Keystone logo

3 Онлайн обучение Програми в Инженерни проучвания Машинно инженерство Морско инженерство 2024

Филтри

Филтри

  • Инженерни проучвания
  • Машинно инженерство
  • Морско инженерство
Области на обучение
  • Инженерни проучвания (3)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Онлайн обучение Програми в Инженерни проучвания Машинно инженерство Морско инженерство

Ако сте заинтригувани от морските технологии и имате умение за инженерство, дипломата по морско инженерство може да бъде вашето призвание.

Marine Engineering се занимава с проектиране, изграждане, експлоатация и поддръжка на различни морски системи. Това включва задвижващи, електрически и механични системи в кораби, подводници, офшорни конструкции и други морски превозни средства.

По време на образователната програма ще изследвате теми, които поставят солидна основа в инженерните принципи, като същевременно предлагате специализирани познания в морската технология. Някои курсове, които можете да очаквате, включват военноморска архитектура, морски задвижващи системи, механика на флуидите и хидравлика и морско инженерство на околната среда. Освен това ще придобиете основни умения по математика, физика, компютърно проектиране (CAD) и управление на проекти.

Завършилите тази степен имат няколко различни възможности за кариера. Бихте могли да работите като морски инженер, като използвате опита си за проектиране, разработване и поддръжка на морски системи. Или може би се виждате като военноморски архитект, който отприщва креативността си, за да проектира и оптимизира морски плавателни съдове. Може би ролята на офшорен инженер ви вълнува, където допринасяте за проектирането, изграждането и поддръжката на офшорни платформи.

Ако сте очаровани от света на морските технологии и имате способности за инженерство, дипломата по морско инженерство може да бъде идеалният избор.