Онлайн обучение MA Програми в Педагогика 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Педагогика
  • Instruction
Области на обучение
  • Педагогика (0)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Няма програми, които отговарят на вашите критерии за търсене. Моля, прецизирайте филтрите си.

Clear filters

Онлайн обучение MA Програми в Педагогика

Студентите, които искат да продължат образованието си на ниво завършил и учат избрана тема в дълбочина могат да изберат да се запишат в специалност онлайн магистърска. програми като дистанционно обучение обикновено се взимат след спечелил бакалавърска степен в онлайн формат.

Какво е онлайн MA в преподаването? А степен в обучението има за цел да помогне на учителите да се разширяват при сегашните си умения и прокарването на своите способности. Програми обикновено позволяват учител да се специализират в определена област предмет, като английски, наука, математика или социални изследвания, или да избере конкретна област на образование да се специализират в, като средно училище, специално образование или основно образование. Фокус често се дава на методите на преподаване и разработване на учебни програми. Повечето програми също включват стажове и изследователски проекти.

Завършване степен магистърска програма позволява на учителите да придобият допълнителни умения, които могат да бъдат използвани, за да се промени кариера или предварително в текуща кариера.Учителите ще се запознаят с нови идеи и методи тогава те могат да пуснат в употреба в класните си стаи.

Цената на една програма може да варира в зависимост от разликите между специализации. В допълнение, разходите варират от училище на училище. Учениците трябва да се консултирате с избраните от тях училища за точна оценка на разходите.

Магистърска степен в обучението може да помогне на настоящите учители преминете към нови нива на заплащане или влизат в нови кариери, включително по-високи позиции на ниво или административни роли. Нови учители могат да се подготвят да започнат своите напреднали кариери чрез попълване на програмата. В зависимост от избраната специалност, водолазите ще могат да бъдат в състояние да се съсредоточи върху обучението на специални въпроси или работа в научни изследвания или политиката за развитие. Магистърска степен също може да помогне да се направи един учител по-конкурентоспособни, когато търсят нова работа.

Актуални учители или тези, които се стремят да станат учители могат да получат големи ползи за кариера, да изкарва магистърска степен по преподаване.Търсене на програма по-долу и се свържете директно с офиса допускане на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.