Keystone logo

4 Онлайн обучение MA Програми в Социални науки Социална работа Консултиране 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Социални науки
  • Социална работа
  • Консултиране
Области на обучение
  • Социални науки (4)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Онлайн обучение MA Програми в Социални науки Социална работа Консултиране

Онлайн магистърска степен може да се съсредоточи върху хуманитарните или социалните науки, като лингвистика, политически науки, комуникационни изследвания или история. Повечето университети дават своите онлайн класове напълно онлайн, но някои могат да изискват участието на кампуса. Един MA може да бъде завършена в една до две години.

Какво е онлайн MA в консултации? Това е програма на обучение често за цел да даде на студентите някаква представа за човешкото поведение. Съветниците могат да работят с деца, семейни двойки, наркомани или разселени хора. За да се подготви студентите за този широк спектър от проблеми, необходимите курсове могат да включват човешки ръст и развитие, специални техники в оценката, обективна оценка, психологически и образователни exceptionalities, клинична и професионални проблеми в консултиране, теория система и консултация, както и социалното и биологична основа на дете и поведението на подрастващите.

Какви ползи могат магистърска степен по консултиране оферта?С по-добро разбиране на човешкото развитие, промяна в поведението и психопатология, може да бъдат по-подготвени за кариера работа с други хора. Някои работодатели може да са готови да платят на някого с това образование повече от някой само с бакалавърска степен.

Цената на придобиване на онлайн MA може да варира значително от едно училище в следващия. Обучението може да зависи от редица фактори, включително местоположение, престиж на училище, технологията и продължителност. Може да бъде в състояние да получи оценка на разходите, като говоря с училището се интересувате от присъстващите.

След попълване на онлайн MA в консултации, може да сте подготвени за работа в колежа консултативни центрове, агенции за социални услуги, болници или психични центрове за здравето. Точният кариера можете да започнете да може да зависи от предишния си опит и образование. С една ОС, може да имате възможност да получите управление или изпълнителна ниво позиции. Някои студенти избират да използват магистър на изкуствата да се подготвят за по-образование.

Ако знаете, че това е областта на проучване за вас, трябва да се прилагат. Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.