1 Онлайн обучение Задочно обучение A-Level Програми в Философия, политика и икономика в Великобритания за 2024

Филтри

Филтри

  • A-Level
  • Великобритания
  • Социални науки
  • Философия, политика и икономика
  • Задочно обучение
Области на обучение
  • Социални науки (1)
    • Назад към основната категория
    Местоположения
    Намерете още местоположения
    Тип степен
    Продължителност
    Темпо на обучение
    Езикознание
    Езикознание
    Формат на обучение

      Онлайн обучение Задочно обучение A-Level Програми в Философия, политика и икономика

      Тези, които желаят да работят в бизнеса, държавната политика, правителство, или социални науки може да искате да се помисли за философия, политика и икономика (PPE) програма. Тази интердисциплинарна област предлага на студентите възможност да се учат как мощен социални сили си взаимодействат един с друг.

      Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

      Студент, който постига високи резултати на нива А може да има повече възможности, когато става дума за избор на усъвършенствана дипломна програма. Резултатите от изпитите на ниво A често са основен фактор за придобиване на запис в уважаван университет.

      Задочното обучение позволява на човек да получи степен или квалификация, дори ако не може да посещава училище на пълен работен ден. Човек може да учи със собствено темпо, като постепенно натрупва кредити, които се зачитат за окончателна квалификация.