онлайн мба международния бизнес - камбрийски университет (uk)

Общ преглед

3 locations available
Прочетете повече за тази програма на сайта на университета

Описание на програмата

Този MBA е разработен, за да ви помогне да посрещнете предизвикателствата на сложната среда, в която днес организациите трябва все повече да работят, като световните пазари вече не са единствената мисия на мултинационалните корпорации.

Програмата включва модул за международната маркетингова и бизнес среда, докато в резиденцията ще се присъедините към съученици от многонационална среда, за да развиете уменията, необходими за справяне с глобалните местни предизвикателства по етика, отговорност и устойчивост.

Програмите за MBA имат голяма полза от международния характер, получени от набиране на студенти от целия свят, и изготвянето на уроци добре квалифицирани в своята област.

Научете се в най-престижния частен колеж в Швейцария и сте завършили студенти от над 130 различни държави и от Университета в Камбрия.

СРОК

Минимум 12 месеца, максимум 5 години.

Програмна схема

Схемата е предназначена да отговори на целите на онлайн MBA по гъвкав начин и могат да бъдат съобразени с индивидуалните предпочитания на всеки студент. The MBA изисква от вас да завърши шест курса плюс окончателно дисертация.

Начин на показване

Предимно онлайн чрез OnlineCampus (интерактивна онлайн среда за обучение) с интензивен клас дискусия и сътрудничество, плюс една седмица задължително пребиваване. Резиденцията се проведе в Обединеното кралство и организирана от Университета в Cumbria.

условия Четири отношение на година (зимата, пролетта, лятото и есента).

Акредитация и разпознаване

В университета в Cumbria MBA програми, предлагани онлайн в ексклузивно партньорство с Kennedy колеж Робърт са Признати Worldwide. След като завършат образованието си в Робърт Кенеди College, ще получите степен от университета в Cumbria.

Получете повече информация за онлайн MBA International Business!

Последна актуализация Септ. 2017

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institutio ... Научете повече

Our mission is to provide academic excellence in distance education for students worldwide, through application of leading-edge technologies. Robert Kennedy College is a private educational institution in Zürich, Switzerland that was founded in 1998. Свиване
Цюрих , Швейцария онлайн , Йорк , Salford , Великобритания онлайн , Град Карлайл + 5 Още По-малко