master01

програма Цел

Магистърски програми разработват инструменти и умения, които студентите ще имат нужда в света на бизнеса. След завършване на програмата, студентите са в състояние да анализира финансовото състояние на дадена организация; разработване на планове за по-нататъшно развитие; анализиране на външните икономически и пазарни фактори, които оказват влияние на организацията; прилага количествени методи, за да помогнат на вземане на решения и; Настоящите констатации и препоръки към лицата, отговорни за вземане на окончателни решения, като се вземат предвид етичните и правни последици.

Описание на програмата

Всички курсове се провеждат по метода на случая, за да се постигне потапяне студенти в реални ситуации, засягащи фирми и изисква от учениците да се развива, настоящето и защитава решения сред алтернативите, предлагани от техните съученици. Този метод изисква активното участие на студенти и развитието на критично мислене. Програми развиват умения в областта на счетоводството, финансите, маркетинг, мениджмънт, човешки ресурси и икономика, наред с другите.

Програмата Магистър по бизнес администрация и финанси развива по-специално в областта на общата администрация и финанси, с особен акцент върху управлението на финансовите функции, като познаване на финансовото счетоводство, финансово право, финансови пазари и инструменти за вземане на решения.

програми All магистърски изискват 42 кредитни часа за завършване. От студентите се очаква да се запишат в курсове с 12 семестър кредитни часа, което ще завършите всички изисквания в около 14 до 16 календарни месеца, за да остане постоянно включени.

В цената на обучението по програмата е $ 5,880.

концентрация степен

Номер на курса Наименование на учебната дисциплина Кредитните часа
- Администрация и финанси курсове
15 Кредитните Часа
-
END 5300 Финансово управление 3
END 5200 International Finance 3
END 5400 Извършване на финансови Решение 3
END 5500 приложна финансите 3
END 5600 Финансови пазари 3
Програма с обучение на:
  • Английски
  • испански

Прегледайте още 5 курсове в UTH Florida University »

Този курс е Онлайн обучение
Start Date
Отворено кандидатстване
Duration
14 - 16 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
5,880 USD
По място
По дата
Start Date
Отворено кандидатстване
Крайна дата за записване

Отворено кандидатстване