Keystone logo

5 Онлайн обучение Програми в Туризъм и хотелиерство Хотелски услуги Мениджмънт на хранителни услуги 2024

Филтри

Филтри

  • Туризъм и хотелиерство
  • Хотелски услуги
  • Мениджмънт на хранителни услуги
Области на обучение
  • Туризъм и хотелиерство (5)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Онлайн обучение Програми в Туризъм и хотелиерство Хотелски услуги Мениджмънт на хранителни услуги

Какво е управление на хранителни услуги?
Мениджмънтът на хранителните услуги е бизнес за управление на ресторанти и други бизнеси, свързани с храните. Това включва всичко - от планиране и бюджетиране до поръчване на доставки и управление на персонала. Управлението на хранителните услуги е предизвикателен и възнаграждаващ избор на кариера за тези, които имат страст към храната и обслужването на клиенти.

Какво мога да направя с диплома по управление на хранителни услуги?
Диплома по управление на хранителните услуги може да доведе до кариера в индустрията за хранителни услуги, работа в ресторанти, компании за кетъринг или други предприятия, свързани с храните. Със степен по мениджмънт на хранително-вкусовата промишленост ще имате знанията да управлявате бизнес за хранителни услуги от началото до края. Ще научите уменията да отговаряте за всичко - от бюджетирането и планирането на менюто. за поръчване на доставки и управление на персонала.

Какви видове степени за управление на хранителни услуги има?
Предлагат се много различни видове степени за управление на хранителни услуги, от асоциирани степени до бакалавърски степени и повече. Всеки тип степен ще ви предостави различни знания и умения, които да ви помогнат да успеете в индустрията за хранителни услуги. Асоциираните степени по управление на хранителните услуги обикновено отнемат две години, за да ги завършите и ви дават основите на управление на бизнес за хранителни услуги. Бакалавърските степени по управление на хранителните услуги обикновено отнемат четири години за завършване и ви предоставят по-задълбочени познания за индустрията за хранителни услуги. Предлагат се и магистърски степени по управление на хранителните услуги, завършването на които може да отнеме две до три години. Тези програми ви предоставят най-напредналите знания и умения, за да ви помогнат да успеете в сектора на хранителните услуги.

Какво ще уча по време на моята степен по управление на хранителни услуги?
По време на вашата степен по управление на хранителните услуги ще изучавате различни теми, свързани с индустрията за хранителни услуги. Ще научите за управлението на бизнеса, безопасността на храните, храненето и планирането на менюто. Ще придобиете и практически опит чрез стажове или други практически възможности. До края на вашата дипломна програма ще имате знанията и уменията, необходими за успешно управление на бизнес с хранителни услуги.