42 Онлайн обучение MA Програми в Управленски науки 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Управленски науки
Области на обучение
  • Управленски науки (42)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Онлайн обучение MA Програми в Управленски науки

    Онлайн MA, или магистърска степен, е степен присъдена на ниво завършил в субект, по избор на ученика. Вместо завършени лекционни курсове в университета, обаче, студентите завършат всички изисквания за степента чрез уеб-базиран класна стая.

    Какво е онлайн MA по мениджмънт? Онлайн магистърска степен по мениджмънт е програма степен за студенти, интересуващи се от принципите и понятията, свързани с бизнес лидерство, управление и организационната теория. Те, както и много други понятия, са обхванати в курсове като Въведение в теорията на управлението, Водещи в конфликт и статистика за Управление. В допълнение към стандартните класове, студенти обикновено ще завършат теза магистърска или крайъгълен камък на проекта преди приключването на програмата.

    Тази програма може да се възползва учениците, като ги запознае с уменията и познанията, необходими за да се води в бизнес среда. Тези умения, обаче, могат да се използват в редица различни среди.Нещо повече е магистърска степен може да доведе до повишен заплата.

    Ако искате да научите повече за разходите, свързани с тази програма, трябва да се достигне до офиса прием в училището, които бихте искали да присъстват. Те могат да предоставят повече подробности за разходите, както и информация относно финансова помощ.

    Често има няколко възможни пътища за кариера, за да се стремят, след като завършва с онлайн MA по мениджмънт. Заради уменията на лидерски разработени от такава програма, студенти вероятно ще бъдат квалифицирани да търсят позиции, като например продажби олово, ръководител на проекта, изпълнителен подкрепа или консултант по мениджмънт. Тези позиции всички черпят способности за управление всели от програмата на степен, но ако се надяваме да вземе друг път, можете да търсят работа за управление на ниво в почти всеки сектор.

    Ако бихте искали да се запишат в онлайн MA в програмата за управление, на избрания от Вас училище може да предостави възможност да го направят.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.