлението на времето, които са от решаващо значение за създаването на ефективна класна стая.

    Цената на магистърската програма ще зависи отчасти от предпочитаната област на специализация на студента и от начина, по който се балансират учебните часове и времето за обучение. Винаги е добре да се свържете с програмите, които ви интересуват и да поискате подробности.

    В стремежа си да предоставят висококвалифицирани учители, много училищни системи по света изискват магистърска степен за сертифициране на учители. Тази квалификация позволява на завършилите да търсят работа като инструктори в публични или частни училища и училищни системи. Повечето сертификати уточняват възрастовата граница и дисциплината, за която кандидатът е лицензиран. Тази степен може също така да отвори позиции като обучаващи специалисти или обучаващи треньори в училищата. Завършилите могат също да бъдат квалифицирани като разработчици на учебни планове за училища, области или издатели.

    Правилният магистър на образованието на учителите може да ви постави на пътя към професионална кариера. Програмите са достъпни чрез университети по целия свят, в университета и онлайн. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.