Keystone logo

2 Онлайн обучение Програми в Правни науки Закон за защита на данните Политики за данни 2024

Филтри

Филтри

  • Правни науки
  • Закон за защита на данните
  • Политики за данни
Области на обучение
  • Правни науки (2)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

Онлайн обучение Програми в Правни науки Закон за защита на данните Политики за данни

Какво представляват политиките за данни?
Политиките за данни са посветени на защитата на цифровата информация и по-специално на личните данни. Лични данни са всяка информация, която се отнася до физическо лице, което може да бъде идентифицирано от тази информация, самостоятелно или в комбинация с друга информация. Степента по политики за данни е добър начин за дадено лице да навлезе в областта на правото за поверителност или киберсигурността. Това поле може да е предназначено за физически лица, фирми или институции.

Стандартните закони за защита на данните са от съществено значение за социално-икономическата сигурност на 21-ви век, защото предлагат на хората определени права върху тяхната лична информация, включително кой може да я събира, как може да бъде използвана и защитена и какво се случва, когато нещата се объркат.

Какво ще уча по време на моята степен по политики за данни?
Докато изучават политики за данни, студентите ще научат за различни организации, които събират и използват лични данни, как данните се събират и съхраняват и как данните могат да бъдат злоупотребявани и манипулирани. Степените по политика за данни също се фокусират върху това как да се прилагат закони и политики за защита на данните.

Какъв е пазарът на труда за степените по политики за данни?
Областта на политиката за данни се разраства бързо с все повече компании, които събират информация от своите клиенти и онлайн профили. Има голямо търсене на притежатели на дипломи за политика за данни и кариерите в политиката за данни предлагат конкурентни заплати и възможности за напредък. Завършилите политика за данни могат да работят като адвокати, служители по съответствието, служители по киберсигурността или законодатели.

Как ще разбера дали трябва да проуча Правилата за данни?
Степените по политика за данни са отличен избор за всеки човек, който иска бъдеще в правата за поверителност или киберсигурността. Степените по политика за данни изискват силни умения в технологиите и технологиите. Студентите, които се интересуват от политиката за данни, също трябва да бъдат подготвени да четат и разбират сложна писмена информация, да бъдат ориентирани към детайлите и да имат силни комуникационниумения.