3 добри причини да се обучават по финансово управление на услугите в Salford

  • А разбира се, че сте го оборудва с необходимата теория и умения за работа успешно в бързо разширяване на индустрията на финансовите услуги
  • Отлично кариерата потенциал и възможност да вземе Проект за бизнес иновации, подобряване на вашите практически умения и опит
  • Изберете да отнеме 1-3 месеца Оценен Internship с работодател, подкрепена от Salford Business School

СРОК

Минимални 12 месеца, максимум три години.

Курс Outline

Този курс ви предлага вълнуваща възможност да се присъедините към една от най-динамичните сектори на растеж в света, от значение за области, включително собственост, транспорт, корабоплаването застраховка, кредитни карти, управление на богатството и дома и търговски ипотеки.

Забързан предмет на управлението на финансовите услуги също предлага значителни възможности в банковия и финансовия като тези арени са признали необходимостта да преосмислят стратегиите си. Шансът да се развиват дълги и печеливши клиенти и взаимоотношенията с клиентите е отворен за фирми, които мислят и действат стратегически, чрез възприемане на нови подходи, които работят творчески и нововъведения, за да управляват ефективно разходите и подобряване на разбирането на индивидуалните нужди на клиента.

Начин на показване

Смесеното обучение най-вече онлайн чрез OnlineCampus (интерактивна онлайн среда за обучение) с интензивен клас дискусия и сътрудничество, плюс една седмица задължително пребиваване. Резиденцията ще се проведе в Salford или Цюрих, Швейцария.

световно признание

Всички Университета в Салфорд магистър градуса програма предлагат онлайн са Признати Worldwide. В университета в Салфорд получи кралски декрет през 1967 г. от Нейно Величество Кралицата. В университета в Салфорд е напълно призната от британското правителство.

Изисквания за прием

Обикновено най-малко 2: 2 почести степен или еквивалентна.

Широка гама от професионални квалификации също са приети или в частична или пълна изпълнение на изискванията за влизане.

Ние приветстваме заявления от студенти, които не могат да имат формални / традиционните критерии за влизане, но които имат съответен опит или способността да се преследват успешно курса.

Програма с обучение на:
  • Английски
Robert Kennedy College

Прегледайте още 32 курсове в Robert Kennedy College »

Този курс е Комбинирано в кампус и онлайн
Duration
1 - 3 
Задочно обучение
Редовно обучение
Price
13,000 CHF
По място
По дата

Robert Kennedy College | Eileen Roddy explains SBS's partnership