iesf1

Постоянното търсене на актуализиране на различни научни, за да бъде в челните редици на образованието в Бизнес и мениджмънт в Португалия, както и научноизследователска и развойна дейност в същите области, сложи Business School Атлантическия (по-рано IeSF) в сферата на високите бизнес училища в света ,

Само едно училище с предприемаческата характер роден на собствения си генезис, ръцете на една голяма компания и изцяло посветени на развитието на предприятията и Португалската бизнес общността има тези характеристики, които преследва неуморно.

Изисквания за достъп

Те могат да се прилагат за курса, водеща до получаване на магистърска степен от всички притежатели на диплома или еквивалентна; Притежателите на академичен, научен и професионален учебен план, който е признат за удостоверяване на капацитет за изпълнение на този курс на обучение по бизнес училище Атлантическия; Притежателите на чужд академична степен, предоставена след приключване на първата курс на обучение, организирани в съответствие с Болонския процес от държава, присъединила се към нея; Притежателите на чужд академична степен, че се признава за постигане на целите на една степен от Научния съвет на Атлантическия Business School технически

получатели

Курсът на обучение, водещи до степен на Учителя в Бизнес и мениджмънт осигурява интересуват от управлението на 360 ° изглед на компанията, както в анализа и на нивото на практики и стратегии, което позволява развитието на умения за вземане на решения, които отговарят на основните предизвикателства, които в момента се сблъскват компаниите Курсът включва теми от различни области на управление и бизнес, от финансите на информационни системи, през маркетингово и човешки ресурси, включително на нови бизнес модели в интернет за реалността бизнес се разбира в мултидисциплинарен начин, всички тези дисциплини са структурирани с една и съща цел, изграждане на съгласувано и интегрирано цяло, в центъра на съвместен проект за развитие на компанията, избран в началото на учебната година диплома Final е магистърската диплома по мениджмънт и бизнес, същото като в програмата за класна стая, призната от Министерството Науката, технологиите и висшето образование (Известие No. 19753/2010), тъй като по време, предмети, учители и оценки са едни и същи. Само формата на обучение се различава Болонската декларация прави тази призната диплома във всички страни на Европейския съюз на програмата е препоръчително за кандидати от португалски говорещи страни (Ангола, Мозамбик, Бразилия, ...), които желаят да получат магистърска степен, през курс по португалски признат за цялата европейска територия, с цел да се допринесе за тяхното кариера. Програмата е привлекателна за португалските кадри, които са емигрирали в други страни и искат да се развиват в техните умения, на родния си език.

програма

Модул I

Лидерство и личностно развитие (6ECTS) - 1-ва година

Модул II

Емоционална управление на човешките ресурси (6ECTS) - 1-ва година

Модул III

Стратегия за информационни системи (6ECTS) - 1-ва година

Модул IV

Икономика за мениджъри (6ECTS) - 1-ва година

Модул V

Приложна финансите (6ECTS) - 1-ва година

Модул VI

Стратегически маркетинг (6ECTS) - 1-ва година

Модул VII

Дигитален Маркетинг и Бизнес в Интернет (6ECTS) - 1-ва година

Модул VIII

Семинари (6ECTS) - 1-ва година

Модул IX

Вариант работилници (12ECTS) - 1-ва година
настроен семинари и избран въз основа на проекта, че студентът ще се развива във 2-та година

Модул X

Бизнес стратегия случаи (40ECTS) - 2-ра година

Модул XI

Проекти (20ECTS) - 2-ра година

методология

С приетите методики са типични за бизнес училище изработени в съответствие с философията, която произтича от сегашната практика в най-добрите училища в Европейския съюз и Съединените американски щати. Органите за управление на Business School Atlantic (по-рано IeSF) поддържат изключително активна по отношение на опасенията за форматите и методики на преподаване, практикувани в бизнес училище в Атлантическия, показвайки своя характер Business School, винаги с лице към приложимостта на бизнес средата , уменията, придобити от учениците през цялата учебна пътека.

КАЗУС
Казуса е метод, който се основава на изследването на реални ситуации в света на бизнеса, предназначен за доказване на приложимостта на придобитите знания в реалността. Много от темите, прибягват до този метод. Business School The Atlantic е пионер в тази област, като са били първите, които използват в Португалия на PBL - за обучение чрез игри (Проблем Based Learning) на престижния Харвардското училище.

ПРОЕКТИ
Повечето дисциплини включва повече или по-малко интензивно, реализацията на проекти от различен характер, които допълват академичното съдържание на някои курсове. В края на всеки курс, има структурен дисциплина, с продължителност най-малко един семестър, с оглед на изпълнението на проекти в бизнес потапяне среда, резултат от съвместните усилия между ученици, организирани в групи, учители и ръководители на фирми, в които проекти се изпълняват.

РАБОТА ПОДГОТОВКА
Повечето курсове изискват разработването на индивидуално или групово.

СИМУЛАЦИЯ
Някои от темите, прибягват до симулационни игри, които позволяват пряк контакт с фирми, в опит да се симулира реалните проблеми на ежедневието на бизнеса и финансовите пазари.

ПОСЕЩЕНИЯ на фирми
В някои курсове, студентите пътуват до фирми за реализиране на място, тяхното функциониране и техните специфики. Изпълнението на проектите по окончателния хода на структурните дисциплини завършва процеса на постепенно и прогресивно интегриране в бизнес средата.

ПРЕДПРИЕМАЧИ на посещенията
Някои от дисциплини включва посещение от служители и предприемачи от бизнес училището в Атлантическия, предава своите знания и умения на студентите от различни курсове.

СЕМИНАРИ
През различните курсове, студентите да се възползват от работни срещи по конкретни теми, преподавани от национални и чуждестранни експерти.

оценка

Business School The Atlantic се фокусира върху изследването на реални случаи реализацията на проекти от различен характер, развитието на индивидуални или групови проекти, симулационни игри, между другото.

уроци

В Antlântico Business School факултет са известни и признати личности в своята дейност и резултатите от дейността му са от значение. Учителите имат очевидни академични качества и най-вече да се прилагат знанията си в ежедневните си професионални дейности. Сред тези учители са неизменно свързани с Business School Атлантическия и общение на своите идеали и методологии са бивши министри и бивши държавните секретари от правителството на Португалия, както и председатели на референтни дружества. В допълнение към учителите, учениците да се свържат директно с национални личности облекчение, което в изключителни семинари, обсъждат текущи и актуални въпроси в Португалия и в европейски контекст.

Д-р Adelino Куня; Проф Доктор Хорхе Sequeira; Проф Henrique каза; Проф Дра. Ана Лиза Моутиньо; Проф Жоао Монтейро; Проф Д-р Елизабет Сера; Д-р Васко Marques; Проф Д-р Йоан Павел Пейшото; Дра. Фатима Araújo; Проф Д-р Карлос Magno; Дра. Кристина Azevedo

перспективите за кариера

Площ Бизнес и мениджмънт

Програма с обучение на:
  • Portuguese (Brazil)

Прегледайте още 44 курсове в IMF Business School Portugal »

Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Отворено кандидатстване
Duration
Задочно обучение
По място
По дата
Start Date
Отворено кандидатстване
Крайна дата за записване

Отворено кандидатстване