1 Онлайн обучение Програми в Науки за упражнение 2024

Филтри

Филтри

  • Проучвания за спорт и упражнения
  • Спортна медицина
  • Науки за упражнение
Области на обучение
  • Проучвания за спорт и упражнения (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Онлайн обучение Програми в Науки за упражнение

Науката за упражнения е завладяваща област, която се гмурка в света на движението на човешкото тяло. Той изследва теми като анатомия, механика на движението и дори спортна психология. Ако сте запалени по здравето и фитнеса, степента по наука за упражнения може да ви отвори врати за кариера в области като промоция на здравето, физическа терапия, коучинг и лично обучение.

Когато изучавате Наука за упражнения, ще вземете курсове по теми като анатомия, физиология, кинезиология и хранене. Ще научите също как да създавате безопасни и ефективни фитнес програми, съобразени с индивиди или групи. Освен това ще придобиете представа за неща като двигателно обучение и предотвратяване на наранявания.

След като спечелите своята степен по Наука за упражнения, ще сте готови да работите в различни условия като фитнес зали и съоръжения за обучение, в изследователски лаборатории или директно със спортни отбори. И ако имате желание да продължите да учите, можете да придобиете по-високи степени в области като физическа терапия или трудова терапия.

Така че, без значение кой път на кариера изберете, след като получите степента си по физика на упражненията, вие ще имате уменията и знанията, за да помогнете на хората да постигнат своите фитнес цели и да живеят по-здравословен живот.