3 Онлайн обучение Програми в Спортна ефективност 2024

Филтри

Филтри

 • Проучвания за спорт и упражнения
 • Спортна медицина
 • Спортна ефективност
Области на обучение
 • Проучвания за спорт и упражнения (3)
 • Назад към основната категория
Местоположения
Намерете още местоположения
Тип степен
Продължителност
Темпо на обучение
Езикознание
Езикознание
Формат на обучение

  Онлайн обучение Програми в Спортна ефективност

  Запалени сте по спорта и желаете да помогнете на спортистите да разгърнат пълния си потенциал? Степените за спортни постижения изследват очарователния свят на атлетичните постижения, като обхващат всичко - от физическа подготовка и хранене до предотвратяване на наранявания и психическа подготовка.

  По време на вашето пътуване през програма за степен на спортно представяне ще изследвате разнообразна гама от теми, които имат за цел да оптимизират атлетичните постижения. Някои ключови теми, които ще срещнете, включват физиология на упражненията, биомеханика и спортно хранене.

  След като спечелите степента си по спортни постижения, пред вас ще се отворят множество кариерни пътища в спортната индустрия. Бихте могли да станете анализатор на представянето и да използвате данни, за да оцените представянето на даден спортист. Или насочвайте спортисти към стратегии за хранене като спортен диетолог.

  Така че, ако сте готови да превърнете страстта си към спорта в пълноценна кариера, обмислете да направите първата стъпка, като придобиете степен по спортни постижения.