1 Онлайн обучение Програми в Ремонт на моторни превозни средства 2024

Филтри

Филтри

  • Умения за живот
  • Работа с моторни превозни средства
  • Ремонт на моторни превозни средства
Области на обучение
  • Умения за живот (1)
  • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

    Онлайн обучение Програми в Ремонт на моторни превозни средства

    Какво е ремонт на моторни превозни средства?
    Ремонтът на моторни превозни средства (MVR) е процесът на ремонт и поддръжка на моторни превозни средства, което включва проверка, диагностика и ремонт на механични проблеми с автомобили, камиони, мотоциклети и други моторизирани превозни средства. MVR може също да се отнася до дейността по управление на гараж или автосервиз.

    Какво мога да правя с диплома по ремонт на автомобили?
    Степента по ремонт на моторни превозни средства може да доведе до кариера като механик, техник по каросерия или сервизен мениджър в автокъща или сервиз. Можете също така да отворите собствен гараж или бизнес за ремонт на автомобили.

    Защо да изучавате ремонт на моторни превозни средства?
    Ремонтът на моторни превозни средства предоставя разбиране за това как да поддържаме нашите превозни средства да работят правилно. Без редовна поддръжка и ремонт нашите коли и камиони бързо биха се развалили и биха станали небезопасни за шофиране. MVR помага да подобрим стойността при препродажба на нашите превозни средства, като ги поддържаме в добро състояние, можем да получим повече пари за тях, когато ги продаваме или търгуваме.

    Какво представляват степени по ремонт на моторни превозни средства?
    Степени за ремонт на моторни превозни средства се предлагат в много обществени колежи и технически училища. Тези програми обикновено продължават две години и водят до асоциирана степен по ремонт на моторни превозни средства. По време на обучението си ще научите за механиката на двигателя, системите за окачване, спирачките, електрическите системи и др. Ще придобиете и практически опит в работата с автомобили и камиони в автосервиза на колежа.