Keystone logo

2 Онлайн обучение MA Програми в Правни науки Политология 2024

Филтри

Филтри

  • MA
  • Правни науки
Области на обучение
  • Правни науки (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Онлайн обучение MA Програми в Правни науки Политология

Магистърска степен, която е следдипломна степен, че могат да бъдат спечелени след получаване на бакалавърска, е усъвършенстван степен, че може да отнеме две години на редовно обучение, за да печелят. Отсъдената това може да означава кулминацията на години на упорит труд и всеотдайност, и да се подготвят висшисти за висококвалифициран кариера.

Какво е онлайн магистратура по политология? Тази възможност учи студентите как да проучат и анализират данни и как да се разбере политически идеологии, системи и политики, за да се направи положителна разлика в света на политиката. Курсове в тази област степен могат да включват основи на обществения ред, глобалните политически системи, групи политически интереси и лобиране, и междуправителствени отношения. Някои магистърски програми могат също да изискват студентите да завършат окончателно изследвания хартия или стаж на място, за да завършат своето образование.

С течение на спечелил тяхната степен, завършили с магистърска степен по политически науки подобряване на техните изследователски умения, както и тяхната комуникация, анализ на данни, както и умения за критично мислене. Тези степента на владеене превод на различни кариери и позиции, които могат да помогнат завършилите намерят кариера, където те могат да се отличат.

Цената за да печелят магистърска степен по политически науки на линия може да бъде различен за всеки студент. За да се разбере напълно разходите за магистърска програма, студентите трябва да се свържат потенциални училища и питат за информация за обучение в крак с времето.

Политически завършилите научни могат да избират да работят за местните и федералните правителствени агенции, както и в международни правителствени операции. Поради своите специфични знания и опит, кариери за хора с опит и образование по политически науки, често са по-голямото търсене.Завършилите могат да бъдат в състояние да намери кариери, работещи като кампанията оперативни работници, Конгреса служители, лобисти, законодателни координатори, политически коментатори, разузнавателни анализатори, или служители чуждестранните доставчици на услуги.

програми Магистърски са на разположение в много различни формати, и онлайн програми могат да бъдат най-удобния за всички. Ако искате да увеличите вашия опит и знания, като печелят магистърска степен по политически науки, след това да търсят вашата програма по-долу и се свържете директно с допускане офиса на училището по ваш избор чрез попълване на олово под формата.